• Mentalni Gimnastičar
    908
    Igraju zaurac, znači da će dati neki krumpir
  • Hrc-Vg
    375
    Meni nije jasna ekipa iz Međimurja koja navija za Hajduk… Ja sam sada dva dana bio u toplicama Sveti Martin i mislim da su pola gostiju bili tovari koji su došli na tekmu sa cijelom obitelji…Naravno da sam cijelo vrijeme hodao u dinamovoj trening majici i novoj trenirci
  • NKDZ86
    1.9k
    Komunjara ima tamo dosta u tom kraju i okolici, a za koga će oni navijati...
  • Blueshadow86
    1.8k
    20 minuta igre, a samo Varaždin igra. Ovi šupci čvrsto iza i daj papučaru loptu koji nabija duge lopte prema naprijed. To je njihova "igra".
  • tp1997
    574
    FMovsko rečeno "decisions" igračima Varaždina je 0. Napucati loptu kao konj u kontri gdje se otvara bar još jedan igrač za pas u dubinu, i to dvaput....

I tako tovari na vrhu tablice
  • čovjekjogurt
    802
    Travnjak tepih. Kad smo mi igrali tamo bila je oranica, mislim da tada nisu ni polili vodom teren.
  • emilperska
    6.5k

Ovo dns mi je idealna tekma da jogurt opet dobije 0:1 jer njih uz sudački poguranac koji imaju moraš pocet lomit rano i moras dat vise od 1 gola jer ce njima 1 bit poklonjen kako god. Fake Varteks mi ne djeluje kao da ce 2 dat danas minimalno..

Ali generalno s ovom igrom, ako oni budu prvaci nakon 36 kola, ugasi svijetlo i raspusti ligu..
  • Keyser Soze
    10.5k
    Stvarno ste dosadni s kmečanjem o jebenim tovarima.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Ali generalno s ovom igrom, ako oni budu prvaci nakon 36 kola, ugasi svijetlo i raspusti ligu..emilperska

Ovako igraju od početka sezone, ovako igraju zadnje dvi sezone. Ako bude pravde danas neće otic sa tri boda iz VZ
  • superhik
    11.2k
    Dobar je Varaždin samo da zna zabiti gol. Ovako će dobiti dva krumpira
  • Hrc-Vg
    375
    Pun stadion tovara je garancija loše atmosfere… Dođeš do Varaždina i onda šutiš ko pička
  • Dani Olmić
    381
    Ajmo Varazdin. A Tovarija ako je tolko loša neka ih natrpaju onda.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Ovo s leđa nije faul bio?!
  • Paggini
    24.7k
    Normalan svijet - "odvratan bunker"

Mediji - "briljantna taktička i šampionska postavka"
  • rioda
    5.2k
    Bit će kao i većina takvih utakmica tovara. Na početku prepuste loptu protivniku koji promaši par dobrih prilika, zatim zabiju neki krumpir i onda preuzmu posjed do kraja utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.