• Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Igraju zaurac, znači da će dati neki krumpir
  • Hrc-Vg
    718
    Meni nije jasna ekipa iz Međimurja koja navija za Hajduk… Ja sam sada dva dana bio u toplicama Sveti Martin i mislim da su pola gostiju bili tovari koji su došli na tekmu sa cijelom obitelji…Naravno da sam cijelo vrijeme hodao u dinamovoj trening majici i novoj trenirci
  • NKDZ86
    4.3k
    Komunjara ima tamo dosta u tom kraju i okolici, a za koga će oni navijati...
  • Blueshadow86
    3.4k
    20 minuta igre, a samo Varaždin igra. Ovi šupci čvrsto iza i daj papučaru loptu koji nabija duge lopte prema naprijed. To je njihova "igra".
  • tp1997
    1.5k
    FMovsko rečeno "decisions" igračima Varaždina je 0. Napucati loptu kao konj u kontri gdje se otvara bar još jedan igrač za pas u dubinu, i to dvaput....

I tako tovari na vrhu tablice
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Travnjak tepih. Kad smo mi igrali tamo bila je oranica, mislim da tada nisu ni polili vodom teren.
  • emilperska
    10.8k

Ovo dns mi je idealna tekma da jogurt opet dobije 0:1 jer njih uz sudački poguranac koji imaju moraš pocet lomit rano i moras dat vise od 1 gola jer ce njima 1 bit poklonjen kako god. Fake Varteks mi ne djeluje kao da ce 2 dat danas minimalno..

Ali generalno s ovom igrom, ako oni budu prvaci nakon 36 kola, ugasi svijetlo i raspusti ligu..
  • Keyser Soze
    13.7k
    Stvarno ste dosadni s kmečanjem o jebenim tovarima.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Ali generalno s ovom igrom, ako oni budu prvaci nakon 36 kola, ugasi svijetlo i raspusti ligu..emilperska

Ovako igraju od početka sezone, ovako igraju zadnje dvi sezone. Ako bude pravde danas neće otic sa tri boda iz VZ
  • superhik
    12k
    Dobar je Varaždin samo da zna zabiti gol. Ovako će dobiti dva krumpira
  • Hrc-Vg
    718
    Pun stadion tovara je garancija loše atmosfere… Dođeš do Varaždina i onda šutiš ko pička
  • Dani Olmić
    1.6k
    Ajmo Varazdin. A Tovarija ako je tolko loša neka ih natrpaju onda.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Ovo s leđa nije faul bio?!
  • Paggini
    51.9k
    Normalan svijet - "odvratan bunker"

Mediji - "briljantna taktička i šampionska postavka"
  • rioda
    8.6k
    Bit će kao i većina takvih utakmica tovara. Na početku prepuste loptu protivniku koji promaši par dobrih prilika, zatim zabiju neki krumpir i onda preuzmu posjed do kraja utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.