• Neron53
    1.9k
    Za 8 dana je Bratislava.
    Jel moguce da bar jednom na vrijeme ekipa sazna kad i kako ce ulaznice u distribuciju?
  • OPZ
    21
    Gdje se može provjeriti koliko puta mi je ove sezone očitana godišnja ulaznica? Planira li se dodati ta mogućnost u aplikaciju ili omogućiti uvid na drugi način?
  • Kristian
    26
    Prijedlog za fan shop
    Neka izbace ovaj retro set šalica opet, za tursku kavu, bez zvijezde naravno.
    Prodavat će se ko ludo

dinamo-salice-slika-98399626.jpg
  • TresnjevkaZG
    743
    Dal se zna tocno vrijeme kad bi Dinamovo na Tresnjevci trebalo poceti, tj. od kad do kad bi program trebao trajati? Nigdje nisam uspio pronaci taj podatak. Hvala.
  • Droljo
    20.1k
    retro set šalicaKristian

Ja pristajem i na zvijezdu ako pogode boju, font i ostalo. Da nema gnk i 3 zvjezdice samo. Ovakav je ultra mega vrh!
  • TresnjevkaZG
    743
    Hvala, al vrijeme me zanima, datum se zna :grin:
  • Praskaton
    4.4k
    Ja pristajem i na zvijezduDroljo

Ona nema politike vrijedi samo za šank ili? :smile:
  • Droljo
    20.1k

Pa klub je napravio retro dres sa zvijezdicom... Ne vidim razliku...
    Politika fuj
  • Probirštift
    976
    onaj u dubravi je počeo u 9 ujutro
  • Kristian
    26

Mislim da ne bi ni.onda bila ni ta mala zvijezda da nije morala, sad ne mora.
  • T90d
    2.1k
    Pa klub je napravio retro dres sa zvijezdicom... Ne vidim razliku...Droljo

I to jedini razlog zašto ga nisam kupio.
    Nema ta zvjezdica više šta tražiti blizu Dinama, pa makar krivotvorili povijest. Zvjezdica, Daltoni, Canjuga, Tuđman, sve što je nanosilo zlo klubu i njegovim navijačima ostaviti u povijesti i samo u negativnom smislu spominjati, ako uopće.

Bilo bi lijepo od kluba da kemijske koje se prodaju, budu bar malo kvalitetnije, a ne da se raspadne kod prvog potpisivanja, i to ona kao ljepša i bolja, koja se pri dnu otvara, a ne klasično sa pritiskom na vrhu (nema je online pa ne mogu link staviti). Također majice sa malim d, siva i tamno plava, nakon 3 pranja su postale skoro broj veće, a ako se slučajno dohvatis po kragni, onda se rastegne.
  • Droljo
    20.1k
    Ajd dobro. Pustite me na miru sad.
  • Kristian
    26

"Nema ta zvjezdica više šta tražiti blizu Dinama..."

Potpisujem
  • thomas22
    300
    Set šalica za kavu u ponudi bio pun pogodak!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.