• Neron53
    813
    Ako to naprave, zalimo se "Potrosacu" :)
  • jedan u nizu
    8.9k
    Malo je 'buknulo'.
    Na 333 prodane smo trenutno

EDIT: 7 min kasnije 385
  • Probirštift
    495
    Agencija za penziće štanca karte :fire: :fire:
  • superhik
    11.2k
    mislio sam na komentare koji aludiraju da postoje "liste" ljudi koji će dobiti ulaznice za Goricu i da će opet regularni ljudi izvisiti
  • Neron53
    813

Ma dobro...malo sarkazma nas nece ubiti..
    Eto vec se ekipa malo skulirala :)
  • superhik
    11.2k
    slažem se. Ali taj sarkazam naveliko koristi ekipa kojima uspjeh Dinama nije u interesu
  • ZrnTSCHeZ
    311
    @superhik
    ako je referiranje na moj komentar, bojim se da nisi shvatil (kao i tamo oko plasmana u LP) i da si maximalno u krivu
  • Kepec
    6.3k
    Sad kad je Dinamo stavio objavu nema više ulaznica po 0€.
  • BBBaranja
    2.6k

Tko je jamio jamio :grin:
  • Neron53
    813

Tko ce kome ako ne svoj svome :)
  • Paggini
    24.7k
    Ono što bi ja htio vidjeti da Dinamov navijač istim žarom gori za male utakmice i da se i za njih traži ulaznica više.deda

Deda moj, pa znaš i sam da ovaj argument postaje floskulast, brojke na gostovanjima su nam se digle izvanredno, a i većina ekipe koja je čekala i izvisila ide na Gorice, Belupoe, Varaždine i Poljude, ako ne i na ostala dalja gostovanja..

Postoji razlika izmedju Gorice koju gledamo 4 puta godisnje već 10 godina i Slovana u Ligi prvaka, koji je jedan od samo četiri gostovanja u najelitnijem klupskom natjecanju nogometa.

Nadam se fakat da će se ovo razjasniti i da se neće tutnuti pod tepih, jer radi se o ozbiljnom, ozbiljnom propustu kluba ako je stvarno 600 karata bez objasnjemja nestalo.
  • jedan u nizu
    8.9k
    Sad kad je Dinamo stavio objavu nema više ulaznica po 0€Kepec

I odjednom nije dostupno cca 300 ulaznica, sve jedna do druge. Nez jel to grupa uzela ili su maknuli iz ponude.

Bit ce rasprodana gorica sigurno, imamo jos 6 dana do tekme
  • ksapi
    3k

Bas tako. Cijela ova situacija zasluzuje sluzbeno objasnjenje i obavezne promjene za buduce slicne situacije.
  • Jaro
    7.7k
    Ono što bi ja htio vidjeti da Dinamov navijač istim žarom gori za male utakmice i da se i za njih traži ulaznica više. Prilika je već sljedeće subote kad igramo s Goricom, a za koju smo dobili čak 2.000 ulaznicadeda

Eto prilike za sponzore, "prijatelje" kluba, povjerenike i slicne da se namire tom logikom...
  • ZgDLions
    496

I meni je bila glupa usporedba, pa to je vrh takmičenja i svi ushićeni oko toga kaj sudjelujemo i svi bi se ukrcali na vlak.
    Gorice bu bilo i nakon ove tekme, a i drugih slabijih protivnika, nije da puno ljudi suze lije ak ne bu lajv na tekmi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.