• Orc123
    8.4k
    Kad bi bar Moro pao u hijerarhiji u Bologni jos pa da imamo sanse za dovest ga na neku posudbu pa mogucu otkup za jedno 4-5 mil eura,....od nasih stopera volio bi jedino Jedvaja vidjeti...jedini da ima kvalitetu za nas i da je realan po cijeni....
  • Dani Olmić
    362
    sve pet Orc i svaka ti cast kao forumašu ali ovakvog salzburga bi ja mislim i tovari i rijecani dobili…

Bas sam ih gledao protiv wolfsbergera. Imali su igraca vise i nisu mogli pobijedit. Znaci salzburg po meni trenutno nije nikakvo mijerilo. Oni su samo ime i „poklopac“ onogo sto su bili nekad… al sad su daleko od toga

A za Monaco znamo i sami kakav je teren bio i da ta tekma isto nije bas za neke ocijene dat
  • Paggini
    23.9k
    ali ovakvog salzburga bi ja mislim i tovari i rijecani dobili…Dani Olmić

Prestani umanjivati uspjehe kluba za koji navijaš.
  • Dendle71
    115
    sramotna izjava navijaca dinama!
  • Dani Olmić
    362
    super uspijeh to stoji, al da smo dobili nekog svijetskog velikana, nismo…. S razlogom nisu jos dali gol u LP i izgubili od jednog Bresta i Sparte bez zgoditka
  • don
    6.7k
    sve pet Orc i svaka ti cast kao forumašu ali ovakvog salzburga bi ja mislim i tovari i rijecani dobili…Dani Olmić

za klub koji se mučio na svim hnl gostovanjima ove sezone te se provlačio kroz njih, siguran sam da bi izašli sa Red Bull Arene pune mreže.
  • Dani Olmić
    362
    ja sam siguran da ne bi, ni jedni ni drugi … salzburgu su vec i losiji klubovi od ova dva navedena u austriji oduzimali bodove
  • don
    6.7k
    salzburgu su vec i losiji klubovi od ova dva navedena u austriji oduzimali bodoveDani Olmić

a hajduku nisu? :rofl:

da ne podsjećam na farmere, veliki Ružomberok.

I dosta o tovarima i na ovoj temi, znamo da želiš umanjiti uspjehe Dinama ali umanjuješ ga samo za sebe, nama je velik, prevelik.
  • Orc123
    8.4k
    Sad vise nije uspjeh pobjediti Salzburg u Salzburgu niti remizirati protiv Monaca koji pobjedio Barcelonu! Ljudi, mi smo najveci protivnici sami sebi! Tak nas bolesni mentalitet....kadar koji dobi Salzburg i remizira protiv Monaca mora pojesti HNL....sami smo si krivi, nedovoljna vjera nas samih u roster koji imamo plus stalno miksanje formacija i recikliranje dokazano prosjecnih igraca nas je kostalo ovog minusa....ako je tko gledao bilo koju Hajdukovu utakmicu onda je mogao vidjeti da sto se tice igre Hajduk je nema, ali ima rezultat....to moze prolaziti u hnl, u Europi sigurno ne! Ja sam siguran da cemo mi u Europi imati jos dobrih utakmica jer nama je Europa ko Rijeci hnl, bez pritiska.
    Dinamov dres je najteze nositi u HNL! To znaju svi....

Hajduk i Rijeka su 20godina iza Dinama po reputaciji u Europi. Za Dinamo sada znaju svi. Vise se protiv nas ne ulazi lako cemo vec svi imaju respekt. To vise znaci nego -7 u ligi. Kad tad cw se desiti da cemo izgubit prvenstvo, ali ne ove sezone.....
  • mosad
    505
    Možda bismo trebali poslati pismo UEFA-i u kojem tražimo da se Monacu dodijele sva tri boda, s obzirom na to da su ipak znatno bolja momčad od nas. Što se tiče Salzburga, možda bismo mogli predložiti da ponovimo utakmicu u nekom periodu kada oni nađu novog trenera i budu u formi. Naravno, neka oni odluče kada im to najviše odgovara, jer tko smo mi da ih pobijedimo...

Zašto ovo omalovažavanje ovih rezultata na forumu zadnjih dana? Nikako mi to ne ide u glavu
  • plavadesetka
    41

Upravo to. S ovim financijama se moglo targetirati igrače poput Erlića. Čitam jutros Bernauer i Mmaee zajedno imaju 1.5m eura plaće po Germanijaku, bolje je bilo dovesti jednog Erlića (ili sličnoga) nego ovu dvojicu. Mislim da trebamo manje igrača dovoditi, ali te koje dovodimo ciljati na jake domaće talente ili top dokazana pojačanja. Klupu se može puno jeftinije popunjavati.
  • Orc123
    8.4k
    zasto? Da bi se đoglo srati po Upravi i traziti glava Marica...bas kao sto se prije trazila od Simica i Biscana.....uskoro ce doci i Zeko na red, ps Uprava i tako redom....bas se pitam zasto.....
  • Dani Olmić
    362
    ja sam isto vidio listu i nisam mogao vjerovat .. jednom mmaeu se recimo dao ugovor tezak 700.000€ ili cak vise …
  • plavadesetka
    41

Ne treba nitko da istisne Mišića, s obzirom da Bjelica ne vjeruje Paviću mi nemamo zamjene za Mišića. Ogroman propust je bio nedovodenje Šunjića.
  • Orc123
    8.4k
    Erlic je placen 7 mil eura, ljudi slovima SEDAM mil eura! Mi za 6 igraca potrosili malo preko 4mil eura....otkud nama za stopera 7mil eura, Hajdukovca koji bi jos k tome prije izabrao klub u Italiji nego Dinamo pa da mu i mi nudimo vecu placu.....jel ste vi cijepljeni od realnosti ili sta? To ko da mi velimo da smo trebali vratiti Kovacica u vezu jbt.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions