To je ionako možda i jedna od zadnjih prilika za takvo što, ako klub zaista planira ukinuti tu pogodnost za članove od 2025 — NORTE
Ne možemo igrat sa 2 napadača kad imamo 2 napadača u kadru. Već znam da ćeš predložit da koristimo Cordobu i Pjacu u napadu i za Pjacu se donekle slažem, ali Cordoba mi se baš i nije svidio u ono minuta što je igrao kao centralni napadač u paru s nekim. — hardek
Neno je jako dobar trener, nije drugo uskrsnuće da od Perića, Šutala, Moharammija i ostalih radi dobre igrače... — Paggini
kakav si ti lik.. ponekad mi je okej pročitati tvoje upise, a ponekad se ovako istovariš po Dinamovim rezultatima u LP ko najveća tovarčina... "Najslabija LP ikad, Monako nas je trebao pregaziti spasila nas poplava, Slovan nikad slabiji..." Baš ponekad trebaš pogledat u špigl dal si opet slučajno navukao plavi dres umjesto bijelog sa zvezdom. Samo još fali da izjaviš da bi da ovim protivnicima i Hajduk pobjeđivao.. ujfu... — mali M
Prva rečenica objašnjenja pa glupost. Dalje mi se niti ne čita.Mi Monacu sigurno ne bi uzeli bod da nije bilo poplave — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.