• Jos-Optimus
    2.6k
    Daj odi i otvori Fan stranicu Sergeju i prestani smarati, bolesno je koliko si zatupljen sa čovjekom
  • NitkoBitan
    18.7k
    napravio je briljantan posao što pokazuje i 3. mjesto u nikad slabijem prvenstvu nakon potrošenih 6 milijuna.Captain America

Prvo treba demistificirat mit o nikad slabijem prvenstvu. Evo ja ne razumijem kako su to Osijek, Hajduk i Rijeka nikad slabiji klubovi? Osijek bio u raspadu i borbi za ostanak prije madarskog kapitala, Rijeka prije Miska li la dok se Hajduk tek nedavno stabilizirao. Kako je to prije bila jaca liga kada smo sa juniorima i kadetima osvajali prvenstva a sada isto ne mozemo?

Sto se tice 3. mjesta ne pricamo o travnju nego o 1/3 prvenstva i par bodova razlike gdje imamo duplo jaci ritam od konkurenata. Vrlo je moguce da cemo do kraja polusezone zasjest na prvo mjesto, a kad skinemo LP sa grbace ulazimo u petu brzinu u odnosu na konkurenciju i bez problema odradujemo ritam jedne tekme tjedno.

A komentar o 6 milijuna eura... Ajde kao da se radi o nekom ogromnom novcu a ne o novcu koji ti u danasnjem nogometu donese jednog i pol kompletnog igraca. Mi smo u situaciji gdje imamo dobre sanse za uc u top24 kluba u Ligi prvaka dok smo po potrosenom iznosu na pojacanja vjerojatno medu zadnja 2-3 kluba, hvala i dovidenja. Neki kazu da mozemo potrosit i vise, ali nitko ne moze rec da objektivno gledano stvarno jebeno ne izvucemo s obzirom na sumu ulozenog sredstva.
  • Krizy
    46.1k
    Fan club Jakirovića izgleda ne pamti da smo prije godinu dana imali također -4 u odnosu na prvoplasiranog, nakon 12 odigranih kola.

U Konferencijskoj ligi Dinamo je tad imao tri boda nakon tri kola, nakon susreta s velikanima iz Plzeña, Astane i Ballkanijem.
  • mali M
    5.6k
    Prvo treba demistificirat mit o nikad slabijem prvenstvu. Evo ja ne razumijem kako su to Osijek, Hajduk i Rijeka nikad slabiji klubovi? Osijek bio u raspadu i borbi za ostanak prije madarskog kapitala, Rijeka prije Miska li la dok se Hajduk tek nedavno stabilizirao. Kako je to prije bila jaca liga kada smo sa juniorima i kadetima osvajali prvenstva a sada isto ne mozemo?NitkoBitan

S ovom vjetrenjačom se borim tu na forumu svako malo. To konstantno vrištanje o kaljuži, nikad slabijem HNL-u... Kao dokaz se nude utakmice u Europi, ali iskreno, draže mi je da ostali odma poispadaju iz Europe nego da se sramote, stave veći fokus na prvenstvo i tu se prvenstvo poboljša. Druga stvar je baš ovo što kažeš, što god mi mislili o tome, Osijek, Rijeka i Hajduk jesu narasli i zadnjih nekoliko godina, ne razumijem što bi neki htjeli da imamo 10 klubova ranga Dinama da bi rekli da je okej prvenstvo?
    Naš najveći problem su prvobitno hns koji je propao do razine da nezna više ni čemu služi i koji je baš maćeha i to ona najzločestija hnl-u, drugi najveći problem su suci koje bi trebalo zmandrljati, svima poslat puse i pozdrave, postaviti jasnu ideju i školu za nove suce, godinu dana uzimat strane suce dok se ne procjeni da su novi dovoljno educirani, da imaju autoritet i samopouzdanje i onda ih pustiti u hnl. Treći problem su SVI navijači, pa i naši, koji stalno hračkaju po ligi umjesto da pokušavaju bit dio riješenja. Prvobitno sa time da prekinu sa hračkanjem jer sa konstantnom negativom stvaraju okolini koja možda i ne prati nogomet narativ da je to neka katastrofa koja samo siše lovu i bolje tu lovu upucati u "škole, vrtiće i bolnice"... Ja neznam kako se Hns-u ne isplati ulagati u razvoj Hnl-a koji im stvara te silne igrače u mikromini državici i nosi silne milijune...

Fan club Jakirovića izgleda ne pamti da smo prije godinu dana imali također -4 u odnosu na prvoplasiranog, nakon 12 odigranih kola.Krizy

I ne pamti da od ovogodišnjih -7, za početnih -6 je zaslužan sam Jakir... Ali nekakvom čudnom matematikom to sve zbroje Bjelici, kao da je Bjelica izgubio od Hajduka i Belupa...
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Ne znam znam za Fan ,,Club" Jakirovića, više mi se čini da je samo jedan čovjek u pitanju.

Dobar vikend za nas, šteta samo što možda Osijek i Rijeka nisu kiksali. U Bratislavu se ne može, ali karta za Goricu je u džepu. Jedva čekam, da bar bude hladno i magla kako i priliči utakmici HNL-a u Velikoj Gorici u jedanaestom mjesecu
  • Droljo
    8.7k
    Poslije prve ide odmah i druga.Carrasco

Kao u gostionici. Još jedna pa idemo ili još 3 pa nejdemo... :grimace:
  • masacusec
    3.8k
    Ajde da i varaždin konačno prestane prosipati bodove na malim utakmicama
  • Mali dioničar
    16k
    Najbolji pokazatelj kako se kolo sreće u nogometu okreće je da je prije 10 mjeseci nakon utakmice Dinamo-Lokomotiva 0:3 Božidar Šikić višestruko spominjan u kontekstu vodjenja sportske politike Dinama.

Danas čak i notorni Jurišić piše “Šikiću, što si to napravio od kluba?” Lokomotive, ne Dinama.
  • don
    6.8k
    bome ako je Hajduk ovako iscijeđeno i loše izgleda nakon kup utakmice priko tjedna pitam se šta bi bilo da su izborili jesen u europi.. pa recimo da im sad za 4 dana slijedi gostovanje u Firenci, pa juri nazad 3 dana posli must-win utakmica doma protiv najprljavije ekipe HNL-a i tako u krug..
  • striko
    1.6k
    Netko je čekao korigiranje kvota u kladionicama pa evo:

Dinamo 1,55
    Hajduk 2,70
    Rijeka 17
  • Paggini
    24.7k

Igranje na dva fronta, pa makar i grozno na oba fronta, gradi klub i uči ga na novu, višu razinu. To im nikako ne želim - želim da se koprcaju u mulju vječno.

Uz to, tu je i financijska injekcija koju dobiju od igranja u Europi, koju im također ne želim. Neka ih izvlači država i Split iz govana u koje su sami upali, ne bi im bio ni prvi ni trideseti put.
  • Orc123
    8.5k
    oni imaju dobrih 12-13 igraca i da igraju Europu raspalo bi se totalno. Oni nemaju kadar da guraju na 2 kolosijeka. Koliko god dobro guraju u prvenstvu, sve je to zasluga sto su ispali iz Europe ali..sad slijedi ali...oni bi ako uzmes sve cinjenice morali osvojiti Prvenstvo da bi koliko toliko mogli poslovati dalje normalno jer gube dodatnu vrijednost....Sigur je daleko od igraca koji je bio, ne mogu ga prodat sad za ozbiljan novac kao sto su planirali, Pusktas ocito zaebana glava, zelio je otici, ostao je, ne igra previse, nitko ga nece platiti vise od 5mil eura jer neigranjem gubi vrijednost....Durdov je mlad , potencijal ali bit ce tu oscilacija, vec je sad vidljivo, njega nece smjet prodati jer bi navijaci poludili, a realno u ovom trenu nece dobiti vise od par milja eura....oni su u dosta velikom problemu, nisu toga jos ni svijesni. Problem je financijske strane jer oni imaju dobrane dugove od prosle a bome ce imati i od ove godine. Transfer Vuskovica ce pokriti jednu godinu, mozda, sta ce bit s ovom?
    Imaju imperativ osvajanja prvenstva, jako skupu momcad za odrzavanja a Boga mi i strasno skupog trenera i stozer....
    Trebali bi se pojacati na zimu ali kako, s kojim novcima? Ako prodaju Pusktasa bit ce jako oslabljeni....
    Tako ja gledam na to, ali njihovi problemi....
    Imamo i mi nase probleme pa mislim da je to ipak bitnije....oni neka mozgaju o svojima, mi o svojima....
  • don
    6.8k
    raste dugoročno, ali trenutno ne da bi stangirali već bi i srozali klub na to da se bore za misto u europi u hnlu, siguran san u to.. za takvo nešto šta ti govoriš treba kontiniutet igranja u europi, svaki tjedan ritam srijeda-subota/nedjelja.

Transfer Vuskovica ce pokriti jednu godinu, mozda, sta ce bit s ovom?Orc123

novci od Vuškovića su davno potrošeni, a dio toga je otiša kada je Perišić dolazija
  • Orc123
    8.5k
    oni ce tek sad dobiti te novce....prosle godine bili oko 13mil eura u dugu, a sad kolko ce bit ove to se ne zna....kako god, njihovi problemi.
    Imamo mi i svoje, nisu takvi ali treba se okrenut sebi....
  • don
    6.8k
    kažen samo da neće biti u nikakvom financijskom plusu za Vuškovića a dio je i potrošen na Perišića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.