• Keyser Soze
    10.5k
    Uopće ne mislim da su to sigurna 3 boda, ali realno veće šanse imaš protiv njih ako gledamo stanja momčadi na papiru.
  • Haza
    5.4k
    Ako dobijemo Slovan, mišljenja sam da prolazimo dalje. Celtic je dobar, ali u gostima ne toliko.
    Ne kažem da ćemo tu upisati laka tri boda, ali iks, to sam prilično uvjeren.
    Protiv Milana doma, iks mi ne djeluje nemoguć.
    Samo treba dobiti prvo Slovan, pa onda prebaciti u potpunosti fokus na HNL.
  • Markelo
    2.7k
    Nakon Slovana imamo Bvb doma koji igraju katastrofalno na gostovanjima. Nije loše što su dobili Leipzig jučer(opet doma) jer je time Sahin kupio još malo vremena na klupi Dortmunda. Bit će favorit u tom dvoboju al imat ćemo mi tu šta za reći
  • Lihtmašinac
    243

Podsjećam na članak od prije par mjeseci, koji je, mislim, netko već bio stavio na Zonu: https://the18.com/soccer-entertainment/ai-predicts-champions-league-winners-until-2103/135441

Dakle, ak je vjerovati umjetnoj inteligenciji, ne treba se pobijati međusobno nego treba samo malo biti strpljiv. Ne uzimamo LP ove godine, ali kompjuter nam prognozira pobjedu početkom sljedećeg stoljeća:
    predic.jpeg

Budući da taj pametni računalni program očito ima malo problema s pogađanjem točnog redoslijeda, ne mora nužno biti da ćemo slavit baš u sezoni 2101./02., ali bude tu negdje. :wink:

Što se ovih današnjih prognoza tiče, koga ćemo prvog dobit, a koga sljedećeg, mislim da se fakat trebamo držati izlizane fraze da se ide od tekme do tekme. U momčadi ima kvalitete za skupiti još 5-6 bodova protiv Slovana i Celtica, Milana i Dortmunda, ali šta ti vrijedi kvaliteta, kad nam se u Ligi prvaka (a po novom sve više i u SHNL-u) i najmanja greška prilično bolno kažnjava, a naši nažalost nisu baš cijepljeni protiv grešaka, ni u obrani ni u napadu :meh:

I u domaćem prvenstvu i u tekmama sa strancima samo nek bude zalaganja kao protiv Monaca, Salzburga i Šibenika i nek bude koncentracije kao lani u onim proljetnim derbijima u Splitu i protiv Rijeke pa ćemo vidjeti dalje.
  • Mozart4
    169
    U četvrtak u Požegi plava noć, u petak 3 boda iz Šibenik, tovari u nedjelju izgubili.

Može se reći da je ovo bio dosta dobar vikend
  • Jos-Optimus
    2.6k
    ne stari, nije legenda, ali je ipak netko s nekakvim ***nim statusom i to se mora cijeniti ako želiš imati kult pobjednika. Nije najbolji golman svijeta, ali daleko od toga da ne valja..i sigurno nece zasrati euro tekmu, imali bi mi kitu od utakmice protiv Betisa prosle godine da Zagi nije penal obranio još u skupini. Nije polarizacija ako se ne slazem s bjesomucnim pljuvanjem nasih igraca, a neke se bas bezrazlozno omalovažava, počevši od Ademija i Rileta, pa na dalje
  • NORTE
    12.1k
    Eto nas opet na -4!

Južnjačka euforija je završila i ubrzo bi mogla bit pokopana, a naša nadam se tek kreće!

Protiv Gorice slijedi ludnica.
    Bit će još i veća ako osvojimo tri boda u Ligi prvaka u Bratislavi!

• Svi na Sjever
    2.4k
    Zašto igramo rani termin u subotu protiv Gorice,ako je poslije ovog kola stanka?

Znaci ekipa koja igra ligu prvaka,igra prvi termin u subotu?
  • blubach
    423
    Protiv Gorice slijedi ludnica.
    Bit će još i veća ako osvojimo tri boda u Ligi prvaka u Bratislavi!
    NORTE

I to nije dobro.
    Sad je red da skupimo glave i krenemo jako, bez ludnice, bez euforije, konačno korak po korak.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Zašto igramo rani termin u subotu protiv GoriceSvi na Sjever

I neka igramo, samo nam još treba gorička magla...
  • SAS1987
    15k
    Niti porast niti pad posjetitelja na stadionu nemaju singularni uzrok.Zagi

Primarni razlog je svakako priblizavanje kluba navijacima (team identification, emotional connection) a sekundarnim povečanje dramatičnosti hnl (borba za titulu).
  • masacusec
    3.8k
    Ne znam zašto se tolikog medijskog prostora daje tomislavu ivkoviću, čovjeku inferiornih ljudskih, sportskih i nogometnih znanja i vještina.
    Svakodnevni je kroničar Dinama, a evidentno pati od kompleksa „da mi je biti trenerom Dinama“! Želja mu se nikada ostvariti neće...
  • Zagi
    8.3k
    Ne znam jesi znao ali obranio je dva penala Maradoni.
  • NKDZ86
    1.9k
    onda mu je oprošteno što priča nebuloze.
  • Mihaljević
    10.2k
    250118962.png
    250199225.png
    Mbuku lijevo i Cordoba desno, očekujem da će to biti udarna krila do kraja sezone, obojica relativno mlada igrača, u Hrvatskoj nema takvih igrača pa je opravdano da smo išli po strane, igrači od kojih možemo najviše profitirati od svih naših krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.