• Nino Bule
    14k
    Te špekulacije koga je bjelica otpiso su klasicni spinovi anti-maric histericara, vidjet cemo koga ce otpisat ne moze igrat 25 igraca svaku utakmicu, vjerujem da neno na bas sve računa, cak i ogiwara koji bi da se slusa ovaj forum trenirao s juniorima valjda
  • Li d1986
    117
    Jel Bjelica dao izjavu?
  • Brusa
    1.6k
    da se sluša forum ostali bi na par igrača, ne bi mogli 8 za utakmicu skupiti...
  • Noel
    6.8k
    Dobar mi je ovaj trolić koji ima 550 istih profila koji sere po vrhunskoj pobjedi.
    Uglavnom bez Nevistića Gabriela Mišića Baturine i Petkovića odigrat ovakvu utakmicu znači samo jedno. Dinamo je premoćan za HNL.

A ovi kenjatori sportski analitičari i novinari po raznim portalima su sramota. Srat kako Dinamo nema široku klupu i da je prijelazni rok katastrofa je dno dna. Stojković,Kačavenda Dinamu ulaze s klupe u Hajduku i Rijeci bi bili najvažniji i najbolji igrači. Tolko o tome..
  • Jurki
    12.3k
    Trebala nam je jedna "lagana" pobjeda. Trebalo nam je svima ovo da se malo duhovi i negativa smire.
    I Kacavenda i Mbuku lagano pokazuju da se na njih moze racunati.. siri se rotacija.. odlicno
  • Pulfer
    114
    Dobra utakmica, tocno onakva kakva ti treba u ovoj situaciji na gostovanju po ovakvom terenu. Primali smo po 4 od Osijeka i Belupa, danas Sibenik nije imo udarac po golu. Povratna trka izvanredna, a to nam je bio grozan segment vecinu utakmica ove sezone. Ocito se ozbiljno razgovaralo nakon Osijeka. Prema napred kolko se moglo, ali efikasno i uz puno vise trke i voljnog momenta nego u utakmicama koje smo gubili. Ne znam kaj ekipa ocekuje od igre u ovakvoj utakmici, sampanj nogomet i 10 golova, to je nonsens. Odlicna utakmica danas, bravo za sve od prvog do zadnjeg.
  • emilperska
    6.5k
    Utakmicu opet iznijela osovina iz 2018.-2020 godine + ostatak podcijenjenih Hrvata.

+za Mbukua

Cordoba puno zuji, malo meda daje. Nejasno i dalje sto igra, plaćen previše zasada. MMAe kod Bjelice minute nece vidit više opće. Bernauera ce koristit po potrebi kad baš mora..
  • Dubbbrava
    644

Gle frende postavio sam legitimno pitanje i očekivao legitiman odgovor ali ga nisam dobio.

Crne kese sam davno otpratio jer me čine agresivnim a to po prirodi zaista nisam.

Po meni je ono zaista penal i evo opet gledam situaciju i ne vidim da je tu Pjaca nikakvim leđima okrenut.

Naravno da to ne umanjuje vrhunsku izvedbu na terenu i glatku pobjedu
  • Orc123
    8.5k
    torrente, Ogiwara?
  • Nino Bule
    14k
    Pjaca je isto igrao danas
  • emilperska
    6.5k

Torrente kao izuzetak, a ne pravilo. Ogi meni opet kao protiv RBa najslabija karika zasad. Veseli me jedino da kod NBa izgleda kao bek za razliku od tekmi pod Jakirom
  • emilperska
    6.5k

Pjaca i Rog su povratnici, maltene djeca Dinama jer smo ih igrački stvorili. Znalo se sto nose i ne donose kad se vraćaju nakon ozljeda..
    Ne zelim ih ni stavljat u istu rečenicu s MMAe i ekipom..
  • Orc123
    8.5k
    uopce nije igrao lose danas, ne kuzim sta je opet danas lose odradio i kako bi on to trebao odigrati da bi bio dobar? Prema iza nista nije dao, prema naprijed 2 dobra centarsuta, Kule skoro zabio nakon jednog. Sasvim solidan...kad gledas kakve smo bekove placali vise od Ogija onda on uopce ne izgleda tako lose...
  • Nino Bule
    14k
    Bome na ovom forumu se pjaca pljuje i da je promasen transfer, u svakom slucaju nema veze s 2018-20 i doveden je ovo ljeto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.