• Babangida
    43
    Jedino ih Kolarić može izvuci
  • Dzgšb
    1.1k

Dosta solidan danas , za divno čudo, vjerojatno će u drugom probat štogod rjesit..
  • brile86
    39
    Moramo se smiriti malo. Ipak se igra još 45 minuta a tovare je dosta puta ove sezone pomazila sreća. Inače svaka čast Varaždinu, svima su ove sezone kući nezgodan protivnik.
  • don
    7.1k
    kako sve smrdi na onaj Varaždin na poljudu...

kako god, hajduk i Gattuso su veliki k, kako god završilo. Jedina poštena utakmica im je bila protiv Gorice na poljudu
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Samo da magarad ne zabije rano u drugom poluvremenu i bit će ovo dobro na kraju. Ajmo Varaždin, buši dalje :strong:
  • Oluja
    4.5k
    Šafarić kao trener je teski jogurtaško sektaški treneremilperska

Poprilicno jako i iskreno se veselio postignutom golu. Mislim da ga neopravdano nazivas njihovim.
  • Kepec
    6.5k
    Da evo Kolarić će pričekati do 75. minute pa će namjerno usmjeriti igru u 16 metara Varaždina i suditi kazneni udarac. Daj ne budite ko ovi cmizdravci dole, stalno čitam o dinamovom suđenju po raznim komentarima i onda to isto moram čitati na dinamovom forumu, samo za drugu momčad. Daj ohladite dečki, nemojte bit ko oni.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Sego je bolji od svih Hajdukovih krila, ne znam zasto ga se struka dolje odrekla...
  • Droljo
    8.9k
    I sad tovarima nije dobar taj šego bio nego su si doveli razne dajakue i bambe koji su puno bolji i jeftiniji od domaćeg igrača..
    To govorim u kontekstu rasprave o našem prijelaznom roku ovod zadnjih tjedana...

U isto vrijeme :rofl:
  • Paggini
    26.2k
    Na stranu sve, ali ove sezone njih vadi Livaja koji je odlučio trenirati, Rakitić koji kolika god da je penzija je svemirski brod za cijelu njihovu vezu i Lucic koji je dobar golman kad je u formi. Kihne jedan od tog trojca i odma nije dobro, nema šanse da bi Lucic ovo popio.

A šegi svaka čast, fkt golčina
  • Paggini
    26.2k

Ajde i Prpić iako mi je teško to priznati jer je zagrebačko dijete i prepustili smo ga tovarima jer je bio ocjenjen kao drvo, ali eto, dobro igra da.

Po obicaju, krecem gledati tovare ako budu gubili u 80. minuti
  • Droljo
    8.9k
    nema šanse da bi Lucic ovo popio.Paggini

Kak to misliš? Pa ovo tri golmana ne bi obranila...
  • Daliban
    2.2k
    Sego je bolji od svih Hajdukovih krila, ne znam zasto ga se struka dolje odrekla...NitkoBitan

Bolji je i od svih naših ove sezone. :rofl:
  • Paggini
    26.2k

A nije bila ekstremno brza lopta, a išla je u kut u kojem je Kale bio postavljen, mišljenja sam da se može skinuti.... Ili to radi moja mrznja prema kalinicu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.