• NitkoBitan
    18.7k
    Nas nekolicina (vise ni ne znam koliki otprilike postotak) pise vec duze vrijeme kako Hajduk nema igru i kako sve prolazi vise manje na guzove i na srecu, ali ne... nekima je to sampionski mentalitet i karakteristika. Bez igre, kvalitetnog kadra i siroke klupe ne ide to na duge staze ljudi moji...

U dva dana smo dosli od toga da cemo Hajduk hvatat do samog kraja prvenstva do toga da cemo ih mozda preskocit do derbija, a da ne govorim o polusezoni koja nije ni blizu gotove. Pricekajte kladionice da azuriraju postotke i sanse... uvijek sam govorio da su one najobjektivnije.
  • Orc123
    8.5k
    kad se obrana igra momcadski onda rezulatat ne izostaje...kad se igra individualno onda da imas iza Van Dayka i Gabrijela iz Arsenala primat ces golove!
    Nogomet je momcadski sport, kad napravimo to da izgledamo ko momcad onda ce i statistika primljenih golova biti bolja! Mi ni naprijed nismo momcadski odrađivali posao vec se svodimo na individualnu kvalitetu koju imamo!

Imamo mi dovoljno kvalitete za lako proc ligu i za borit se u LP!
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Istru će dobiti na guzove u Osijeku padaju.dinon7

Jako teško ce pobjediti Istru, Istra voli takve utakmice i sa dosta nezgodnih igrača naprijed napravit ce nered ,što je Loksa propustila.

Vrlo zanimljiva tekma biti ce Ri-Os sljedeće kolo, ako mađari iznenade,pa čak i ako uzmu "samo" bod letit će protiv tovara jer ulaze u ozbiljan niz bodova, i to ce dobiti jer igraju dovoljno brzo doma za ovo sto igraju Raketa&company.

Proglasite me ludim, al prognoziram da ce mađari završiti ispred tovara na kraju lige.
  • Bosskovitz
    12.4k
    Imaš pravo, napravio je briljantan posao što pokazuje i 3. mjesto u nikad slabijem prvenstvu nakon potrošenih 6 milijuna.Captain America

HNL je maraton, Dinamo je veći nego Eliud Kipchoge, a ti kritiziraš njegovu pripremu zato što nakon 13 kilometara nije prvi, nego četiri koraka iza prvog. Ne znam ni kako bih u ovu metaforu ubacio to da još parelelno igramo i jebenu LP gdje smo itekako u živom rezultatu.

Daj malo realnosti. Okej je biti kritičan, konstruktivna kritika je uvijek dobra, ali ti već trolaš sa svojim defetizmom.
  • Boycie
    1.4k
    Al sto gustam na ove frustrirane mandrilske face sta se nabijaju na ogradu ispod zapada po videima koji kruze nakon utakmice.
    Kako sam prosli vikend usao zbediran u tjedan, tako je sada obrnuto.
  • Orc123
    8.5k
    bio si stvarno normalan i dobar lik ali ovo sto ti radis vise nije ni fora ni normalno....ja ne znam jel to radis namjerno ili sta....ovo je cisto trolanje!

Znaci kadar je dovoljno dobar da odlicno plovimo LP, ali ne valja kurcu u nikad gorem HNL ili je samo stvar losijeg pristupa i realno glupih odluka i lose pripreme proslog nam trenera!
  • Boycie
    1.4k
    ono sto sam ja cuo od ljudi bliskih klubu, da se planiraju jako pojacati na proljece. Bit ce tu jos svega.
  • Daliban
    2k
    kad se obrana igra momcadski onda rezulatat ne izostaje...kad se igra individualno onda da imas iza Van Dayka i Gabrijela iz Arsenala primat ces golove!Orc123

Pa kod nas ta razlika postoji. Ovisi o tome igramo li bunker ili ne, a ne o nekakvim floskulama o momčadskoj igri. S tim da nekad i kvalitetan bunker useremo na konto individualnih grešaka obrambenih igrača, kao protiv Monaca.

Znaci kadar je dovoljno dobar da odlicno plovimo LP, ali ne valja kurcu u nikad gorem HNL ili je samo stvar losijeg pristupa i realno glupih odluka i lose pripreme proslog nam trenera!Orc123

Prošli trener nam ove sezone još uvijek ima bolji PPG od Bjelice. Za Dinamovo dobro, svi se nadamo da će Bjelica sustići i prestići Jakirov ovosezonski prosjek.
  • vjeko1701
    8.9k
    Sralo se po čovjeku na veliko od 11. mjeseca kad je došao na forum, a za jako puno stvari je bio u pravu.Captain America

Njegov problem s većinom forumaša nije kaj govori već kako govori. Stav u raspravi a ne mišljenje.

A ti malo prikoči. Tema je 1. HNL a ne Daliban.
  • rioda
    5.2k
    1.4k
    Al sto gustam na ove frustrirane mandrilske face sta se nabijaju na ogradu ispod zapada po videima koji kruze nakon utakmice.
    Boycie

Baš to :lol: A najbolje je kako skaču na ogradu na onom dijelu gdje se ne može preskočiti, ali malo dalje gdje mogu, tamo samo udaraju nogom :grin:
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    sa kojim novcima? U teškim su dugovima a nemaju koga prodat za veliku lovu trenutno(Siguru ruše cijenu seljakanjem po pozicijama,Pukštas izgubljen slučaj,Prpić stalno neke ozljedice a Durdov je još premlad). Njihov bivši SD je javno rekao da imaju za plaće još 2 mjeseca...
    Ma da sam i ja čuo da se opet aktivirala priča oko dolaska Džeke na zimu. Realno ako bi on došao to bi već bila jedna druga ozbiljnija priča jer to je igrač koji bi danas izmislio gol nekako i iščupali bi se
  • Boycie
    1.4k
    referiram se na Osijek...
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    uf izvini nisam dobro vidio.
    Znači ništa od prodaje Jurišića nama na zimu
    Šteta :sad:
  • Efes Pilsen
    8.6k
    interventni samo sto ih ne udomi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.