• Maksim Maksimirski
    6k
    Da se nadovežem na prethodni post:

Bjelica bi sigurno i Štefulja, Tolića i Bulata reinkarnirao. Nije da bi imao previše izbora. Čak i Boško bi bio važna karika a Štefulja bi, pored ovog tipa iz Rome, tretirao kao Roberta Carlosa.
  • Paggini
    23.9k
    O majku ti, probudim se, napravim si kavu i zapalim cigaretu, otvorim Zonu i Maksim zaziva Denija Jurića, Štefulja i Emrelija...

Da igramo tek u nedjelju, počelo bi zazivanje Lee Addya, Doumbie, Badjija i ostalih heroja...

Neno je jako dobar trener, nije drugo uskrsnuće da od Perića, Šutala, Moharammija i ostalih radi dobre igrače...
  • badjibadara
    3.5k
    Badjija i ostalih heroja...Paggini

Aj malo sjašite sa Badjija :cool:
  • NORTE
    12k
    Protiv Rijeke 23.11. bih ponovio ono s članovima koji nisu iskoristili 4 ulaznice, na zapad gore kao protiv Osijeka.

To je ionako možda i jedna od zadnjih prilika za takvo što, ako klub zaista planira ukinuti tu pogodnost za članove od 2025.
  • Papastrumf
    12.8k
    To je ionako možda i jedna od zadnjih prilika za takvo što, ako klub zaista planira ukinuti tu pogodnost za članove od 2025NORTE

Ne planira se za sljedeću godinu ukidanje postojećih pogodnosti za članove.
  • Daliban
    1.9k
    Ne možemo igrat sa 2 napadača kad imamo 2 napadača u kadru. Već znam da ćeš predložit da koristimo Cordobu i Pjacu u napadu i za Pjacu se donekle slažem, ali Cordoba mi se baš i nije svidio u ono minuta što je igrao kao centralni napadač u paru s nekim.hardek

Ako je Real mogao izgurati sezonu s Joseluom i igrajući krila i Bellinghama kao napadače, onda i mi možemo s dva napadača i krilima kao rotacijom. Što nam vrijedi Kulenović na klupi kada nam je najbolji strijelac i najbolji gol igrač? Što nam vrijede krila na terenu kada donose manje od Kulenovića?

Stavi najbolje na teren i gotovo. Bez previše filozofije. Pa nećeš najboljeg strijelca ostavljati na klupi pro forme, a sva krila u kadru ti igraju li-la u najboljem slučaju.
  • mali M
    5.5k
    kakav si ti lik.. ponekad mi je okej pročitati tvoje upise, a ponekad se ovako istovariš po Dinamovim rezultatima u LP ko najveća tovarčina... "Najslabija LP ikad, Monako nas je trebao pregaziti spasila nas poplava, Slovan nikad slabiji..." Baš ponekad trebaš pogledat u špigl dal si opet slučajno navukao plavi dres umjesto bijelog sa zvezdom. Samo još fali da izjaviš da bi da ovim protivnicima i Hajduk pobjeđivao.. ujfu...
  • DiddyGuela
    2.1k
    Pa cinjenica je da nikad prije u LP nisi mogao igrati u istoj "skupini" protiv RBS,Slovana i Celtica sto samo po sebi znaci vecu mogucnosti ubiranja bodova.

Cak i mi u ovakom izadanju realno mozemo do 10 bodova u ovakvoj LP.
  • Jurki
    12.2k
    Ovakakv sistem takmicenja nije slozen zbog Dinama, vec zbog najbogatijih klubova Europe.
    Ove price o nikad slabijoj ligi prvaka su obicne pizdarije.
    Ni taj Salzburg ni Slovan nisu zalutali u Ligu prvaka jer im ulazak nitko nije poklonil.
    Od svih navijaca na svijetu, valjda samo mi umanjujemo uspjehe Dinama.
    Naravno da je sad "lakse" uci u knockout fazu kad ide 8 klubova vise nego lani.
    Navijaci npr Sparte nebudu rekli da je eventualni njihov prolazak dalje kurcina od rezultata.. vec budu iznimno sretni.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Jedva čekam da se u slučaju naše pobjede ili remija sa Dortmundom jave ovi kaj umanjuju našu pobjedu protiv Salzburga i remi s Monacom. Hoće li i za Dortmund govoriti "neš ti Dortmunda, sedma ekipa Njemačke koja ne može dobiti nekakav Augsburg ili Union Berlin, uzeti njima bod je dobro ali ništa specijalno". Također će nas uvjeravati da bi i naši klubići koje su školovali "moćni" Ružomberok i Olimpija bili al pari sa finalistom prošle sezone lige prvaka. :rofl:
  • Rex Ramae
    2.8k
    Koliko se tu ide iz krajnosti u krajnost to je fascinantno.

Zona se ubila za psihološka istraživanja.
  • Paggini
    23.9k
    Zona se ubila za psihološka istraživanja.Rex Ramae

Dobri smo mi kakih ima
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Neno je jako dobar trener, nije drugo uskrsnuće da od Perića, Šutala, Moharammija i ostalih radi dobre igrače...Paggini

Da ali to je samo pokazatelj da nema boljih opcija čim njih mora vraćati iz mrtvih. To govori puno o kvaliteti kadra.

kakav si ti lik.. ponekad mi je okej pročitati tvoje upise, a ponekad se ovako istovariš po Dinamovim rezultatima u LP ko najveća tovarčina... "Najslabija LP ikad, Monako nas je trebao pregaziti spasila nas poplava, Slovan nikad slabiji..." Baš ponekad trebaš pogledat u špigl dal si opet slučajno navukao plavi dres umjesto bijelog sa zvezdom. Samo još fali da izjaviš da bi da ovim protivnicima i Hajduk pobjeđivao.. ujfu...mali M

Pa sve je istina. Mi Monacu sigurno ne bi uzeli bod da nije bilo poplave. Činjenica je i da igramo protiv dvije najslabije ekipe u ligi prvaka. Te obje ekipe će vrlo vjerojatno završiti ligu prvaka sa 0 bodova. Poslije toga igramo kući i sa Celticom koji je također među 5-6 najslabijih ekipa u LP. Ako nešto od navedenog nije točno slobodno reci sa čime se ne slažeš umjesto sumnjičenja da sam prikriveni hajdukovac.

Zahvaljujući novom formatu i fantastičnom ždrijebu možemo ugrabiti 7-10 bodova, čak možemo i proći dalje. Međutim puno impresivniji mi je bio jedan jedini remi 2019. u gostima protiv onog jakog Shaktara (koji je te sezone igrao polufinale Europske Lige) u Donjecku nego potencijalnih 10 bodova u ovogodišnjoj LP. Taj jedan bod u Donjecku ima veću težinu, nadigrali smo polufinalista EL na njegovom terenu, da ne govorim o impresivnosti pobjede od 4-0 protiv odlične Atalante.

Sve ovo pišem ne zato da se istovarim po rezultatima u LP nego da pokažem kako mnogi žive u zabludi zato što smatraju da je ovo odlična momčad ''jer će uzeti 7-10 bodova u LP a prije to nismo mogli''. Međutim treba pogledati kontekst tih utakmica, protivnike, novi format pa onda zaključivati kako smo odlični. Da je ostao stari format i da igramo u grupi protiv recimo Citya, Atalante i Shaktara uzeli bi jedan ili nijedan bod u 6 utakmica. U ovom formatu (uz nevjerojatno povoljan ždrijeb) ćemo nabiti broj bodova ali sve će to služiti samo kao zavaravanje. Još uvijek se olako shvaća HNL i vidim mnoge sa stavom ''ma osvojit ćemo, pa ne može ekipa koja uzme 10 bodova u LP ne osvojit prvenstvo''...ali može jer nismo te bodove zaradili protiv Atalante, Leverkusena, Reala i Arsenala ''pa da smo jaki ko nikad'' nego smo ih uzeli protiv boranije. Jebiga, to je realnost koja se ni meni ne sviđa ali treba i to netko reći.
  • Zagi
    8.2k
    Mi Monacu sigurno ne bi uzeli bod da nije bilo poplaveMaksim Maksimirski
    Prva rečenica objašnjenja pa glupost. Dalje mi se niti ne čita.
  • don
    6.7k
    sve mogu razumit ali ove neke tvrdnje sa sigurnošću... strašno evo. Ne znam šta reć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.