• morales
    149
    dobio je onda dinamo nesto karata isli su iz udruga iz citluka
  • ZrnTSCHeZ
    288
    Vrlo netransparentno i krajnje nekorektno od kluba čime doprinose stvaranju podjela među navijačima.

Sprda se #theFamily, a ispadaju pošteniji od dinama...
    (mogu to iz osobnog iskustva "no name" navijača i repke i dinama svjedočiti)

A pouzdano znam iz prve ruke da je za Bratislavu određeni dio završil u rukama putničke agencije koja onda tjera biznis.
  • austrijanac
    4.2k
    Trebalo je to bit puno detaljnije odrađeno, no teško je napadat nekog/klub dok nemamo potpunu sliku.
  • Probirštift
    472
    Zašto se ne imenuje onda te putničke agencije sad gledam online i ne vidim ništa o njima
  • Papastrumf
    12.9k
    Zašto se ne imenuje onda te putničke agencije sad gledam online i ne vidim ništa o njimaProbirštift

Ne imenuju se zato što ne postoje. Već sam napisao da nikakve putnicke agencije nisu dobile niti jednu ulaznicu za bilo koju utakmicu.
  • don
    6.8k
    to je super, no, može odgovor di su ostale karte?
  • ZrnTSCHeZ
    288
    Cura od 20-tak godina, nema 20kg, ide redovno na gostovanja(vjerovali ili ne), od 3 ujutro je čekala na jebenoj zimi i žrtva je ove nepotističke ekipe koja je ovo organizirala na ovaj podli način...Crta

Ako mislimo na istu osobu, a sumnjam da ih postoji više takvog opisa, baš zbog nje ne vjerujem niti u čistu transparentnost prilikom formiranja popisa od strane grupe...doma, vani, u srcu kopa, čeka od 4 ujutro i za HNL gostovanja...a na popisu je neće biti nikada
  • The Undertaker
    5.8k
    Koliko ja znam, na zadnjem ulazu na karatani se podižu prethodno rezervirane ulaznice, po bilo kojoj liniji. Inače, koliko znam, bio je veliki pritisak na karte od poznatih i nepoznatih i očito da se pritisku popustilo.
  • Neron53
    795
    Kompa je bio 18.u redu i zadnji je dobio ulaznice.
    Otprilike trebalo je doci do 1 da se uspije nabaviti.
    Ogranicenje je bilo 5 ulaznica kao i za Salzburg
    Onaj zastitar sa repicem je ekipi dosapnuo da je samo 20ak ulaznica u prodaji i to je ekipu zaprepastilo. Posto dosta ljudi nije uzimalo po 5 nego manje ulaznica, niti 100 nije bilo u prodaji.
  • Brusa
    1.6k
    https://potepuh-putovanja.hr/odredista/london/

Evo ovi naprimjer već nude za arsenal
    Imali su i za slovan danas, ali su maknuli...
    Da se razumijemo: ne kažem da su oni nabavili ulaznice preko kluba i da su su karte za našu tribinu, samo dajem primjer...
    Po povijesti njihovih objava sam vidio da su za puno gostovanja organizirali odlaske
    Edit: našao objavu za slovan od prije 4 dana
    https://www.instagram.com/potepuh_putovanja/p/DBtMdWooJaB/
  • Papastrumf
    12.9k

Valjda ce se klub sluzbeno ocitovati u ponedjeljak.
    Moram jedino demantirati upise koji ne samo da nemaju veze s istinom nego su i zlonamjerni.
  • Benkovčar
    0
    Ova putnička agencija je organizirala odlazak i u Munchen i Salzburg. U cijenu od 200€ je uključena ulaznica za gostojuci sektor i prijevoz do Bratislave i natrag. Nije javno oglašeno već se treba javiti u inbox agencije. Na društvenim mrežama agencije možete vidjeti video iz Munchena i to iz našeg sektora. Dotična agencija je nudila aranžmane za EURO u kojima je također ulaznica bila uključena i to čak 50-60 ulaznica po utakmici jer je vlasnik vodio 1-2 busa u Njemačku po utakmici.
    received-2919317941557393.jpg
  • Papastrumf
    12.9k

Kao sto sam rekao, od kluba sigurno nisu dobili nikakve ulaznice. Imaju li koga da im ceka u redu pa na taj nacin rjesavaju, to ne znam.
  • Neron53
    795
    Ma dobro....to sto imaju njesta ne znaci da imaju i osigurane ulaznice.
  • don
    6.8k
    priopćenje točno za šta?
    Nema tog priopćenja koji će opravdat da je npr jedan čovik bez godišnje i priko reda kupija kartu pored ljudi koji su se smrzavali od ranih sati da bi je uzeli.

jedino šta tribaju uradit je kolektivno se kao klub ispričat i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.