• Joza
    491
    Klasicni politicki odgovor koji nije odgovorio ni na jedno konkretno pitanje i gdje nitko nije kriv. Transparentnost?
    Takvo objasnjenje se moglo odmah i u subotu napisat, a ne pricati price da se ceka ponedjeljak “kako bi se utvrdile sve okolnosti”.
  • Benkovčar
    1

40€ je bila cijena za navijače Monaca. Vjerojatno će i za navijače BVB-a, Celtica i Milana biti ista.
  • Tom vg
    1.1k
    "Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke"
    Kakvo elegantno pišanje po godišnjacima koji su mrznuli cijelu noć.
    Ovo kao da je jandrokovic osobno pisao.

Interni nedostaci su kada "nestane" 5% ulaznica, ovdje je slučaj o skoro 50%!
    Vrijeđate nam inteligenciju.
  • Petar86
    930
    Odgovor koji nema veze s vezom ali nema bas smisla davati u javnost imena i izjaviti npr. Pero Peric podijelio 50 ulaznica. Ako se situacija ponovi onda bi ocito trebalo tako
  • Niko1986
    244
    Uf dobro je, detektirani su interni nedostatci. Sada mi je lakše što sam sedam sati čekao po hladnoći i na kraju nisam dobio kartu jer su podijeljene.
  • badjibadara
    3.7k
    Uf dobro je, detektirani su interni nedostatci. Sada mi je lakše što sam sedam sati čekao po hladnoći i na kraju nisam dobio kartu jer su podijeljene.Niko1986

I zbog tebe i zbog ostalih koji su tamo čekali nadam se da će odgovorni dobiti nogu za primjer, pa makar bio i predsjednik kluba ili uprave.
  • din
    472
    U prodaji ulaznice za NK Bjelovar - GNK Dinamo Zagreb 20.11.2024 od 13.30

Cijena ulaznica sjedenje 20€ , a stajanje 15€

Prodajna mjesta: Nil , Gradnja Invest , Agromehanika , Picerija Palma , Caffe bar Story i kafić na našem stadionu !!

Objava od NK Bjelovar.
  • jakov1
    250
    Jbg ljudi, nije ovo privatna firma da odgovorini dobiju nogu u guzicu i sve nastavi normalno. Vođenje Dinama je trenutno kao i politika, nitko nije "glavni". Naši imaju 35 ruku, za promjenu statuta ih treba 40 - ne može se tek tako u javnosti obračunavati s krivcima.
  • indijanac
    38

"Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
    Svjesni smo kolika je važnost članova Kluba, i podrške koju imamo tijekom svake utakmice bilo na Maksimiru ili u gostujućim utakmicama i da smo dužni ispraviti svaki nedostatak i pobrinuti se da se ona ne ponovi.
    Već od iduće utakmice postavit će se jasna pravila omjera ulaznica i transparetno predstaviti članovima
    ."

Bitno je da se detektirala pogreška kako bi se moglo raditi na otklanjanju iste.
    Dobro da je greška došla na početku, kako se ne bi ponovila kasnije.

Idemo dalje.
  • Gorica86
    284
    Vratite mi 6 sati života
  • M94
    1.4k
    Sve su rekli, nema sta.
    Ovo je zjbancija neka valjda. A nije smijesno uopce.
  • Nino Bule
    14.5k
    A mislim jasno je svima di su nestale karte, ekipa je preko igraca, sponzora i povjerenika osigurala sebi da dođe do karata, ubuduce ovu praksu za gostovanja u potpunosti ukinuti a za domace utakmice (zbog koje te karte za igrace i sponzore i postoje a ne zbog gostovanja) ogranicit u normalne okvire
  • M94
    1.4k
    Super, barem ovo.Paggini

Pravila su tu da se krse. :smile:

Pa i sad su bila pravila pa se desilo sranje.
    Ne vjerujem nista dok se ne uvjerim u suprotno.
  • ksapi
    3.1k
    Mislim da je nerealno ocekivati da se javno kaze sto se tocno dogodilo, a pogotovo tko je kriv. Svima nam je vrlo jasno kako su karte ‘nestale’, ali se nadam da ce odgovorni platiti otkazom i da je ovo zaista zadnji put da karte uzimaju povjerenici i slicni.

Kad cujem rijec ‘povjerenik’ dobijem psorijazu.
  • The Undertaker
    5.8k
    Dodatni je problem da je prodaja organizirana u zadnji tren pa je većina morala isplanirati gostovanje prije nego je osigurala karte. Evo moje pitanje zašto se izdavanje vaučera za London ne može napraviti već u studenom pa da ljudi znaju na čemu su?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.