• Mali Zeus
    18.9k
    Provjerava je li pojačanje ili samo prinova.
  • T90d
    2.1k
    Šta se događa sa njim? Od perveznog pojačanja, do toga da izlazi iz igre na poluvremenu, svađa sa Ademijem. Na stranu što nije igrao na prirodnoj poziciji, ali si jebeni profesionalac koji će stati na gol, jer šef tako rekao.
  • Dinaminjo
    1.6k
    vele da je sjeo i 45.na teren, cini se ozljeda
  • Maki2
    806
    Sumnjiv mi je nesto Pierre. Gledo sam ga sa tribine kad je pao prvi gol koji je asistirao Pjaci, ima glavu u podu i skroz cudna reakcija u situaciji kad je u jako bitnoj utakmici pao gol.
  • BBBaranja
    3.9k

Primjetio također isto,izgleda da je klupa u Salzburgu djelovala na njega..
  • maksimirski istok
    376
    svađa danas ili nakon Salzburga?
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Nadajmo se da samo danas fali, prevažan igrač u klubu da bi mogli dalje bez njega!
  • Mr Anderson
    13.3k
    Kak igra u zadnje vrijeme, nije baš tako važan.
  • Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Onda se uzdaj u Ogiwaru :up:
  • Zg123
    2.2k
    Izgleda da onaj sukob s Ademijem ocito nije bio toliko bezazlen
  • Mr Anderson
    13.3k
    Radije bi igrao i sa Štefuljem nego nekakvim koloniziranim Francuzem koji glumata po terenu.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Podrška Neni!
    Ako te nije briga za Dinamo i konfliktan si možes ti bit i Baturina mjesto ti je na Hitrecu a ne na Šubićevcu.
    Briga me za Pierra,Dinamo je bio tu i prije njega a bit će i nakon njega!
  • Orc123
    12.9k
    Reko bi da je ovo ocekivano! Sto sam i najavljivao....izgubit cemo sigueno najboljeg desnog beka lige jer lik nije zaboravio igrat nogomet radi glumljenja s pozicijama! Tako smo izgubili Ljubicica, Perkovica skoro ali ga unazadili dobrano, sad cemo Ronela......zamisli covjek krpa poziciju koju ne treba krpati vec treba igracima s te pozicije dati kontinuitet! Sad cemo izgubiti i l. Bekove i desnog beka radi idiotskih postavki....bolje da se izmjenjivao sa Ristom na desnom beku ili u 5 iza kombinirati obojicu...ovako smo dobili nezadovoljnog igraca, koji puca po savovima....bas kao sto je i Ljubicic, posten decko koji je jedva cekao da dođe prva ponuda pa da ode i da ga se vise ne sputava.
  • Mr Anderson
    13.3k

Eto, glavno da ti znaš da je on nezadovoljan jer je igrao par puta lijevog beka. U nedjelju je igrao desnog pa isti kurac.
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ajde da danas pobjedimo Sibenik pa da se ovi izmire do Bratislave. Stvarno kao djeca...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet