• Orc123
    8.4k
    kolko sam ja cuo za Galesica se trazilo vise od 3mil eura, nek me demantira netko tko zna detalje...nakon Sutala i 4mil eura bacenih u vjetar, dal bi vi riskirali da se ponovi isto? Torrentea smo doveli za 0 eura pa se sralo po njemui peije nego je igrao uopce, da bi sad pokazao da smo dobili jako dobrog stopera za 0 eura,ponavljam jebenih 0 eura! Doveli stopere za 0 eura...da smo samo sa Torrenteom pogodili, puna saka brade!
  • Paggini
    23.9k

Pa eto, ako ne želi Dahl, onda bi trebali isto toliko iskeširati za Galešića... Dahl vrijedi vjerojatno 3.5 milijuna eura koliko je Roma dala, iako ne igra, ali Galešić ni u kojem univerzumu nije ista vrijednost kao Dahl hahaha
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Realno, da smo imali namjeru davati ozbiljniju lovu za stopera onda smo mogli dovesti Pongračića/Erlića...ili nekog ozbiljnog stranca jer za 3-4 milje se da dovesti itekako ozbiljan igrač
  • ElDorado
    298
    Svi mi lupamo svašta o pojedinim igračima ali mislim da se možemo složiti da ee SD od izjave da će se dovoditi samo prava pojačanja (i Zekine da se pojačavamo za LP) do jučerašnje da se dovodila perspektiva i da su samo Pjaca i Mmaee za prvih 11 zapravo pokakao u vlastiti šešir. Mislim uopće me on osobno ne zanima ali prilagođavaš izjave trenutku bez prave vizije momčadi, sustava, deficitarnih pozicija u momčadi itd itd. I to kurčenje oko besplatni, s odštetom, bez odštete. Ne znam po čemu je to npr Mmaee jeftin igrač ako je istina da ima 850K plaću.
  • Orc123
    8.4k
    po tome jer ima 10 puta vise ozbiljnijih utakmica u nogama....moze ispast Mounbadje, a moze ispast i KTC...a moze ga se i prodat/prepustit nekome.....Torrente 0 eura, mala placa, mlad i dobar igrac.....sigurno bolji od Radeljica i 2 mil eura koliko je trazeno za njega, ali zu usporedbu nitko ne potencira jer nikome ne odgovara...a dal je stvarno Galesic bolji dtoper od Mmaea? Ja nezz
  • ElDorado
    298
    Ok čekaj malo. Dahl je kao prvo lijevi bek. Ja sam Galešića spomenuo samo kao lika koji bio prva opcija ali je otpao jer je krele tražio neku bolesnu cifru. Onda drugi pak debosi govore kak je loše kaj se Dinamo okreće inozemnim opcijama. I tak u krug. Kak se nećeš okrenut inozemstvu ak ti krimos nabija cifre boli glava. I da Šimić je fulao Pongračića za nevjerovat.
  • Paggini
    23.9k
    Dahl je kao prvo lijevi bekElDorado

Krivo sam se izrazio mozda, spomenuo sam diskrepaciju u vrijednosti izmedju Dahla i Galesica. Jedan vrijedi te novce, drugi ne vrijedi ni trećinu tih novaca.

Nemam ja ništa protiv Galešića da ga se dovelo za milju eura, sve pet.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Ok, nekad se promaši i to sve stoji, ali realno 2 ozbiljna kiksa su nedovođenje lijevog beka i trećeg napadača. Posebno ona nespretna izjava da su planirali u napadu dovesti kapitalca, ali nisu htjeli raditi nezadovoljstvo trenutnih napadača...
  • ElDorado
    298
    Po meni i nedovođenje šestice možda kao i najveći problem naše igre.
  • Orc123
    8.4k
    I problem je s nasim krilima sto su oni najmanje igrali ko krila! Stalno lutanje s formacijama gdje krila glume WB pa onda tu i tamo igraju cista krila, pa igraju 2. Spicu.....u Rijeci Pasalic zna da igra krilo i tamo i igra, igra u kontinuitetu....a sta mi radimo? Hoxha dolazi za EP pun samopouzdanja, gori jednostavno, nas je razbio u 20 min, krene odlicno u sezonu i onda pocinje lutanje s formacijama, 352 pa onda ajmo malo na klupu pa onda ulazi 20 in ne pokaze nista, pa ajmo onda skroz na klupu itd itd...isto tako Pjaca igra desnog WB, pa desno krilo, pa lijevog WB, pa lijevo krilo pa drugu spicu... Imamo 3 desna krila, pa igra na tom mjestu lijevo krilo jer mora ga se negdje stavit u prvih 11, izmisljaju se pozicije i igraci....u igrace uđe nemir, izgube samopouzdanje, neki zabetonirani na klupi i onda ti ulazi Spikic, bez ucinka naravno jer to i znamo za njega...da je dobar igrac ali puno zuji malo meda daje! I onda nakon 4god ti isprobavas sa Spikicem sto jednostavno znas umjesto da istrpis druga 2 desna krila i vidis da li u njima ima materijala! Ovako znas da Spikic nije nista vise do li rotacija a za ove 2 ne znas nista jer ti ne igraju!

Zar stvarno mislite da bi imali manje bodova u hnl da smo forsirali sustav 433 za koji je i slagana momcad? Na stranu europa, tamo se prilagodis, ali cemu kemija je za hnl, cemu? Radi praznovjerja? Promasena taktika Jakira, a sad i Bjelica ponavlja isto i izmislja pozicije igraca umjesto da krila rotira po formi na krilima!

Stvarno nemam nista peotiv Spike ali, ako ti 4-5g treba da shvatis da on ne moze biti razlika na terenu onda je neki problem s tobom a ne sa njim....

Spikic 300min 1 gol! Cordoba 380min 1 gol, 2 asista...igrac koji prvi put stigao u Europu. Daj mu kontinuitet...
    Sta ces novo saznat za Spiku a da vec ne znas? Daj priliku Cordobi i Mbuku nek se izbore, necemo imat manje bodova nego sto imamo.
  • Daliban
    1.9k
    Ali koju to šesticu mi možemo priuštiti, a da istisne Mišića?

Zapeli ste za te šestice i napadače, a na tim pozicijama imamo riješene startere. Ako mislimo trošiti novac, treba ga trošiti na pozicije na kojima ne znamo koga startati jer ili uopće nemamo te pozicije u kadru ili su sve opcije loše. Zadnje što nam treba je potrošiti zimski prijalzni rok i cijeli budžet za pojačanja na dovođenje rotacija na napadaču i šestici. Time suštinski nismo unaprijedili ništa.

Stoper i lijevi bek pod obavezno. Napadač ako se može dovesti nekoga besplatno na ugovor do kraja sezone s opcijom za još jednu godinu ili na posudbu, čisto da popunimo kadar. Isto vrijedi i za šesticu, ali u tom slučaju Pavić mora na posudbu i da plaćamo minute. Isto vrijedi i za Mikića, s obzirom da vjerojatno dovodimo beka te se vraća Perković pa RPG-a možemo vratiti desno u rotaciju s Riletom.
  • ElDorado
    298
    Ja ne kužim da se ne shvaća da je osnovni problem naše igre brzina, otvaranje i organizacija napada. Sva naša krila uglavnom dobijaju lopte u prilazu vrlo rijetko u prostor. Koliko povratnih lopti prema stoperima? Koliko beskonačnih dodavanja stopera bez otvaranja veznih igrača? E pa tu je najveći problem šestica. Pokriješ Mišića i mi smo mrtvac. I onda taj Mišić odigra zilion utakmica po sezoni. Mjenjaš sve živo od sustava do krila, bez krila, a ne riješavaš osnovni problem. Ok ne trebamo čudesnu šesticu ali daj onda poradi na nekoj organizaciji igre.
  • Daliban
    1.9k
    Ja ne kužim da se ne shvaća da je osnovni problem naše igre brzina, otvaranje i organizacija napada. Sva naša krila uglavnom dobijaju lopte u prilazu vrlo rijetko u prostor. Koliko povratnih lopti prema stoperima? Koliko beskonačnih dodavanja stopera bez otvaranja veznih igrača? E pa tu je najveći problem šestica. Pokriješ Mišića i mi smo mrtvac. I onda taj Mišić odigra zilion utakmica po sezoni. Mjenjaš sve živo od sustava do krila, bez krila, a ne riješavaš osnovni problem. Ok ne trebamo čudesnu šesticu ali daj onda poradi na nekoj organizaciji igre.ElDorado

Pa boljeg na lopti od Mišića sigurno nećemo dovest.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions