• tigric
    342
    Stipe Biuk
    Ismaël Jean Chester Diallo
    Marko Livaja
    Ivan Rakitić
    Niko Kristian Sigur
    Filip Uremović

Navedeni su na dva kartona. Nadamo se da ce Livaja i Rakitić preživjet Istru i protiv Osijeka dobit karton
  • OldSchoolZG
    215
    Za Sljemenom Zagorje moj je kraj
    Gde trsja i huste/šume dišiju/mirišeju
    Dušu mi lječi ljepi naš kaj
    Tu Zagorci moji živiju
    I mislim si moji Zagorci
    Kaj vam odpopevati
    Z Brestovca Adam sam Zagorski
    popevam po kajkavski.

/// Kajkavci, popevaju: Žiga & Vid Balog & Adam Končić

Fala vam Varaždin, ipak ste vi naši Kajkavci kak i mi Zagrepčanci.

Od kud tolko oslov/tovara na tekmi , kaj su svi studoši iz ZG došli na tekmu ?
    Treba ukinuti taj studenski dom i dat prednost pri upisu na faksu onima koji su rojeni v ZG.
  • Omake
    3.2k
    Što bi rekao Shaq, Hrgović danas BBQ chicken
  • Simpatizer
    369
    Simpatizer kak je bilo na tekmi? :grimace:Kepec

Nisam bio na tekmi, ono je bila šala za vas koji mislite da navijam za hajduk

Drago mi je za poraz ali opet on ne znači ništa ako ne nanižemo pobjede sad
  • DrawTube
    5.3k
    slucajan lajk neg mi reci

Kuzis onda da si onemogucio studiranje i ljudima iz Samobora, Zaboka, Krapine,Zlatara, Ivanca, Varaždina, Čakovca, Koprivnice itd da studiraju

Nek studiraju oni koji najbolje rjese maturu i to je to, tj nek nasi zagrepcanci vise upru pa budu mozda i bili vecina na faksu. Sam nek dolaze studirati dalmosi, možda ih i preodgojimo nikad ne znas
  • Hectorharatti
    137
    Koje orgijanje na topicu radi jednog kiksa. Stvarno smo gori od njih.
    dobro je to sve al još smo iza njih.
  • Nino Bule
    14.1k
    "Orgijanje"

Ljudi ni sami ne znaju kako su uzeli trobod protiv lokomotive, igraju los i sterilan nogomet, varazdin ih je danas mogao natrpat s bar 2 razlike, naravno da pišamo po njima i onima koji ovdje histeriziraju o atomskom hajduku i dinamu koji mu ne moze konnkurirat svojim kadrom
  • Crni86
    4.5k
    ja se nadam da ce bit u punom sastavu, ne trebaju nama treci zuti, njihove ozljede i druge pizdarije. To samo daje ionako kmecavskim tovarima razloga za izvlacenje i dodatno kmecanje. Mi smo bolji od njih kako god. Treba doc na poljud i pobjedit ih, tjo god istrcao s druge strane.

Bila bi idelanija nasa pobjeda na poljudu te u toj tekmi treci zuti za livaju i rakitica. Al polako. S nase strane korak po korak. Danas se malo nasladite, al sutra smo i dalje na -4.

Inace rakitic pokazao da se uklopio u mentalitet tovara, nije htio izbacit loptu makar je pred njim napravljen faul na mitrovskom koji je ostao lezati jos 15,20 sekundi. I jos onda se nasao srat segi jer je sego trazio da izbaci loptu. Ajde raketa odi vici doma tako na zenu ako smijes, a znamo da nesmijes. Bogec mali.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Ova utakmica je pokazatelj da bi u derbiju trebali startat s krilima, po mogućnosti brzim.
  • Captain America
    17.9k
    IMG-2909.jpg

Gospodin vam je lijepo govorio cijelo ljeto da je sportski sektor odradio užasan prijelazni rok te da će Šafarić biti hit trener u HNLu.
  • Noel
    6.9k

Sportski sektor nije odradio užasni prijelazni rok i prestani srat više sa tim.
  • tigric
    342
    Livaja im je sve, potpisao bih odmah da ga nema u derbiju. Uvjeren sam da se čiste protiv Istre
  • Crni86
    4.5k
    ne zanima me ni livaja ni rakitic ni uremovic. Zanimaju me samo pravi petko, bati, misic, pero itd. Kad smo mi pravi dobivamo sve bez problema te takav stav moramo i imat.
  • Dzgšb
    1.1k

Sumnjam da će se čistiti protiv Istre ipak nakon Istre idu u Eszek..
  • Paggini
    24.7k

Captain America ballot:

Ubacivanje marićevog prijelaznog roka u svaku raspravu [✓]

Ubacivanje jakira u svaku raspravu [ ]

1/2, dobar si
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.