• Sajla
    5.4k
    bio sam nervozan pred utakmicu, sad ispada neopravdano. ali nakon zadnjih par HNL predstava...
    vidjela se razlika u pristupu, a baš to je potrebno da bi se vidjela i razlika u kvaliteti. da sad ne ponavljam sve što je već napisano (osim Kače i Kuletove realizacije, to moram pohvaliti), samo ću par sitnica spomenuti. iznenadilo me da je Cordoba išao lijevo, a Mbuku desno. obojica su ljevaci, ali koliko sam pratio primarne pozicije su im na obrnutim stranama. nije prigovor ni kritika nikome, samo mi je to zapelo za oko. zbilja vjerujem da obojica imaju mjesta u Dinamu i očekujem da će to sve više pokazivati kako prilagodba bude napredovala.
    a moram prokomentirati i Morrisona. ne velim da nije zanimljiv, baš naprotiv, ali on mora još puno žganci pojesti da bi igrao u Dinamu. da nekim slučajem odluče dovesti ga na zimu, završio bi kao Živković. za godinu, dvije ili pet - možda, vidjet ćemo kako će mu se karijera razvijati. stručniji od mene će procijeniti je li vrijeme da ga se sad već dogovori, ali zamislite da "sudjeluje u golovima" u našem dresu kao što je to bilo danas. nama sad trebaju puno zreliji i konstantniji igrači.

3 boda su tu, svi skupa smo ih vjerojatno upisali već pet minuta nakon što se Šibenik plasirao u SHNL ali trebalo je to uzeti. nadam se da su svi već zaboravili ovu utakmicu i da svlačionica nije poletjela - razloga za to nema. Slovan, Gorica. očekivanja su visoka.
  • Jurki
    12.3k
    ta slika veli sve.. :love: :heart:
    nek nam zivi Dinamo i majka Hrvatska.
    Lepi pozdrav iz hrvatskog Zagorja..
  • Mali dioničar
    15.9k
    a moram prokomentirati i Morrisona. ne velim da nije zanimljiv, baš naprotiv, ali on mora još puno žganci pojesti da bi igrao u DinamuSajla

Kod penala krivo primanje lopte i onda prekršaj na Ademiju.

Kod gola Kulenovića iz igre, kriva predaja pa krivo pozicioniranje kod pasa Kačavende.

Po dvije vezane pogreške kod dva gola plus zakašnjeli blok kod gola Mbukua.

Nisam ga gledao inače, ali na ovoj utakmici bio je zanimljiv jedino u kontekstu da je bio izuzetno koristan za laganu HNL pobjedu Dinama.
  • IceMan
    2.2k
    Konačno jedna mirna i opuštena utakmica u HNL-u.

Polako će Neno to formirat, one koji mogu i ne mogu…

Sreća u nesreći, drago mi je da smo i bez 3 najbolja igrača u momčadi izgledali zaista dobro, i da su igrači sa klupe, moglo bi se reći, iskoristili priliku.
  • NKDZ86
    1.9k
    Kača odličan, hladnokrvan kao i Kule, bez greške. Pavić također dobar bio to kaj je dobio, Mbukua smo napokon vidjeli, to je to, samo tako, naprijed dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.