• ShanKu
    949
    Propuštam ulaznicu za Goricu.. nažalost :brow:
  • pjetlić
    19

I oni su zabrazdili, mali offtopic :)
    Prvo nisu rekli u kolko sati tocno krece prodaja, onda su kasnije krenuli s pricom da je u 10 krenula, al da je sve prodano u 5min. Ja sam dosao u 9:55, vise nije bilo nista skoro, transakcija mi je prosla za neka rubna mjesta u 9:58...
  • ZgDLions
    496

Hnk-u je Orašar liga prvaka.
    Svake godine gužve i rasprodaja u par minuta.
    Nigdje nije idealno posloženo jer ne mogu svi biti zadovoljni, ali zato pokušaš nekako naći da bude donekle pravedno i transparentno.
    Budemo sutra vidjeli kako klub hendla našu situaciju i koje je objašnjenje i smjernice za dalje.
    Mislim da je to sve neki nesporazum i šum u komunikaciji.
    Kad sam se našalio da kaj mi treba veza za karte za obilazak stadiona jer sam izvisio par puta, Pop me odmah poklopio da se to ne piše i da su ta vremena daleko iza nas, tako da bumo sutra pametniji nakon objašnjenja.
  • deda
    33.8k
    295 Gorica
  • Kruno Metkovic
    2
    Jel ima ko kakvo saznanje kolko Dinamo naplaćuje gostima karte? Zanima me jel će i ekipa iz škotske il Milana plaćat 60 € za dolazak na Maksimir kak mi plaćamo bratislavu. Kolko sam skuzil sto lošiji protivnik to je ulaznica skuplja( kaj nema logike)
  • NitkoBitan
    18.7k
    Kolko sam skuzil sto lošiji protivnik to je ulaznica skuplja( kaj nema logike)Kruno Metkovic

Cijene ulaznica odreduje klub domacin, a UEFA je stavila plafon da najskuplja gostujuca ulaznica bude 60 eura.

Dao bih najjednostavnije objasnjenje da gostujuca cijena karte treba bit jednaka najjeftinijoj domacoj karti ali to ocito nije tak kad je nama u Munchenu bila 30 eura karta, a Bavarci su za tribinu stajanje placali 20 eura. Tako je i nama najjeftiniji sjever gore 20 eura pa gostima naplacujemo 30/40 eura.

Uglavnom ne mozes bas odredit cijenu za goste kako ti se sprdne nego ti ta cijena treba bit otprilike priblizna nejjeftinijoj domacoj ulaznici. Pretpostavljam da @Papastrumf i @Pop corn znaju tocan odgovor, ali vjerujem da sam i ja tu negdje na tragu istine. I mene zanima...
  • Kruno Metkovic
    2

Jasno, cisto znatiželje radi, a i zanima me kolko bi pederi stavili da nema ograničenja, vjerojatno bi nas Bratislava koštala kolko i godišnja za sjever.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Ja se i na Googlu mucim pronac kojih je godina Slovan igrao europska natjecanja. Ma opcenito su Slovaci na vi sa nogometom, nije nogomet najpopularniji sport kod njih...

Ovaj ulazak u Ligu prvaka im je prilika za izmust svaki moguci euro pa da su mirni nekoliko godina (tko zna kad ce opet uc, nece Tolic vjecno igrat za njih). Ako im je prosjecna karta u paketu za Ligu prvaka 80-90 eura, a kapacitet bez gostujuceg sektora 20k mjesta, racunajte (rasprodali su stadion u paketima)... Mozda i 1/3 klupskog budzeta napune prodajom ulaznica za LP, a gdje su tu jos nagrada za sami ulazak itd...

Toliko su se napuhali da su pustili listu cekanja za godisnje ulaznice za sezonu 25/26. Ma smijesni su... narod nikakve nogometne i navijacke kulture.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    He be he, a nogometna infrastruktura 3 puta bolja, Zilina i Ruzomberok izbacili Hajduk sa velikon nogometnom tradicijom. Slovan uzeo Kup pobjednika kupova, a Artmedia u premjernoj Ligi prvaka kao treca docekala proljece u Kupu Uefa. Kad smo mi ono nastavili natjecanje u LP nakon grupne faze? Aha nikad.. Daj i prosjek gledatelja pa mi reci za koliko sijemo te bezveznjake?
    Malo postovanja, nosom paraj oblake nakon utakmice
  • Jurki
    12.4k
    potpis.
    Nama su Slovaci/Česi nogometna egzotika i percipira ih se kao dobitak na lotu.

Kak smo lani prosli s Česima?
    Treba odigrati utakmicu na visokom nivou, uzeti 3 boda.
    Lani je isto Sparta bila pickin dim pa su nas razmontirali.
    Kolko smo ono uzeli bodova protiv Viktorije?
    Podcjenjivanje bilo koje ekipe u Ligi prvaka moze vrlo lako biti kobno.
    Cinjenica je da smo kvalitetnija momcad, al to treba pokazati i dokazati na terenu.
  • ZrnTSCHeZ
    311

rasprodali su stadion u paketima

Nisu rasprodali i još uvijek se mogu kupiti karte i za sutrašnju tekmu.
    Isto kak i mi su prvo prodavali pakete, a kasnije kroz 3 faze pojedinačno prema pravu prvokupa
  • Efes Pilsen
    8.6k
    rasprodali su, ovo je Uefin kontigent koji je vracen.
  • deda
    33.8k
    S obzirom na nastalu situaciju oko ulaznica za Bratislavu kao skupštinar sam zatražio odgovor kluba i stoga vam prenosim isti:

"Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
    Svjesni smo kolika je važnost članova Kluba, i podrške koju imamo tijekom svake utakmice bilo na Maksimiru ili u gostujućim utakmicama i da smo dužni ispraviti svaki nedostatak i pobrinuti se da se ona ne ponovi.
    Već od iduće utakmice postavit će se jasna pravila omjera ulaznica i transparetno predstaviti članovima."
  • Paggini
    24.7k
    Analizirajući proces detektirali smo interne nedostatke koje ćemo ispraviti donošenjem potrebnih internih aktova kako se propusti više nebi ponavljali u niti jednom slučaju.
    Svjesni smo kolika je važnost članova Kluba, i podrške koju imamo tijekom svake utakmice bilo na Maksimiru ili u gostujućim utakmicama i da smo dužni ispraviti svaki nedostatak i pobrinuti se da se ona ne ponovi.
    deda

Prevedeno "dogodilo se sranje, vidjet ćemo da se ovako sranje ne dogodi", dok je naše pitanje "kako se dogodilo sranje? kome su otišle ulaznice?"

Drago mi je da su barem malo osvješteni da se dogodilo sranje, ali ovo nikome tko je stajao u redu ne znači puno.

Već od iduće utakmice postavit će se jasna pravila omjera ulaznica i transparetno predstaviti članovima."deda

Super, barem ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.