• Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus Mislim da je taj Zizi prije svega glupav lik a pogotovo ak pored svih tovara skriva da je Dinamovac. Ali zapravo ne znam otkud uopće podatak da je. A Paušić je bio najglasniji kad je srao o korporaciji i bezobraznom ponašanju Dinamove klupe. Meni je zapravo najiritantniji onaj Miha koji je kao objektivan i nešto kao strašno pametan a iz svake riječi izvire tovarska filozofija. Kordu još možeš popušiti iako je stalno neka cinična zajebancija na Dinamo.ElDorado

Dobro, ja imam drugačiji dojam o Paušiću no nema veze. Niti Miha niti Korda nisu objektivni niti im je stalo. Mislim kako i zašto da uopće budu objektivni kad su hajdukovci. A Zizi ima valjda neki osjećaj krivnje pred njima ili nekaj. Nije da ga netko puškom tjera da ne kaže za koga je otvoreno kao Korda i Miha.
  • Zagi
    8.2k
    Za razliku od Zizija, ovi ostali na Tribini ne komentiraju magareće utakmice na Maxtvu. Ovog delegiraju za sve utakmice u Splitu.
    Ako je dinamovac, to je najvjerojatnije razlog.

On je službeni komentator. Ostali su laprdala.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Već sam par puta planirao pokrenuti podcast, ali na kraju sam sebe razuvjerim. Šansa da će imati neki veliki reach vjerovatno nije velika, a ono, ne želiš se sramotiti sa 5 pretplatnika. Ali kako je krenulo, mislim da ipak hoću
  • GOAT
    1.3k
    Zizi jest za dinamoMali Zeus

Meni se više čini da se covjek svuda pokušava uklopiti. Radi sve i svašta da se svima svidi. Plus kad krene sa "ne smijem puno otkriti" dijalogom od pola sata..

A sto se tice podcasta.. meh. Puno nebitnih podataka, skoro pa ništa objektivnosti. Probao sam puno puta ali kao da jos nisu odlucili žele li to raditi profesionalno ili je to kavica sa frendovima podcast
  • Maxova dijagonala
    991
    Ja tribinu mogu slusat maksimalno 5 minuta i to je to.
    Kad miho krene sa paaa ili hmm odem na wc i izgasim podcast :lol:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Meni se više čini da se covjek svuda pokušava uklopiti. Radi sve i svašta da se svima svidi. Plus kad krene sa "ne smijem puno otkriti" dijalogom od pola sata..GOAT

Tako nešto, da.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Zizi jest za dinamoMali Zeus

Zizi je prototip modernog beta dinamovca koji je odgojen na 20 godina južnjačke propagande, zato se srami reći da je Dinamovac i ne želi nikom proturječiti zbog nametnutog osjećaja krivice zbog Mamića.
  • ElDorado
    298
    Kaj se mene tiče bilo tko tko ne želi javno reći da navija za Dinamo i pravi se mutav ne mora niti navijati za Dinamo i uopće mi je nebitan. Ali lik je prije svega ambiciozni bezveznjak koji se umislio da je car sportskog novinarstva. A ne zna niti pravila iskreno npr ne zna da ozljeđeni igrač ne mora izaći van terena ako je faul završio žutim kartonom.
  • Smotanihaker
    750
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/zvezda-je-udbaski-klub-hajduk-poluudbaski-a-jedino-je-dinamo-bio-gradanski-i-zato-nije-mogao-biti-prvak-jugoslavije-15518040

- Zvezda je udbaški klub, Hajduk je poluudbaški, Partizan je vojni, a jedini građanski bio je Dinamo zato i nije mogao biti prvak Jugoslavije - kazao je Stojanović pa dobacio Markovini:

- Znam da vi hajdukovci to ne razumijete, ali je tako.
  • Dzgšb
    1k

I zanimljivo svi isto govore i na kraju svi ispadnemo budale oni pametni po njihovom hahah
  • Paggini
    23.9k
    "Hahah da jako hrvatski klub a osnovao ih tito a direktor belinić haha komunisticki klub"

U toj rečenici je sve što trebate znati o potpunoj nesvjesti hajdukovih navijača...

Mislim da na svijetu ne postoji nakupina otpada koja je toliko nesvjesna svoje povijesti i koja sama sebi prodaje propagandu...
  • Maxova dijagonala
    991
    Marko Livaja,Danijel Subašić,Milan Rapaić,Dean Računica,Slaviša Žungul i kao šlag na vrhu tursko-srpsko ime Hajduk...pročitajte životnu priču Ante Žanetića i sve će vam bit jasno kakav je to klub.
    Ali neka oni uvjeravaju sebe da smo mi komunjare a oni hrvatine...malo su mi i simpatični u tom lažiranju povijesti :cool:
  • sport
    3.6k

"- Znam da vi hajdukovci to ne razumijete, ali je tako."
    Itekako oni razumiju ali se prave blesavi,imam dobrog životnog staža u bivšoj državi pa znam kako su stvari funkcionirale i koliko su imali vjetra u leđa od strane komunističkih vlasti,kad se samo sjetim onih serija kao Velo misto i sličnih gdje je propagiran H....k, i ostalih oda o tom klubu od državne televizije itd.
    Pošto medijima i dalje drmaju potomci tih istih komunjara i udbaša nije čudno da se metode u svrhu veličanja tog malog kluba nastavljaju i u današnjem vremenu.
    Neka živi dinamo i majka hrvatska. :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.