• plavi72
    1.1k
    Gabela turnir 1999.g.
    20241005-235544.jpg
  • NORTE
    12.2k
    MTK Dinamo 2003Zigi

Ispod ovog transparenta ZAGREB vidi se krpa "Blue Army Retkovec" koja je bila na ogradi protiv zvezde 1990.

Zanimljivo da se tri puta u razmaku od sedam godina igralo protiv MTK iz Budimpešte, svaki put su to bile dosta velike brojke, mislim da je jednom bilo i 5 tisuća ili više.
  • ZGV
    3.3k
    Jel netko zna sudbinu transparenta Blue army Retkovec?
  • Mislav
    15
    Ima li neko sliku ugašene Torcide Trilj i Torcide Đakovo, odvojeno su zapaljeni ja mislim...
  • blue heart 72
    1.8k
    Torcida Đakovo????

Pa oni su ja mislim najmanje tri puta ugašeni, hahaha
  • NORTE
    12.2k
    Mislim da su dva transparenta Đakovo oduzeta 90-ih, ali i da Trilj nikad nije bio među njima.
  • Paggini
    26.1k
    6BXPgIz.jpeg
    F74Ixdm.jpeg

Evo ti torcida đakovo na tribini

I evo ti druga krpa s našim dečkima

Rs4nGJB.jpeg
  • nemapredaje
    3.7k
    Kaj nije i jedan Đakovo skinut s njihovog jugoistoka onu noć kad se dogodilo sranje u Dugopolju?
  • blue heart 72
    1.8k
    pola je mislim bilo otkinuto
  • Dino
    2.9k
    Torcidi Đakovo u usta sam ga spakovo…
  • plavi72
    1.1k
    Poslije utakmice 20' čujem udaranje,lupanje i naši otvoriše/slomiše vrata na sredini juga,kakva bježanija redara i Torcidaša koji su skidali transparente na sjeveru/istoku(nije ih bilo puno).
    Torcida Trogir veliki pored našeg kaveza skinut iz dva-tri dijela,Torcida Posušje,Torcida Budapest i veliki Đakovo skidan,/kidan,ali cerada(prevelik i jak) ga je spasila i dolazak interventne(cijelo vrijeme je bila obična policija ).
    U koloni kod Dugopilja požar gori auto ispred nas 200 -300 m(oni su već naše tražili) i duge cijevi u specijalne policije ,koji su nas opkolili da ne bih netko izašao.
  • Droljo
    8.9k

Hehe. Sjećam se ovog. Ispred sportske u kt. :lol:
  • nemapredaje
    3.7k

Sjećam se jednog policajca ili vatrogasca koji je počeo bježat tam sa sjevera kad su se vrata probila. Znam da je zaplivao po podu i kaciga ili kapa je letila pet metara u zrak. Uglavnom, ta njihova panika i bježanje mi se urezalo u sjećanje.

koji su nas opkolili da ne bih netko izašao.plavi72

Neki su bili izašli :wink:
  • plavi72
    1.1k

Da,prednji dio kolone izašao,zato je na nas puškom i vozaču autobusa(naš je bio zadnji) da ne otvara vrata !
    A bježanija,redara,vatrogasaca,torcidaša je nezaboravna...
    Mislio sam dugo da je njihov napad bio reakcija na uzete zastave i ulazak,ali poslije sam negdje pročitao ,saznao da su oni to svakako planirali jer tih godina su baš bili presretani puno,puno puta i spremali to u Dugopolju.
  • NORTE
    12.2k
    bježanija redara i Torcidaša koji su skidali transparente na sjeveru/istoku(nije ih bilo puno).
    Torcida Trogir veliki pored našeg kaveza skinut iz dva-tri dijela,Torcida Posušje,Torcida Budapest i veliki Đakovo skidan,/kidan,ali cerada(prevelik i jak) ga je spasila i dolazak interventne(cijelo vrijeme je bila obična policija ).
    plavi72

Derbi 6.12.2003.

Nisam ni znao da su organizirano vješali transparente i po istoku, dolje sa atletske staze, ali ima to smisla.
    Za Budapest sam znao da je tad oduzet i sve to s tom velikom ceradom Torcida Đakovo, ali za Posušje i Trogir nisam znao ili sam valjda već zaboravio.

Šta je na kraju bilo s tim Trogirom i Posušjem?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.