• Zagi
    8.2k
    Ekipa vidi rezultate alternativnih realnosti. Svaka čast.
  • Sajla
    5.4k
    strana "boranija" igra ligu prvaka, a domaći giganti kupuju petarde po Ljubljani, farskim ribarima daruju prazne mreže, kao i slovačkim cvjećarima. nas se pita kaj će biti. dosta više pisanja o tome kako su nam europski protivnici slabi, a domaći jaki. nisu. to ne znači niti da ćemo se lako prošetati do prolaska dalje u LP, niti da će naslov prvaka doći sam od sebe. sve ovisi o tome koliko će se ozbiljno ekipa na terenu postaviti. nabio bi nas i RBS i Monaco da su se naši igrači postavili kao protiv Slavena, a Osijek i Istra bi nastradali rekordnim rezultatom da je naboj bio kao za LP. to je jedina istina. da, nemamo kadar koji može gaziti sve redom 2x tjedno, bit će ozljeda, kartona, kikseva, ali stav i gard moraju biti na drugom nivou. kad to bude tako, onda ćemo gledati drugi film.
  • NORTE
    12k
    Monaco je isto slab protivnik.
    Da nije bilo kiše bilo bi 0:3 lagano.
    To pišu većinom ovi šta ružom beru zire i olimpije.
  • Chempers
    190
    Dakle Bayern, Monaco, Dortmund, Milan i Arsenal su odličan ždrijeb. Trebali smo uz njih dobiti još Real, City i PSG pa bi onda možda g. Maksim bio sretan.
    Pogledaj malo zdrijebove ostalih klubova pa se javi.

Inače se slažem da ovaj kadar ima svoje nedostatke al to šta ti pišeš ne bi pas s maslom pojeo da citiram trenera čije rezultate u toj LP omalovazavas.
  • Schpatz
    502
    Neki zive valjda u nekom paralelnom svijetu, gdje jedan klub koji igra u ligi protiv klubova koji za jedan gol ispadnu od mega momcadi Slovacke koja pali Europom te zive na rubu protiv jedne od najjacih momcad u povijesti Farskih otoka ili gdje ih naguzi mega atomski klub iz Ljubljanje odnosno Azerbajdzana, igra u nekom mini maus natjecanju gdje je osvojio bod protiv tam nekog seoskog klubica iz Francuske te pobjedio na gostovanju tamo nekog klubica iz austrijske zabiti. Znam da je nekima valjda mokri san da i mi igramo takav nogomet i da smo takav gigant da igramo protiv mega momcadi kao npr taj predstavnik iz Slovacke ili povijesne ekipe s Farskih otoka, ali jbg nismo. Moramo zivjet s tim da smo klub koji igra protiv tamo nekih ekipa sa sela i totalno neatraktivnih liga i da tu u 3 kola imamo samo 4 boda jer smo protiv tam nekih bavarskih seljaka prosuli bodove.
  • emilperska
    6.4k
    Što se tiče ovog o objavama plaća..
    Više puta ovdje su se navodili ti iznosi plaća budući da je velika većina njih dostupna na info.biz od FINA-e za koju manje više svaki računovstveni, odvjetnički, revizorski ured + ostali poduzetnici kojima treba, plaćaju ulaz. Dakle, sve je javno dostupno manje više. Nešto je dostupno i u free verziji. Tako smo i saznali plaće ćeleta, Lakta, Krovinovića itd.
    Nije Ničota otkrio toplu vodu..

E sad zašto su to išli objavljivati baš danas tj.ovih dana je pitanje za druge adresu, to zna ekipa iz kluba i novinari..
  • Dani Olmić
    362
    [img]ad.jpg
    Prije 18 godina potpisao je najbolji stranac koji je ikad obukao plavi dres - sve ostalo je povijest
  • emilperska
    6.4k

Kraj KTCa i Olma, po meni nikako..
  • Dani Olmić
    362
    kako kome - Meni je Sammir neponovljiv
  • ElDorado
    298
    Šta sve ovdje ljudi pišu nevjerojatno. Omalovažavanje igre i rezultata. Ej ljudi mi ravnopravno igramo LP. Tovari da su prvaci nebi prosli prvo pretkolo. I onda te debilne ocjene da je bilo ili kad bi bilo onda bi sigurno….
    Tovarski narativ tipa Jeličića dinamu je odgovarao teren protiv monaca. Pa sad i bjelica vise ne vredi.
    Koja shizofrenija.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Kad pisete o losem Salzburgu, u kojem svemiru je normalno da Dinamo prima 4 komada od Osijeka i Belupa? Da vadi bod u Puli? Sta je to? Odlicna, vanzemaljska forma? Kad te neko nabije 9:2 ti se osjecas fenomenalno, samopouzdanje ti je na granici nemoguceg. Nama kisa nije padala? Mi inace igramo vaterpolo?
  • jedan u nizu
    8.7k
    Ne znam što vi očekujete?!?!

Da ćemo 20 godina zaredom osvajati HNL i igrati grupu LP, a da pritom nikada nećemo izgubiti od poprilično slabije ekipe, i da nikad nećemo imati krizu rezultata?

Tek je 11 kola prošlo pobogu, da je sad negdje 30. kolo razumio bih, ali ovo je prerano za paniku i ponovnui priču o atomskom hajduku, kojeg smo svi ismijavali prije mjesec dana.

Već mi je pun k ovih rasprava. Nakon Salzburga smo bili u oblacima, i jedan poraz kasnije sve se raspalo. Netko tko ne prati rezultate, po komentarima bi shvatio da smo izgubili 10 utakmica u nizu pa se ovako pise, a ne jednu.
  • blue heart 72
    1.8k
    Ima li već kakvih impresija sa Plave noći u Požegi?
  • Filip 91
    918
    Koliko ima ljudi cca.?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.