• Dani Olmić
    374
    Ljudi moji, nikad nisam bio sigurniji u pobijedu u ligi prvaka nego u utorak.
    Pregrizt cu si jezik ili mi ga vi odsjecite ako ne bude tako.
  • ZrnTSCHeZ
    275
    + za kombinirani sastav (makar prisilno zbog kartona i ozljeda), treba i češće tak rotirati "gladne" u HNLu protiv donje polovice

+ za zamjene

+ za agresivnost (kapetan :strong: ), posebice u prvom dijelu dok je Šibenik još bil discipliniran

= lagana 3 boda

Najveći dobitak je Kačavenda :clap: , premali je uzorak al Mbuku djeluje kak da ima ono nekaj :wink: , školski penal a la Shearer za Kuleta (a ne ona poskakivanja, zaustavljanja i šeprtljanja po zemlji) i top finiš za drugi gol :fire:

Al unatoč tome trebamo biti realni da je prvo poluvrijeme kreacijom bilo tanašno (jasno, igra se 90, nema panike i srljanja...)

A sad ajmo u Požun po ono kaj je naše :strong:
  • BBB Sibenik
    4.6k
    IMG-8787.jpg[/url]
    picture upload sites

Puni plijen iz SBK :pray: +3
  • Paggini
    24.1k

E al si ga sad zacoprao, majku mu
  • Mr Anderson
    8.7k
    Šibenik je u ovakvom stanju debelo najlošija ekipa u ligi zato ne treba nikakve zaključke donositi. Najbitnije da smo bez prevelike potrošnje uzeli tri boda i napunili se samopouzdanjem pred Slovan
  • Peškaman
    4.7k
    Rutinska pobjeda,bravo za Kačavendu i Kuleta :up:
    Ako Bog da u miru pokoriti Bratislavu i Goricu sljedeći tjedan.
  • zg041
    98
    Bjelica se osvrnuo i na slučaj Pierrea-Gabriela koji nije putovao u Šibenik s ekipom.

- Što se Pierre-Gabriela tiče, ništa se nije dogodilo. Želio sam nagraditi Perića, Moharramija i ostale igrače da budu s ekipom jer su pokazali da žele biti dio ove momčadi. Pierre-Gabriel najnormalnije konkurira za sljedeću utakmicu protiv Slovana.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    HAHAHAHAH Koliko price oko Pjera :rofl: Ovo sam cekao, sad se mogu odjavit do Slovana.
  • emilperska
    6.4k

Pjaca je u Dinamu bio od 2014. do 2016.
    Njegov povratak je plod njegove izričite želje za povratkom u Zagreb, jakirovog amenovanja i finalnog dogovora njegovog menadzera s predsjednikom. Lako se provjeri.

Nema veze baš nikakve sa skautingom i planiranjem i ulazi u kvotu Hrvata, igrača iz regije, a ne FM igrica s polupojačanjima..
  • emilperska
    6.4k

Lijepe vijesti..
    Desilo se neš na treningu sigurno jer ne bi 2 povratnika pretpostavio starteru, ali očito da nije ništa preekstremno da bi RPG i svi mi bez njega najebali za Bratislavu.
    Nadam se za naše i njegovo dobro da neće vise testirat Bjelicu..
  • ShanKu
    939
    bili su gore majstori prije tekme.. :sweat: ali eto
  • Crni86
    4.5k
    Ko da je ovo sto se dogodilo s rpgom nesto cudno. Samo sta mediji puno puta ne rade takvu scenu i nitko to ni ne primjeti. Po reakciji nene rekao bi da je nista strasno, ali je htio protrest ocito i rpga i momcad sto je i sasvim razumljivo nakon poraza od osijeka.
  • Daliban
    1.9k
    Dajte se opustite, dobili smo drugoligašku momčad. Glavno da su 3 boda tu i sad čekamo kiks Hajduka, nema nekih posebnih zaključaka za izvlačiti iz ove utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.