• Paggini
    23.9k

Prvo sam se smijao na ovaj post koji me podsjetio na nekog udbaša u fedori, pa sam otišao malo gledati šta lik piše i fkt ima određeni obrazac spominjanja hajduka u svakom postu, zanimljivo stvarno
  • Simpatizer
    323
    Ja smatram da si ti navijac hajduka. Po tvojim upisima koje ostavljas zadnjih par danadinamo u srcu

Kad već gledaš povijest upisa pogledaj malo dalju povijest gdje sam poslao screenshot u temu ulaznice gdje se vidi da sam bio na HNL utakmicama Dinama

I preko ljeta sam ih sprdao 100%

"Ruganje HNL "rivala" Dinamu jer gubi u Ligi Prvaka je kao da se beskućnik ruga poslovnom čovjeku jer mu je crkla klima u stanu"

Ovo je moj komentar na ovoj temi prije 2 mjeseca
  • dinamo u srcu
    1.7k
    mozes li dokazat da si navijac dinama?
  • don
    6.7k
    Pa ne znam jesi li vidio tablicu ali trenutno su nam na +7 s jednakim brojem odigranih utakmica i pobjedom na MaksimiruSimpatizer

i? jel to nešto neobično? oko 75 bodova je u igri do kraja.
  • Zagi
    8.2k
    Ja bi volio da ostavi upis na onoj temi "zakaj volim dinamo . ." ili "moja priča.." da mu testiramo kreativno pisanje.
    Navijač Hajduka 1/1
  • Simpatizer
    323
    https://drive.google.com/file/d/1TMtJqben1rGMgRR-8IPVnLhyo8He6xtF/view?usp=sharing

Screenshot koji sam prije par mjeseci poslao kao dokaz da sam bio na HNL utakmicama, tad sam to poslao jer je bila tema cijena ulaznica
  • Simpatizer
    323
    Navijač Hajduka 1/1Zagi

Pravi navijač Hajduka koji ide na Dinamo Istra i Dinamo Šibenik
  • Zagi
    8.2k
    Poljud je daleko kada živiš i radiš/studiraš u ZGu.
  • Simpatizer
    323
    Koji to navijač Hajduka daje Dinamu novac za proslavu naslova i HNL tekme protiv Šibenika i Istre?
  • Zagi
    8.2k
    Eksplodirala bi mi glava da idem razmišljati kaj je vama u glavama.
    Da, vama. Ne vjerujem ti dragi moj , ništa.
  • Simpatizer
    323
    ok tvoj problem
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Koji to navijač Hajduka daje Dinamu novac za proslavu naslova i HNL tekme protiv Šibenika i Istre?Simpatizer

Svaka cast sto si bio na proslavi naslova.

Imas li kartu mozda sa Monaca ili godisnju ili paket ulaznica za ligu prvaka? Pravi navijac dinama vec ima te karte. Ili neku kartu sa gostovanja? Da se vidi tribina?Cuvas li karte?
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Ne kaže se brain fart, nego Bernauer :)
  • Noel
    6.8k

To je tvoj argument. +7 su ispred nas. Bravo. To su ti argumenti svih "stručnjaka" sa raznih podcasta i tribina di se jadnin ljudima koji to gledaju puni glave svake godine o nikad jačem Hajduku koji je kao ozbiljni izazivač za titulu. Onda se dogodi realnost 3.mjesto u HNLu ispadanje u Europi od slovačkih amatera i slično. Ja bi rekao da većina javnosti i novinara koja prati nogomet u HR nema pojma o osnovama nogometne igre,o treninzima o pripremama o funkcioniranju klubova, o načinu poslovanja u istima. Govorim da nemaju pojma OSNOVE. Ne neke dublje stvari. Kad imaš narod koji je priglup onda vjerujuju svemu što čuju. Nabroji mi temelje koje Hajduk ima da bude ozbiljan izazivač za titulu. Jedino što možeš nabrojat su Hajduk ima Marka Livajuuuu Gatusa i ima +7. I to slušamo svakodnevno u raznim podcastima u kojima nekakvi štrumfovi i štrumfete vode rasprave upravo na ovoj razini. I to puše ljudi koji su dva put loptu udarili u životu i kuže se u nogomet ko i ti štrumfovi sa podcasta.
  • Simpatizer
    323
    Nabroji mi temelje koje Hajduk ima da bude ozbiljan izazivač za tituluNoel

1) Hajduk igra samo HNL tempom 1 utakmica tjedno cijelu sezonu. To smanjuje umor i mogućnost ozljeda, te smanjuje vidljivost/bitnost širine klupe.

2) Hajduk ima Livaju koji pokazuje najbolja izdanja slična onima iz sezone 21/22 kad je bio najbolji (i igrama i statistički).

3) Hajduk konačno ima trenera koji ima autoritet i koji je u svlačionici broj 1 (a ne Livaja ili neki klanovi) i koji zasigurno neće letit nakon prve krize rezultata (za razliku od prijašnjih koje bi Jakobušić smijenio da zaštiti te iste igrače), ako zbog ničeg drugog onda zbog bogatog ugovora

4) Ima Rakitića koji radi razliku u sredini terena puno više nego Krovinović ili Kalik na koje su se oslanjali toliko puta prošle sezone

5) Činjenica da je prošlo 11 kola i da hajduk ima +7 i pobjedu na Maksimiru, što znači da do kraja čak i imaju pravo na kikseve dok god ne izgube 2 tekme od nas

6) Mali durdov pokazuje ogroman potencijal za budućnost i na njega se nije računalo niti očekivalo prijašnjih sezona

7) Činjenica da je HNL ove sezone slabiji nego prošle i da će Hajduk teže kiksati protiv manjih momčadi, čemu smo svjedočili u dosadašnjem dijelu sezone

8) Činjenica da je prošle sezone Hajduk imao katastrofalne zimske pripreme koje su dovele do ključnih ozljeda (uključujući Livaju) bez kojih zasigurno ne bi izgubili onoliko bodova prošloga proljeća. Ove sezone ne vidim da se isto može ponoviti jer bi to bilo pravo malo svjetsko čudo.

9) Ovo je prvi put od 2005 da Hajduk ima ovoliku prednost nad Dinamom u HNL-u (prošle sezone su imali i više bodova ali s 2-3 utakmice više), i da statistički gledano tim koji ima toliku prednost vrlo rijetko ne osvoji naslov (uz naravno iznimku hajduka prošle sezone i Osijeka početkom tisućljeća).

Ne kažem da će Hajduk zasigurno osvojit naslov ove godine.

Samo sam nabrojio temelje koje imaju da budu ozbiljan izazivač za titulu ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.