• NitkoBitan
    18.6k
    Problem u HNLu nije manjak kvalitete nego slabiji pristup.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Ne razumin upise “potpisa bi poraz u Slovačkoj za dvije pobjede u HNL protiv Šibenika, Gorice” Pa jebemu mater ako nismo u stanju sa ovim rosterom tući te dvije HNL ekipe, i potući se u Bratislavi za vrata raja u LP onda nismo zaslužili bit prvaci ove godine. Nije mi jasno otkud kod nekih dinamovaca ovakav defetizam do jučer se nismo nikog bojali u LP sa sad bojimo HNL ekipa sa dna tablice.
  • blue heart 72
    1.8k
    e vidiš ni meni taj defetizam nije nikako jasan. Jesmo li kiksali do sada? Naravno da jesmo, i to previše puta, ali da sada odjednom ništ ne valja i da smo totalni teletabisi, e bome nismo.
    Ajmo od sutra u jedan pozitivan niz
  • Dani Olmić
    373
    Tocno tako … neznam zbog cega tolko strepimo uoci sutrasnje tekme … klubovi poput Sibenika, Gorice, Istre, Belupa bi trebali redovno padati s rezervnom ekipom
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Jako puno očekujem od Pjace u ova tri vezana gostovanja, ova dva gola su mu sigurno dala samopouzdanje, jako lijep prvi gol glavom.

Nezahvalno je pricati o pojedincima, al treba nam jedan ofenzivac koji ce uci u seriju i pomoci momcadi da vrati momentum na svoju stranu.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Teren u Šibeniku je vjerojatno oranica i tu će utakmicu trebati dobiti na snagu i muda. Igrači su u psihičkom knockdownu, ne igra Petko, liga prvaka je u utorak i vjerojatno igrači samo o tome misle...bit će jako, jako teško a također će gledanje te utakmice biti mučenje.
  • Majki2111
    3.3k
    Na Tribini je Miho pričao s nekim ko je unutra. Veli da su unutra previše opušteni radi prošle godine. Ekipa je u stanju sve suprotno od psihičkog knockdowna.
  • don
    6.8k
    liga prvaka je u utorak i vjerojatno igrači samo o tome misle..Maksim Maksimirski

ko o njoj sutra misli, nadam se da neće ni zaigrat u utorak.
  • Slush
    705

Jebo mi pas svaki igrac bi mi na poligraf isao prije tekme i pitanje bi bilo jesi mislima danas na utakmici ili ti je u glavi Slovan. :cool:
  • Paggini
    24.1k
    Smiren sam jer mislim da igračima nije baš stalo ni do Slovana!
  • Majki2111
    3.3k

38:30 nastavno na moj prošli komentar

Od 15 do 45 minute sve i samo o Dinamu, pa ko ima pola sata slobodno neka posluša.
  • Maxova dijagonala
    1k
    slušat ljude koji su u idealnoj postavi Dinama i Hajduka prošle godine stavili Pukštasa ispred Baturine i koji se rugaju Bjelici i njegovim izjavama iz prošlosti?
    Neka hvala,radije ću gledat mačke kako se pare ispod mog prozora.
  • Majki2111
    3.3k
    Ja stavio. Ko hoće može. Tako ja ne slušam Dinamove izvore... Ne odgovara mi.

EDIT: Doduše čitam zonu, novine... twiter zajednicu. Podkastere nikako.

Jučer na tečaju učili smo kako su ljudi dosta selektivni u slušanju. Smatram da to fali dot navijačima. Tu ja imam talenta. Nisam selektivan ili sam u manjoj mjeri od prosječnog navijača.
  • Hectorharatti
    135
    pa sa pravom se rugaju nenadu za te izjave.. ma da mi je ovo teška klaunska ekipa.. ne znam koj mi je antipatniji od njih svih.
  • Sava Krpa
    311
    Treba ići utakmicu po utakmicu. Nema srljanja i donošenja zaključaka unaprijed. Slažem se da HNL treba biti prioritet jer samo preko njega smo opet u LP ali npr ova dva derbija, prije i nakon Borussie, tko kaže da tada nećemo bodovno biti u egalu sa prvim pa nam eventualni poraz neće toliko nastetiti kao sto bi npr da se igra sada.
    Moja osobna predviđanja su prezimljavanje u Europi i teški fajt za prvo mjesto jer je jos 70-ak bodova u igri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.