• Papastrumf
    12.8k
    Al zašto bi im dali toliko nauštrb naših? Ne kužim...criticus

Nauštrb naših? Tu stvarno netko misli da bi policija dopustila da na jugu uz 1.200 gostujucih navijaca budu i domaci? Najte smeha delati.
  • badjibadara
    3.5k
    Pun mi je kufer praznog istoka, još i prazan jug da gledam. Tko god ga može napuniti, neka ga napuni u punom kapacitetu.
  • criticus
    2.5k
    Nauštrb naših? Tu stvarno netko misli da bi policija dopustila da na jugu uz 1.200 gostujucih navijaca budu i domaci? Najte smeha delati.Papastrumf

Ma da dajmo im sve jer kad mi idemo negdje policija isto makne domaće da nas više može stati. Zašto na svakom drugom stadionu možemo biti odvojeni ogradom od domaćih navijača ali na Maksimiru je to problem? Imaju odvojeni ulazi. Zašto na Poljudu mi imamo 5% il i manje, odvojeni s malo tampon zonr i eto domaćih? Zašto to policija ne zabrani, il je Dortmund rizičnija utakmica od te? Ograda i tampon zona od jednog sektora između, zašto to nije moguće? Ta tribina je 15% stadiona i meni nije ni jasno a ni smeha delati zašto samo mi od 36 klubova u ligi prvaka dajemo toliko prostora gostima u utakmici u kojoj ćemo imat sve rasprodano misec dana prije utakmice.

Al naravno da je lakše dati sve gostima nego rješavati problem za jednu il dvi utakmice godišnje.

Pun mi je kufer praznog istoka, još i prazan jug da gledam. Tko god ga može napuniti, neka ga napuni u punom kapacitetu.badjibadara

Al umjesto da bude prazan il da ga napunimo tuđima, ajmo ga napuniti recimo evo našim navijačima
  • Papastrumf
    12.8k

Govorim o postojecoj situaciji, bez ograde i zastitne mreze. Nema nikakve sanse da policija dopusti gostujuce i domace navijace na juznoj tribini.
  • NKDZ86
    1.9k
    pa zašto se ne ogradi, da li je to neki problem ili? nakon orgija tovara i drugih klubova koji se trude da nam smanje ljude u gostima, tj. da nas bude što manje, da li se uopće trudimo postavit ogradu i napraviti kapacitet od 5 posto za goste i dat našim ljudima karte?
    evo Slovan B. ne želi dat informacije o kartama 6 dana prije tekme...
  • badjibadara
    3.5k
    Ako od 1969. nismo našli svrsishodnim izgradnju ograde koja bi dijelila južnu tribinu na dva dijela, tek danas ne vidim logiku iskrcavanja love za bilo što na stadionu obzirom na (navodno) seljenje.
  • criticus
    2.5k
    Govorim o postojecoj situaciji, bez ograde i zastitne mreze. Nema nikakve sanse da policija dopusti gostujuce i domace navijace na juznoj tribini.Papastrumf

Ok onda nema volje u klubu da se to riješi ili iz nekog razloga triba skupit dokumentaciju u suradnji s gradom da se riješi. Al ako su se mogli urediti wc na ZG neznam zašto nebi mogla stavit fiksna ograda na jug. Nisam u građevini pa ne poznajem regule.

drugih klubova koji se trude da nam smanje ljude u gostima, tj. da nas bude što manje, da li se uopće trudimo postavit ogradu i napraviti kapacitet od 5 posto za goste i dat našim ljudima karte?
    evo Slovan B. ne želi dat informacije o kartama 6 dana prije tekme...
    NKDZ86

Gle, mi nismo kao drugi. Pogotovo Salzburg i Slovan. Napokon smo klub svojih navijača i trebali bi bit u korist svih navijača koji imaju respekt prema našem klubu i navijačima. Dakle ne ići u korist praznih stolica, to nije nogomet. Al ako te stolice možemo popuniti svojim navijačima možda i članovima/vlasnicima kluba (ovo je već malo nategnuto, al đavolji odvjetnik argument) nebi im uzimao.mjesto u korist tuđih.
  • crni1312
    329
    Ja ne znam kak ste si vi zamislili da se napravi ta mreža ako nemamo krov. Kaj da napravimo mrežu visoku 15 metara? Pa di god smo gostovali, mreža je bila pričvrščena za krov baš zato da ju nemreš prebacit raznim predmetima. Na jugu to nije moguće izvest. Jedino da i krović neki imroviziramo pa kad cirkus delamo nek bude cirkus do kraja.

Tampon zona je druga priča, ali vjerojatno zahtjeva puno više policije tak da vjerujem da i na to možemo zaboravit. Jednostavnije im je reć ne može.
  • DrawTube
    5.2k
    Kaj se mene tiče možemo na Jugu i sazidati 30 metarski zid pa da gostujući samo čuju tekmu
  • Paggini
    23.9k

Moj prijedlog je da imamo jako visoke dinamovce iz hercegovine da drže tu mrežu
  • Neron53
    781
    Mrezu mogu drzati i dronovi, zar ne :)
  • Papastrumf
    12.8k
    Pušteno je još 80ak ulaznica za Šibenik.
  • Goran86
    114
    Neka me netko ispravi ukoliko griješim, ali ako prodamo i ovih 80 jutros izdanih karata za Šibenik, to će biti jedno od naših najbrojnijih gostovanja zadnjih godina...
  • VaxMerstappen
    2
    2022 protiv Salzburga je pola juga bilo prodano našim navijačima. Jel to bilo jer je kao utakmica slabog rizika ili?
  • criticus
    2.5k
    Neka me netko ispravi ukoliko griješim, ali ako prodamo i ovih 80 jutros izdanih karata za Šibenik, to će biti jedno od naših najbrojnijih gostovanja zadnjih godina...Goran86

U Koprivnici nas recimo redovno bude 800, 900 pa čak i 1000 (u zadnjih par godina). U Šibeniku nema ni blizu toliko dostupnih ulaznica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.