• Hambi
    5
    Bok ekipa,čemu toliko nagađanja i lutanja kada nam je problem pred nosom?
    Pjaca vise nije pjaca,niti je Marko rog vise Marko rog,nisu to vise igrači na koje smo navikli.
    Nemamo tu brzinu u ekipi,većinom su to sporiji igrači,počevši od petka,mišića,sučića,pjace, rileta i još nekolicine. Dolazimo do problema protiv motorički jačih ekipa,Osijek i Istra bas to jesu,imaju par igrača koji to imaju 2 puta bolje nego mi.
    Kvalitetu igračku i tehničku,nema niko kao mi,ali to se mora vidjet na terenu jer je jedino mjerilo. Problem je u glavama i pristupu,jer da je on dobar nebi se desavale stvari ko protiv Istre i Osijeka.
    Svi traže da gazimo 90 minuta,a realno to je NEMOGUCE,moramo nekad i mi stat iza i cekat,pogotovo jer igramo ritam utakmica kakav igramo. Jedan City ne napada 90 minuta,a od nas se traži da nakon Lp di se ubijemo gazimo jedan Osijek koji je motorički jaci od nas,doslovno nemoguce. Smatram da je ovo poraz najviše igrača,ne trenera,ne uprave,najviše igrača!
  • Kepec
    6.1k
    Nije dosta kaj su nam rivali europske pobjede umanjivali zbog raznih razloga, sad i vlastiti navijači umanjuju te iste pobjede.

Prije se nije nikoga pobjeđivalo pa je pobjeda protiv Viktorie bila super klasa. Onda se tokom godina pobjedilo Chelsea, Atalantu i Tottenham pa pobjede protiv timova poput Viktorie, Astane i Ludogoretsa više nisu relevantne. Uskoro će Chelsea i ostali postati "normalna" pobjeda, dok će se slaviti tek pobjede protiv Reala i Barcelone.

Salzburg je kao u lošoj formi, imaju mlade igrače, a kaj smo točno mi? U formi života s najboljim braničima, veznima i napadačima na svijetu i s najboljim trenerom na svijetu pa bi sve osim pobjede bilo iznenađenje.
    Slovan isto bezvezna momčad koja je zadnjih 6 sezona prvak Slovačke, kaj će nam oni idu 3 boda. I onaj bezvezni Celtic bumo natamburali. Ajde Milan, Dortmund i Arsenal nas mooožda namuče al i tu će se nakupiti bodova.

Da mi imamo pristup i stav u domaćem prvenstvu kakav imamo u Europi proštetali bi prvenstvom, ali nemamo i to se treba promjeniti.
    Unatoč tom stavu kojeg imamo u Europi ne umanjuje rezultate koje ostvarujemo ili ćemo ostvariti tamo. To kaj smo mi raspoloženi ne znači da ćemo pobjediti bilo koga, nešto se pita i ove s druge strane.

Prebrzo smo momčadi van Lige petice počeli doživljavati kao Banjole i Rudeš. Mi navijači trebamo poraditi na tome i shvatiti da nijedna ekipa u Ligi prvaka nije tamo slučajno i da nekaj vrijedi, a igrači trebaju poraditi na tome da domaće prvenstvo počnu shvaćati jednako ako Europu pa i više. Pa nemreš mi reć da u razmaku 4 dana možeš odigrati onako protiv Salzburga i onako protiv Osijeka.
  • BBB Mataa998
    1.9k
    Stvarno je deda bio u pravu,ili forum zatvoriti ili ocistit sto se sve u zadnje vrijeme nakotilo (cast ovim normalnim koji su u manjini). Ekipa bi samo otjerivala,kupovala,prodavala,svi su sportski direktori,treneri ,fizioterapeuti,financijski strucnjaci. Svi sve znaju a najveci uspjeh klupa druge zupanijske…
  • dinon7
    993
    Ovo orgijanje medija treba zaustaviti. A zaustaviti ćemo ga jedino dominacijom za koju imamo i vise nego dovoljno temelja. U petak jako od prve minute i svaku iduću utakmicu pokazati svima tko je gazda u HNL-u.
    Bili smo, jesmo i uvijek ćemo biti najveći klub u Hrvata i vrijeme je da svima kojima je Dinamo glavna tema za medijsko orgijanje začepimo usta.
    Dinamo iznad svih :strong:
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Apropo ovih medijskih natpisa o ugovorima igrača, ima tu jako velikih neistina, nekima u članku su prepumpane place, nekima smanjene i daleko je to od istine. Jedina istina u priči je da Sucic ima najmanji ugovor u svlačionici, a i Baturina spada u top 5 najslabije plaćenih A ovo da su pred potpisom novih ugovora je također lažna info jer još nema nikakvog govora o novim ugovorima za njih obojicu. Tako da novinari, skupljajte klikove i širite lažne info o nekom drugom klubu , ne o Dinamu.
  • Mali dioničar
    15.9k
    To je tip utakmice u kojoj moramo slomit protivnika do 60. minute i onda u igru ubaciti Pavica,Mikica,Jakira,Cutuka,koga god...kuzis.DiddyGuela

Čemu ziheraštvo, zašto Pavić, Mikić, Jakirović i Ćutuk ne bi startali?
  • NORTE
    12k
    Realnost je u ovom trenutku da se tresemo uoci gostovanja protiv ŠibenikaDiddyGuela

Glupost.
    Pričamo o uvjerljivo najslabijoj ekipi lige koju mnogi nazivaju drugoligaškom.

To što dinamo očito nema momentum i izgubio je 5 bodova u dvije tekme je veliki problem, ali dokazano uspješni Bjelica (koji to opet radi i u LP) mora stvorit dobitnu kombinaciju za Hnl.

Šibenik nije mjerilo, niti je nogomet igrica.
  • Probirštift
    464

Theo dela ko crnac a plaćen ko Nepalac
  • Daliban
    1.9k
    Moramo Kuleta i Petka zajedno. Kule nam je najbolji strijelac i dobro surađuju. Ionako nemamo krila, max jedno ubacit i to je to.
  • hardek
    3k
    Ne možemo igrat sa 2 napadača kad imamo 2 napadača u kadru. Već znam da ćeš predložit da koristimo Cordobu i Pjacu u napadu i za Pjacu se donekle slažem, ali Cordoba mi se baš i nije svidio u ono minuta što je igrao kao centralni napadač u paru s nekim.

Hoxha-Baturina-Petković-Sučić-Cordoba ofenzivna linija ima potencijala. Imaš miks španera, igrača koji mogu proći 1 na 1, i nešto brzine za traženje dubine.
    Leđa im čuvaju Max i Mišić u centrali i odiza još imaš Maura, Torrentea i Ristovskog/RPG koji bi lakše trebali rijesavati kontre od ove ekipe i postavke koju smo gledali u nedjelju
  • ElDorado
    298
    Ovo kae Ničota (navodno velki dinamovac) objavio plaće velika je pizdarija i bezobrazluk. Moze unjeti samo razdor u svlacionicu i medju igrace. Pitanje uopce otkud mu ti podaci i da li su opce tocni.
  • rioda
    5.1k
    I 24 sata su izbacila dva članka danas o plaćama. Menadžerske igre
  • Blue Label
    4
    Oće li bit Petko spreman za Šibenik?
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Petko ima svoje tradicionalne probleme u listopadu i studenom. Navodno je u pitanju upala pubične kosti i neće biti na 100 posto sljedećih mjesec dana. Svako riskiranje sa njim može produžiti ozljedu i zato ga Neno uvodi jedino kad baš mora a to je u zadnje vrijeme sve češće.

Reći ću da je prava šteta što su raskinuti ugovori sa Denijem Jurićem i Emrelijem jer bi nam dobro došli u ovoj fazi sezone. Jednako kao što Neno vraća iz mrtvih Bočkaja, Mohu i Perića vjerojatno bi tako i njih vratio iz mrtvih i dao im šansu jer vidi i Neno da su oni bolji igrači od dovedenih pojačanja.

To Nenino vraćanje iz mrtvih dotičnih igrača je najbolji njegov komentar prijelaznog roka. Može on na pressicama populistički govoriti da ima bolji roster nego u prvom mandatu kada mu je na klupi sjedio jedan Majer (neki bi ga zbog takvih izjava mogli nazvati bleferom) ali puno više od tih riječi o postojećem kadru i o prijelaznom roku govori da on u skoroj budućnosti računa na ove (od svih) otpisane igrače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.