• NitkoBitan
    18.6k
    Ma to je glupost. Dat im 5% i otvorit ostatak juga za nase. BVBovi su svugdje u Europi na par metara od domacih, zasto ne bi tako bilo i kod nas. Rasprodao bi se i taj jug za nase.

Moramo bit stvarno ludi da gostima dajemo vise od zakonskog minimuma a postoji dodatan interes sa nase strane.
  • criticus
    2.5k
    Nema šanse za jug jer će sigurno doći 2-3 tisuće Nijemaca tj. doći će ih koliko god im damo ulaznica kao što bi i nas došlo gore.deda

Al zašto bi im dali toliko nauštrb naših? Ne kužim... jedino ako je to iz nekog razloga neizvedivo. Salzburg je nas opstruira na sve moguće načine, a mi ćemo prodat tuđima nešto što nismo dužni umjesto našima. Na toj utakmici nam je potrebna glasna podrška cilog stadiona da imamo ikakvu šansu. Ovako pucamo sebi u nogu.
  • Tom Hanks
    3.2k
    4000 im dat i imati pravo natjecanje žutog protiv crnog zida
  • deda
    33.6k
    Ha gle, osobno bih napravio ogradu na jugu i ćao. Nek stoji. Ali ne odlučujem ja.
  • Liks90
    2.3k
    Jug je iznimka na Maksimiru jer je odvojena tribina…Dat ćemo im oko 3 soma ulaznica ostalo će vjv ogradit
  • criticus
    2.5k
    Ha gle, osobno bih napravio ogradu na jugu i ćao. Nek stoji. Ali ne odlučujem jadeda

Ne govorim osobno nego se pitam zašto bi to klub napravio. Nije mi namjera bila usporedbe Salzburga i Dortmunda direktno jer su dva svijeta različita ali su bliski primjeri utakmica u LP. Nebi nam ni Dortmund dao 10% Westfalena da zatrazimo. Ako nema interesa s nase strane nebi osobno opstruira protivnike a da imamo poluprazan stadion. Ali ako ima, a mi njima dajemo više nego što moramo mi je protiv interesa kluba.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Ne trebamo mi njima dat kartu vise od 5%. Da je obrnuta situacija mislite da bi oni nama izasli u susret? Vidjeli smo Bayern...
  • Liks90
    2.3k
    slažem se da bez obzira na odvojenu tribinu se treba držat tog pravila od 5%
  • criticus
    2.5k
    4000 im dat i imati pravo natjecanje žutog protiv crnog zidaTom Hanks

Ma i sjever gore im dat pa da se osjećamo ko u gostima. Još im možemo prigovarat kakav vam je ovo stadion...
  • deda
    33.6k
    Inače očekujem da se pojavi u prodaji još nešto ulaznica za BVB.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Koliko je trenutno ostalo za BVB?
  • Dubbbrava
    639
    Pa za zapad dolje će se sigurno nać još 200-300 karata šta sponzori neće preuzet, pogotovo ako bude vani hladno i loše vrijeme čitaj kiša u najavi
  • deda
    33.6k
    Trenutno je u ponudi nekih 150 karata. Zapada dolje će se pojaviti nešto, ali će se pojaviti i još nešto na gornjim tribinama. Plus nešto onih karata od ljudi koji prepuste karte.
  • Liks90
    2.3k
    da, kao da sam imao osjećaj da nisu svi sektori pušteni od starta…točnije ostalo SG 138 i ZG 10ak ulaznica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.