• Dzgšb
    1k
    Jedino možda bi i valjalo da ajdug bude prvi , pa bi vidjeli tko je navijač Dinama ,a tko navijač rezultata.
  • MarK
    672
    Može uvijek neki padobranac odnijeti titulu kao Ri 2017. jednom u 10 godina. Šteta bi bila najviše jer se kockice slažu tako da ulazimo direktno u LP. Ne treba ni govoriti koliko bi značilo još jedno bezbrižno ljeto i deseci uefinih milijuna.
  • Danko
    1.2k

Ak se desi da hajduk bude prvi, u sljedećoj sezoni ćemo imat najveću posjetu ikad. U to sam uvjeren.
  • Paggini
    23.9k
    Čini mi se da se ovdje lagano uvuklo relativiziranje gubitka HNL-a u smislu - "ha ako izgubimo, nije kraj svijeta, nije ovo, nije ono", "ha po zakonu velikih brojeva...", " ha moralo se nekad dogoditi"...

Sve mi se to čini kao opravdanja, a opravdanja NEMA i ne bi smjelo nikad biti. Mi kao navijači ćemo pregrmiti to, pregrmili smo i puno gore stvari i periode našeg kluba i još uvijek smo tu i uvijek ćemo i biti.

Ne bi mene toliko bolilo da mi izgubimo od nekog kluba koji je nama al pari po kvaliteti i vođenju, ali gubitak HNL-a od jedne usrane zadruge koja mijenja trenere kao čarape, duguje i Bogu i vragu, klub im vode ljudi koji peru pare preko svoje zadruge i nesposobni funkcioneri, ekipa koja nije dovela nikog ljetos osim eto rakitića ili s druge strane, klubić s kvarnera koji moli Boga da proda sve što vrijedi i čeka da im Dinamo baci neke mrvice...

Izgubiti OD NJIH naslov je potpuni poraz i za to nema opravdanja, ni sa igračke strane, ni sa strane uprave i sportskog sektora.

To se naravno, neće dogoditi, u to nemam nikakve sumnja, ali igračima se mora objasniti šta je ovaj klub za koji igraju i odgovornost prema dresu koju imaju.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Puno vas olako shvaća ovu situaciju. Olako shvaća ovih -7 zaostatka iza tovara, a pazi, nismo ni 2. trenutno nego smo 3. na tablici.
    Jasno da do kraja ima još jako puno kola, jako puno bodova u igri, sve je to jasno, ali alarm mora biti upaljen.
    Govorilo se kako je tek 5. kolo, 6., 7., 11... govori se kako je na redu tek 12. kolo, kako još ima jako puno kola do kraja... Gospodo draga, kola pomalo prolaze, a bodovi ne dolaze. A što je još bitnije, mi na terenu ne izgledamo dobro i strepimo s kime god da igramo u HNL-u. To su sve činjenice.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    ma to je više ovako narodno, ništa osobno.
  • don
    6.7k
    Izgubiti OD NJIH naslov je potpuni poraz i za to nema opravdanja, ni sa igračke strane, ni sa strane uprave i sportskog sektoraPaggini

bravo. :100:

u situaciji kada si ušao u LP i imaš sigurno novce za transfere, najveći rival ti je na koljenima i u dugovima do grla, ne znam kad su imali većih sranja kao na početku ove sezone... Tako da, ukoliko slučajno ne uzmemo titulu, vrime je za odlazak nekih ljudi iz kluba kao i dubinsko čišćenje rostera jer je to potpuni pobačaj u svakom smislu. Mogli bi onda samo zamislit šta bi se desilo sa klubom da je u nekoj izazovnijoj situaciji. I ne, nije normalno da nam ove godine i jedan klub uzme ligu, bilo bi normalno prošle sezone, ove ne. Ne igramo premier ligu pa da se desi neki Lester već jednu od najgorih liga u europi.
  • Daliban
    1.9k
    Ozljeda Prpića nam je sjela kao budali šamar. Sada im zbog suspenzije i onaj Elez vjerojatno igra protiv Varaždina. Mislim da nije suludo nadati se u njihov prvi HNL poraz.
  • Paggini
    23.9k
    Ne treba zaboraviti da Varaždin igra jako dobar i smislen nogomet pod Šafarićem, očekujem X, a ne bi me iznenadilo da izgube.
  • Zagi
    8.2k
    Puno vas olako shvaća ovu situaciju.Blueshadow86

Ok. Daj ti meni napiši kako bi to izgledalo da , za tebe, dovoljno ozbiljno shvaćamo situaciju.
  • Sajla
    5.4k
    Varaždin igra jako dobar i smislen nogomet pod KovačevićemPaggini

to je Belupo, u Varaždinu je Šafarić
  • Zagi
    8.2k
    Istina, iako je Šafarićev VŽ samo nastavak Kovačevićevog nogometa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.