• reziser
    6.9k
    legitiman odgovor ce ti dati sudacka komisija koja analizira sudjenje.
  • Iskrenjak
    150

Kaj se s njim dogodilo? Nabacilo se par kila ili sta? Jako je teretno izgledao danas!
  • Jaro
    7.6k
    Prvenstveno, Sibenik nije udarca imao - za razliku od svih dosadasnjih utakmica ove sezone (ukljucujuci i prva 3 kola HNLa i Qarabag) obrambeno najbolja utakmica. Ocito je Bjelica nakon Osijeka nagazio cijelu ekipu. Kazu neki nije bilo kreacije. Na onom krumpiristu sasvim solidno - pogotovo ako u obzir uzmemo bas radnu momcad - KTC, Torrente, Rog, Ademi, Sucic, Kule, Spikic, Ogiwara, Ristovski - ne znam kaj ste ocekivali vi - Barcelonu s Decom i Ronaldinhom? Takva momcad je do poluvremena zabila 2 komada - kod oba kljucan stari, neupotrebljivi, "vrijeme ga pregazilo" Ademi...
    U drugom poluvremenu - Kacavenda pokazao da je za HNL vrh - ali ne na krilu - kakva podvaljivanja za golove - opet se vracam - kakvu jos kreaciju ekioa ocekuje.
    U par navrata - lopta poskoci taman kad ne treba (Pjaca udarac, Ogiwara centarsut).
    Ogiwara najgori? - i to je ok, netko mora biti najgori, ali i on i veceras i u Salzburgu izgleda bas onako kako treba izgledati igrac koji igra tu poziciju (wb u Salzburgu i cisti bek veceras) i ja nemam zamjerke neke za to.
    Na kraju, ovo je Sibenik i ne treba poletit. Sljedeca tekma ispocetka i tako iz utakmice u utakmicu...

P.S. sudac smijesan kao i teren... mijenja kriterij svako pola sata...
  • Eduardo
    20.7k
    u svakom slučaju čitati ćemo o tome sljedećih tjedan dana. Vidljivo je da se radilo o igranju rukom, ali ja više pojma nemam što je, a što nije kažnjivo. Po mom skromnom i laičkom mišljenju to je penal i uvjeren sam da ne bih imao lijepe riječi za onog tko takvu situaciju ne bi dosudio za nas.
  • Crni86
    4.5k
    treba se fizicki pripremiti za seniorski nogomet. Vidljivo je bilo vec protiv juniora salzbruga da se zjacao. Ocito se pocelo raditi na fizickoj masi. Nista cudno za klinca od 17 godina.
  • ShanKu
    938
    Pomočne trenere upravo srel na odmorištu... pivkan, Monster..
  • Nolifer
    8.4k
    Bez par prvotimaca, dakle nova 3 boda, ja zadovoljan. Malo mi za ''sriću'' treba. Uglavnom, konačno jedan vikend bez stresa i strepnji. Hvala igračima i treneru za pobjedu i tu pozitivnu energiju treba sad prenijeti protiv Slovana. Ajdeeeeeee!!! :victory: :strong:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    trenere upravo srel na odmorištu... pivkan,ShanKu

Nisam znao da nam je i Sopić u stožeru.
  • Jurki
    12.3k
    U redu, znam dobili smo drugoligasa.. ali u ovom trenutku za psiholoski uzlet i momentum su nam dosli ko budali šamar.
    I da, bili smo tromi po lopti... putovala je opet dugo.. mater joj jebem i lopti..
    Ali dobili smo Kacu, Kmicu Mbukua za rotaciju..
    Laki bu to slozil.. i siguran sam jebali im bumo mater svima.
  • CastAway1986
    1.7k
    Pobjeda i dosta solidna igra , vidjela se širina u kadru kao i dobra predstava u obrani.
    Mene samo zanima ako kojim slučajem u Bratislavi uzmemo puni plijen a nadam se svim srcem da hoćemo kakve će izjave davati i naslove pisati stručnjaci iz Indexa, Medo , Jeličići, Ivkovici i ostali veliki samoprozvani stručnjaci i analitičari koji su nas redom pljuvali proteklih dana
  • don
    6.7k
    bravo za Šibensku dicu (i starije) koja su uletila posli utakmice sa domaće tribine do igrača.

također, ljudina Pjaca se posli utakmice 10-15 minuta osta slikavat sa tom istom dicom
  • Brusa
    1.6k
    pisati će da je dinamo pobijedio najslabiju momčad LP, kojoj nije ni mjesto u LP.
  • ShanKu
    938
    hvala na dobrodošlici :up:
  • Jurki
    12.3k
    bravo za Šibensku dicu (i starije) koja su uletila posli utakmice sa domaće tribine do igrača.don

Bravo za odgoj.. i jos jedna potvrda da je Šibenik ono drugo lice Dalmacije.. lice Dalmacije s kojim svi mozemo biti ponosni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.