• Dzgšb
    1.3k

Dosta solidan danas , za divno čudo, vjerojatno će u drugom probat štogod rjesit..
  • brile86
    161
    Moramo se smiriti malo. Ipak se igra još 45 minuta a tovare je dosta puta ove sezone pomazila sreća. Inače svaka čast Varaždinu, svima su ove sezone kući nezgodan protivnik.
  • don
    11k
    kako sve smrdi na onaj Varaždin na poljudu...

kako god, hajduk i Gattuso su veliki k, kako god završilo. Jedina poštena utakmica im je bila protiv Gorice na poljudu
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Samo da magarad ne zabije rano u drugom poluvremenu i bit će ovo dobro na kraju. Ajmo Varaždin, buši dalje :strong:
  • Oluja
    5k
    Šafarić kao trener je teski jogurtaško sektaški treneremilperska

Poprilicno jako i iskreno se veselio postignutom golu. Mislim da ga neopravdano nazivas njihovim.
  • Kepec
    7.2k
    Da evo Kolarić će pričekati do 75. minute pa će namjerno usmjeriti igru u 16 metara Varaždina i suditi kazneni udarac. Daj ne budite ko ovi cmizdravci dole, stalno čitam o dinamovom suđenju po raznim komentarima i onda to isto moram čitati na dinamovom forumu, samo za drugu momčad. Daj ohladite dečki, nemojte bit ko oni.
  • NitkoBitan
    22.9k
    Sego je bolji od svih Hajdukovih krila, ne znam zasto ga se struka dolje odrekla...
  • Droljo
    12.2k
    I sad tovarima nije dobar taj šego bio nego su si doveli razne dajakue i bambe koji su puno bolji i jeftiniji od domaćeg igrača..
    To govorim u kontekstu rasprave o našem prijelaznom roku ovod zadnjih tjedana...

U isto vrijeme :rofl:
  • Paggini
    38.7k
    Na stranu sve, ali ove sezone njih vadi Livaja koji je odlučio trenirati, Rakitić koji kolika god da je penzija je svemirski brod za cijelu njihovu vezu i Lucic koji je dobar golman kad je u formi. Kihne jedan od tog trojca i odma nije dobro, nema šanse da bi Lucic ovo popio.

A šegi svaka čast, fkt golčina
  • Paggini
    38.7k

Ajde i Prpić iako mi je teško to priznati jer je zagrebačko dijete i prepustili smo ga tovarima jer je bio ocjenjen kao drvo, ali eto, dobro igra da.

Po obicaju, krecem gledati tovare ako budu gubili u 80. minuti
  • Droljo
    12.2k
    nema šanse da bi Lucic ovo popio.Paggini

Kak to misliš? Pa ovo tri golmana ne bi obranila...
  • Daliban
    4.1k
    Sego je bolji od svih Hajdukovih krila, ne znam zasto ga se struka dolje odrekla...NitkoBitan

Bolji je i od svih naših ove sezone. :rofl:
  • Paggini
    38.7k

A nije bila ekstremno brza lopta, a išla je u kut u kojem je Kale bio postavljen, mišljenja sam da se može skinuti.... Ili to radi moja mrznja prema kalinicu...
  • ElDorado
    2k
    Ovaj Uremovic mi najantipaticniji lik sa svojim urlikanjem i mahanjem. A izdanak nase skole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.