• ElDorado
    309
    Mislim da je pisalo negdje da je lova za igrače 15 milja i da je smanjena sa 17 milja. Ne sjećam se gdje tak da ne znam da li je točno.
  • plavadesetka
    41
    Ne otpisujem ga, možda i ispadne dobar, samo mislim da nije jeftin koliko ljudi misle, i mislim da nije imao toliko jak CV da se može smatrati da nije riskantna kupnja. Uz to, s obzirom na godine nema mogućnosti daljne prodaje.
  • Orc123
    8.5k
    jel shvacas da igraci s kojima si raskrstio, a bilo ih je na ljeto isto tako morao si platiti nesto za to, da svi kojih si se rijesio, da su 7mj jos bili na Dinamovoj placi, da si usao u LP i da igraci dobivaju bonuse....nije sve crno bijelo i super je ako ce nam proracun biti samo oko 60mil eura!

Prije par sezona kad smo usli u LP nam je proracun bio 65mil eura, pa sad uracunaj inflaciju i koliko sve ošlo gore u tih oar godina i ako sada uspijemo izgurati sezonu s 60cca ro bi bio uspjeh i to veliki jer bi to znacilo da smo dobrano racionalizirali troskove....

Ne zaboraviti da mi trenurno u momcadi imamo 2 potencijalna tranfera veca dobrano od 10mil eura.....Sucic blize 15, Baturina blize 25....to ti daje dugorocni mir....plus oni sitni transferi...

Nasa perspektiva je jako dobra i da je bodovnimzaostatak u hnl npr. 2-3 boda imali ni totalno drugaciju sliku...jbg za ovo smo si sami krivi i sami cemo se izvuci.
  • Sajla
    5.4k
    Ja ne kužim da se ne shvaća da je osnovni problem naše igre brzina, otvaranje i organizacija napada.ElDorado

u HNLu smo prvi po broju postignutih golova, kreiranih velikih šansi i broju udaraca na gol. nismo mi trebali bolje organizirati napad da bismo npr. pobijedili Osijek 5-4, nego nismo smjeli dozvoliti da nam Osijek, Slaven, Istra toliko zabiju. primili smo 15 golova u ligi, jedan Varaždin je primio 7, da ne spominjem ove koji su trenutno ispred nas na tablici.
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Možete me napadat ali obrana Benković-Mitrović sigurno ne bi primila 15 komada u hnlu.
    A obojica su bila besplatna kao Mmaee i Torente,nemam ništa protiv stranaca ali želim reć da nije nešto što je tuđe 5 puta bolje od domaćeg... tko zna možda Mmaee i Torente ispadnu top pojačanja ali mislim da za igranje obrane treba jača komunikacija koju će bolje ostvarit 3,4 hrvata nego Japanac,Španjolac,Francuz i Marokanac.
  • ElDorado
    309
    od tih 4 trojica se savršeno razumiju. Mislim komunikacijski
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    ne mogu se razumit ni u pola kako to rade Galešić i Radeljić ili Uremović i Prpić i zato djeluju ozbiljnije i primaju 3 puta manje golova. Stranac ako se dovodi to mora bit neki kapitalac tipa Ojeda,Gnezda Čerin,Mierez,Dahl,Tekpetey a ne potencijalno pojačanje.
    Također mislim da kasnimo sa rekonstrukcijom momčadi,previše ovisimo o "senatorima"(Petković,Teophile,Ristovski,Ademi,Mišić)...šta će se desit za 2,3 godine kad većina njih ne bude mogla? Gdje su potencijalne zamjene?
    Imamo idealno posloženu situaciju ako uzmemo titulu ić ćemo dogodine direktno u lp(Rangers će popušit prvenstvo a Shaktar nas neće stić) to je sigurnih 30 milijuna plus eventualne prodaje Baturine i Sučića.
    Amo uložit nešto da bi nam se višestruko vratilo! Ne mislim da trebamo dovodit pojačanja od 10 milijuna ali uć u ligu prvaka i pojačat se sa strancima kojima ističu ugovori je neozbiljno,nadam se da je ovo sve Mariću dobra škola za idući prijelazni rok jer stvarno vjerujem u tog čovjeka.
  • ElDorado
    309
    spomenuo sam tu Galešića pa me odmah popljuvalo. Ajmo realno. U zadnjih par godina jedini interesantni igrači za nas su iz Rijeke. E sad da li krimos nabija cijene? Eto prodao je Ivanovića za 3,5 milja. Za Pasalica ponude nije dobio a nama nije htio dati ispod 4-5 milja. Iskreno Radeljić bi u LP popusio crveni u roku odmah i nije igrac za nas. Galesic po meni je. Lik je njemacka skola, zna s loptom, ima brzinu. Znas ga pojacanje je u roku odmah. Znam da smo ga htjeli i da je cijena zicer bila 3-4 milje. A koliko smo dali za Kača i Stojka? Meni se instant pojacanje cini bolje nego 3-4 perspektive.
    Sto se Mmaeea tice cinjenica je da lik nije igrao 6 mj i da nije prosao pripreme. I da nikad nije igrao s 3. Pa ti vidi. A za njegove greske i pusione jednako su krivi vezni igraci sa svojim prekokurca greskama. Tak da je Bjelica potpuno u pravu kad je rekao branimo se s 11 igraca.
  • Nogo
    3.9k

Eh da nam je jedan Mierez u nedostatku Petka. :groan:
  • ElDorado
    309
    Moram priznati da mi bas nije jasna koncepcija 3 centarfora. To nemaju niti klubovi s puno vecom lovicom.. Kaj bi taj vrhunski treci trebao biti hiberniran dok Petko igra 80% vremena a ostalo Kule?!
  • Sajla
    5.4k
    da nam je jedan MierezNogo

hm, više ne pokazuje majicu ispod dresa?
  • Hambi
    5
    Pozdrav,zelio bih se nadovezati na mladice koje spominjete.
    Ulaze u kontekst dugotrajnosti i buducnosti kluba,a vidim da obojici istice ugovor za 8 mj.
    Nije li malo nonsalantno da se to vec nije odradilo,jer vidim po nekim vanjskim stranicama da se o njima pise u superlativima. Pa vjerujem da su sigurno vec u nekim biljeskama u vecim europskim klubovima.
  • Orc123
    8.5k
    Kad ce vise netko shvatiti da obranu ne igraju samo stoperi, tj. Stoperski par i bekovi!? Obranu igra 11 igraca, a kad je ne igraju onda ispadne o o sto je ispalo protiv Osjeka, a kad je igraju ispadne Salzburg,....koliko pausalnog ocjenjivanja ovdje ko da ljudi nikad nogometa nisu igrali ni gledali!
  • scooniepenn
    3.4k

Ma naravno, kako da ne. Isto kao sto Dinamo ne bi u dvije utakmice masakrirao Ruzomberok i Olimpiju.
    Neki ovdje jednostavno nemaju doticaja s realnoscu pa potcjenjuju vlastiti kiub. Da nije tragicno bilo bi smijesno.
  • Orc123
    8.5k
    Kak je nas Broz, jel se nauzivao Arapskih eura? Ako bi bilo izvedivo mislim da bi Brozovic bio odlicno pojacanje. Ima u njemu materijala za jos 3-4 sezone. Za Hnl bi bio iznad lige daleko, spremniji definitivno od Rakitica.

Kak su ovi s juga dobili sponzore za Raketu, mi bi mogli za Broza u vidu Gavrilovica ili Podravke, barem u cajnoj kobasici, iako po mojem skromnom mišljenju od Gavrilovica je bolja, pa da nas Broz stepe jedno pola kile cajne prije Hajduka ili Gorice i istrci 13km....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions