• Orc123
    10k
    jel mislis ko Bosko Sutalo za 4mil eura! Ko da je iznos transfera garancija necega....
  • plavadesetka
    60
    Proračun od 60m eura sugerira da sveukupne cifre nisu daleko od toga, zar ne?
  • ElDorado
    1.5k
    Ej ljudi otkuda znamo da su te cifre točne? Svi se slažemo da novinarčići pišu gluparije i onda prihvaćamo neke stvari zdravo za gotovo.
    Inače taj Mamaee nije igrao 6 mjeseci, nije prošao pripreme.
  • plavadesetka
    60
    On je bio legitiman pokušaj, druga je stvar ozljeda kasnije
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Hajduk je ispao od Ruzemberoka, poserem ti se na hajduk i njihov uzor, prestani ih navoditi kao neki primejr, naporan si sa tim. To što su oni trenutno ispred nas govori o nama, ne o njima
  • Orc123
    10k
    otkud ti znas koji je nama proracun za ovu godinu? I jel znas da igraci kad se izbori LP dobivaju i bonuse za to pa ti ispadaju veca davanja nego da igraju samo ebeni HNL ili Konferencijsku ligu?
  • Orc123
    10k
    znaci to je legitiman pokusaj koji nas kostao preko 7mil eura, a stoper koji dolazi besplatno za placu slicnu ko i Sutalo, sa iskustvom Europe to je ne legitiman pokusaj? Koliko smo popusili na Sutalu? I Sutalo je dobio priliku u kontinuitetu....mi doslovno Mmaea otpisujemo vec....dvostruka mjerila...
  • Paggini
    34.5k
    Mmaeeova plaća postaje problem kad je odigrao protiv Osijeka i Belupa grozne utakmice, a nije se spominjalo poslije Istre, Šibenika i Qarabaga, interesantno
  • NitkoBitan
    22k
    Mmaee je iznio Qarabag, jedan od bolje ocijenjenih obje utakmice.

Bude i on kad tad uhvatio kontinuitet i formu, ne brinite.
  • ElDorado
    1.5k
    Mislim da je pisalo negdje da je lova za igrače 15 milja i da je smanjena sa 17 milja. Ne sjećam se gdje tak da ne znam da li je točno.
  • plavadesetka
    60
    Ne otpisujem ga, možda i ispadne dobar, samo mislim da nije jeftin koliko ljudi misle, i mislim da nije imao toliko jak CV da se može smatrati da nije riskantna kupnja. Uz to, s obzirom na godine nema mogućnosti daljne prodaje.
  • Orc123
    10k
    jel shvacas da igraci s kojima si raskrstio, a bilo ih je na ljeto isto tako morao si platiti nesto za to, da svi kojih si se rijesio, da su 7mj jos bili na Dinamovoj placi, da si usao u LP i da igraci dobivaju bonuse....nije sve crno bijelo i super je ako ce nam proracun biti samo oko 60mil eura!

Prije par sezona kad smo usli u LP nam je proracun bio 65mil eura, pa sad uracunaj inflaciju i koliko sve ošlo gore u tih oar godina i ako sada uspijemo izgurati sezonu s 60cca ro bi bio uspjeh i to veliki jer bi to znacilo da smo dobrano racionalizirali troskove....

Ne zaboraviti da mi trenurno u momcadi imamo 2 potencijalna tranfera veca dobrano od 10mil eura.....Sucic blize 15, Baturina blize 25....to ti daje dugorocni mir....plus oni sitni transferi...

Nasa perspektiva je jako dobra i da je bodovnimzaostatak u hnl npr. 2-3 boda imali ni totalno drugaciju sliku...jbg za ovo smo si sami krivi i sami cemo se izvuci.
  • Sajla
    6.6k
    Ja ne kužim da se ne shvaća da je osnovni problem naše igre brzina, otvaranje i organizacija napada.ElDorado

u HNLu smo prvi po broju postignutih golova, kreiranih velikih šansi i broju udaraca na gol. nismo mi trebali bolje organizirati napad da bismo npr. pobijedili Osijek 5-4, nego nismo smjeli dozvoliti da nam Osijek, Slaven, Istra toliko zabiju. primili smo 15 golova u ligi, jedan Varaždin je primio 7, da ne spominjem ove koji su trenutno ispred nas na tablici.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Možete me napadat ali obrana Benković-Mitrović sigurno ne bi primila 15 komada u hnlu.
    A obojica su bila besplatna kao Mmaee i Torente,nemam ništa protiv stranaca ali želim reć da nije nešto što je tuđe 5 puta bolje od domaćeg... tko zna možda Mmaee i Torente ispadnu top pojačanja ali mislim da za igranje obrane treba jača komunikacija koju će bolje ostvarit 3,4 hrvata nego Japanac,Španjolac,Francuz i Marokanac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions