• Blueshadow86
    1.8k
    Varaždin puno bolji cijelo poluvrijeme. Nadam se da se neće prerano povući. Tovari su zreli za pušionu danas.
  • rioda
    5.2k
    Uh, mogao je Mitrevski vrlo lako isprovocirati crveni karton u ovoj kontri... Ali razumljivo da nije pao nego nastavio prema golu
  • don
    6.8k
    Toliko su forsirali udarce da sam taman krenuo opsovat sve kad sam vidio odakle opet puca kad eto lopte u mreži, pa možeCarrasco

dok je lopta u zraku bila taman ih nabijam na onu stvar zbog tih šuteva čim se približe golu :grin:
  • M94
    1.3k
    Šego vrhunski pogodio. Kale nije ništa mogao.

Hajduk standardno, baš me zanima oće li se opet izvuči.
  • Dani Olmić
    381
    Ajmo mirno sad privest to kraju
  • Nolifer
    8.5k
    Šafarić je prepoznao kolika je kalinić rupa, ljudi pucaju iz svake prilike...db-izbjeglica

Recept za nas, ako bude branio u derbiju... Tak treba, samo pucati i neka bude već ušla!
  • Droljo
    8.7k
    Tako i ja kad ne znam kud ću s loptom, puknem ju u rašljeSlavonac86

Ali pun šuber uvijek.
  • don
    6.8k
    strašni hajduk

IMG-5243.jpg
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Ovo na kraju je trebao dodat ,Varaždin jako lijepo igra.
  • Omake
    3.2k
    Odličan Varaždin. Mirni na lopti, dobri u duelu. Marina je u ovim krajevima meme, ali je odigrao odlično prvo poluvrijeme.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Nije teško primjetit kad sa druge strane stoji dobro organizirana ekipa sa planom igre, ovi izgledaju smisno. Igra nula ako ne zabiju nešto brzo postat će narrvozni, lopte će ic preko Livaje i neka sviće pa APP
  • Carrasco
    4.2k
    Kako god da završi, ovaj Hadjuk je jebeno smiješan i jebena je tragedija za hrvatski nogomet da imaju 7 bodova prednosti.
  • Noel
    6.9k
    Bitno da su se u petak bunili kak Šibenik protiv Dinama nema udarac prema golu ovi jedva jedan jedini imaju u prvom poluvremenu protiv Varaždina. Jazavci jazavi. Kaj napravi dvije utakmice tjedno prosječnoj ekipi kakva je Hajduk strašno. Pa makar to bili amateri iz Bjelovara. Novinari podcasteri "stručnjaci" koji Hajduk stavljaju u rečenicu sa titulom nek se pokriju po ušima.
  • Petar86
    921
    Nadam se da ekipa iz Sesveta pise na plahtu podsjednik i za drugu stranu nadvoznjaka da podsjete njihove navijace na povratku kuci da ce Hajduk kurac biti sampion
  • NitkoBitan
    18.7k
    Kaj napravi dvije utakmice tjedno prosječnoj ekipi kakva je Hajduk strašno. Pa makar to bili amateri iz Bjelovara.Noel

Ni oni nisu lose izgledali, dapace, pored atomskog Hajduka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.