• Nogo
    3.9k
    Jutarnji list

Ima netko cijeli članak?
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Ima netko cijeli članak?Nogo

I ja sam čuo da se Mitrović iz Rijeke nudio za prihvatljive novce i da je htio doći ali da se Dinamo odlučio za druge stoperske opcije.
  • Nogo
    3.9k

Pretpostavio sam po slici da je o njemu riječ ali rekoh ajde da pitam.
    Mislim da imamo i boljih opcija za stopera ako već tražimo.
  • hardek
    3k
    Dosta je bilo tih puž stopera, imamo 7 stopera u kadru od toga je jedino Mauro koliko toliko brz a i njega se koristi kao lijevog beka
  • dinon7
    993
    Možda najbolje dodati još jednog sličnog ovima koje imamo. Pa da i dalje pričamo kako bez KTC-a naša obrana ne postoji.
    Ako se mogao dovesti KTC koji je imao lijep CV prije dolaska u Dinamo, može se dovesti i neka zvjerka slična njemu. Ajmo opet se trpati sporim ozljedama sklonim stoperima
  • BBB Mataa998
    1.9k

Jebo vas brzina kod stopera. Ako se zna postavit i ako je inteligentan brzina je najmanje sto mu treba. Nije vam ovo igrica, pa daj brzinu 99 i to je sve
  • ZGBhoy
    1.7k
    Jebo vas brzina kod stoperaBBB Mataa998

Johnny Evans je lijepo pokazao u par tekmi ove Sezone za Manchester United kaj je iskustvo i inteligencija za Stopera vrijedi
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Sta ce ti primjer Evansa pored zivog KTCa.
  • mali M
    5.5k
    A gle ovu sezonu smo se išli malo i zainatiti hnl-u sa vanjskom kupovinom plus malo mlakiji izbor stranaca i lošije se odradio transferni rok. Vremena se financijski mijenjaju i ja sam bio za da rađe platimo Pašalića nego dovedemo 2 neprovjerena strana krila. Ista stvar je sa obranom, odma sam vikao da bi Benkovića potpisao bez razmišljanja jer je nobrainer... Strance bi potpisivao kako ih je Droljo zazivao, da su crne zvijeri, a ne 3 siva čaglja. Kao je divlja zvijer al nije baš da je nešto strašna... To je jedino što se slažem sa ovim gore novim kaj prducka bezveze, naši klinci i domaći moraju biti baza, a vanjski moraju biti kao Theo i Pier. Ovo vanjski klinac koji se još nije razvio i prilagodio i platio si ga fajn, a moraš čekati dal će ikad proigrati je meni promašena politika...
  • emilperska
    6.4k
    Ovo bi opet bilo krpanje i dodatna doza free agencya jer ga ovi puštaju maltene free iz Katra. Vec vidim SDa kako mu se sviđa ideja..

Nama treba brzi stoper, dobar s loptom koji ce bit rjesenje za naredne 3-4 godine. Mitrović to nije. Ali nije ni 99% stopera iz Ligue 2 kakve dugokosa prevara ima "zapisane u tekici"..
  • Orc123
    8.4k
    Tko garantira da bi Pasalic kod nas ista pokazao? On je dobar igrac ali....nije cak ni razina Pjace, a i Pjaca jos nije potvrdio da je ozbiljno pojacanje....igrac koji bi kostao 5mil eura,a tolko smo sve skupa potrosili na prijelazni rok.....

I sto je to Pasalic pokazao prosle i ove sezone da bi vrijedio 5mil eura? Ove sezone ima 2 gola i 2 asista u hnl i 2 gola u kupu! U Europi ni gola ni asistencije!? Takav igrac veijedi 5mil eura? U nedostatku totalnom desnih krila on vise nije ni reprezentativac....jel bi stvarno neko za takvog igraca iskesirao najvecu odstetu u povijesti kluba?

Ljudi, opcenito previse omalovazavamo dvoje a velicamo tuđe! Da, Dinamo ne izgleda dobro ali klub koji remizira protiv Monaca i pobijedi u gostima Salzburg bi se trebao prosetati ligom...tu smo zasrali, ocito je i do pristupa i do potrosenosti ali istina je da imamo daleko najjaci kadar i HNL i to daleko inace ne bi pobjeđivali velikane nego bi ispadali od Olimpije i Ruzomberoka?

Zar fakat mislite fa bi Hajduk pobijedio Salzburg doma ili Rijeka remizirala protiv Monaca?

Mi samo moramo uletjeti u mlin i onda cemo gaziti!

Ako usporedivamo Cordobu i Pasalica u hnl Cordoba ima 1 gol i 2 asista a pasalic 2 gola i 2 asista...Cordoba mlađi, ima duplo manje minuta....jel razlika toliko velika?
  • ElDorado
    298
    Trebal ose izut za Galešića. Lik je brz, zna s loptom. Ne znam koliko je to krimos tražio za njega ali imali bi stabilnost.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Pjaca nas je uveo u LP
  • Paggini
    23.9k
    Trebal ose izut za Galešića.ElDorado

Problem je što ovdje se provlači argument da se trebalo izuti i iskeširati, što je legitiman argument. I kad se pita za koga - budu ovi HNL poluproizvodi za koje normalan klub ne bi dao više od milijun eura, a nama se lihvare za 3 milijuna eura.

Ako se već trebalo iskeširati, onda mi se onaj Dahl svidio. Pa i onaj Kevin Carlos isto, to su zanimljivi potencijali, a ne Galešić...
  • Orc123
    8.4k
    napisao sam da jos nije potvrdio da je ozbiljno pojacanje a ne da nije dobar igrac...jel standardan kod nas? Nije, ni priblizno....o tome pricam...jos uvijek nije izborio standardno mjesto u ekipi...ali samo usporedbe radi sam uzeo njega jer Pasalic po nicem nije bio bolji od njega u Rijeci a kostao bi 4 puta vise....tko garantira da bi Pasalic uopce igrao kod nas? Nista on ove sezone u Rijeci nije pokazao da bi se izdvajao i potvrdio trazeni iznos za njega ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions