• kibic
    1.1k
    Pohvale za Program vjernosti. Al' i sami dizajn programa u aplikaciji, lijepa tamno plava boja ugodna za oči za sve nas koji previše provode vremena pred blještavim ekranima. Lijepši izgled od ostatkna aplikacije u svakom slučaju, te željno iščekujem vidjeti updateanu verziju cijele.

Vidim da ljudi javljaju spor unos bodova, nažalost to se događa i normalno je za svaki software. Ne znam da li ShiftOneZero ima testere koji provode detaljan test i bug report. S developerima se iskomunicirat može interno testiranje na odabranim korisnicima (user test).

Imam neke dosadne bilješke iz perspektive testiranja softwarea, pa ako moderatori odluče neka brišu.

Primjerice, ja sam se prijavio na newsletter i dobio bodove. Nisam dobio nikakvu potvrdu da sam prijavljen, što mislim da je greška. Ako je netko prijavljen, treba testirat otkazivanje newslettera i vidijeti da li se opet može prijaviti na isti i da li to utječe na njegove bodove (po nekakvoj logici bi trebao imati 100 manje), ali se treba testirat mogućnost spamanja otkazivanja i prijavljivanja i tako nakupljanja bodova.

Za sve koji imaju godišnju kartu, postoji li mogućnost brisanja godišnje sa profila? Ako postoji, treba provjeriti da li se bodovi smanjuju, i da li se ponovo može stavit ista i spamat tako po 400 bodova.

Što se tiče nagrada za skupljene bodove, predložio bi da određen broj bodova se može iskoristit za popust u kupnji godišnje karte iduće sezone. Prvokup, ako sam dobro shvatio, ionako će imati svi godišnjaci od ove sezone, ali zašto onda najvjerniji godišnjak ne bi imao opciju uz popust obnovit istu iduće sezone?

Primjer, najcesce na utakmice ide nas troje. Tijekom/prije utakmice popijemo po 2-3 runde. Pivo je 3,5 eura, a svi smo aktivirali cashless opciju gdje nam pivo zapravo kosta 3,15. Za jednu nasu rundu potrosimo 9,45 eura, a ne dobijemo nista.
    Na kraju dana potrosimo skoro 30 eura. Ako uzmemo 20ak utakmica dodemo do brojke od 600 eura, a za to ne dobijemo niti jedan bod.
    Dok netko drugi dode, okrene rundu od 10 eura, i to dva puta u godini i skupi bodove.
    jedan u nizu

Ovo kaj je kolega navel :up:
  • InatiseSlavonijo
    519
    Vidim da idu bodovi i za evente, broji li se i Plava noć koja će biti u Požegi?
  • Sixthway
    499
    Meni je najbitnije da se može pratiti na koje sam utakmice dolazio, i to prije utakmice s Osijekom, da ne moram kod kuće pisati na papir, jer koliko god hodam na utakmice, totalno se pogubim. Jedina mi je zamjerka što se tek od utakmice s Osijekom to aktiviralo, jer netko tko do sada nije hodao na utakmice će možda uspjeti skupiti više bodova "koji me ne zanimaju" od mene koji sam propustio jednu gostujuću utakmicu, jer eto, možda ću zbog nečeg propustiti nadolazeće utakmice na Maksimiru. Jedna ili dvije osobe će možda uspjeti doći do zadnje razine i to neki imućni ljudi.
  • nemapredaje
    3.7k
    Sorry ako je negdje bilo rečeno, pa nisam upratio.

Bodovi se nakon završetka sezone resetiraju, pa početkom sljedeće krećeš od 0 ili će se bodovi skupljati u nedogled pa trošiš kada i kako hoćeš?
  • The Undertaker
    5.9k
    Da li se bodovi mogu prenositi/poklanjati?
  • Šteco
    777
    Pitanje - opcija prikaži kod na blagajni (fan shop, plavi korner) - ako nam je godišnja povezana i ako platimo godišnjom treba li dodatno skenirati taj kod ili ne? Jesu za to namjenjeni oni novi uređaji na šanku što stoje?

Ako je bilo, onda mi je promaklo.
  • Sajla
    5.8k
    Bodovi se nakon završetka sezone resetiraju, pa početkom sljedeće krećeš od 0 ili će se bodovi skupljati u nedogled pa trošiš kada i kako hoćeš?nemapredaje

u aplikaciji piše da vrijede do 1.7.2025. (na Profil > klikneš na Bodove > lista nagrada i piše taj datum ispod broja bodova)

Jesu za to namjenjeni oni novi uređaji na šanku što stoje?Šteco

kad sam jučer plaćao su mi rekli da tamo skeniram kod iz aplikacije. jesam, ali bodovi još nisu sjeli pa sam iskoristio onaj link od podrške kojeg je Papaštrumf stavio na drugoj temi: https://t.ly/dzg-support
  • Juznjak
    3.9k
    Primjedba na mjestu i vec je komunicirana voditeljima projekta.Papastrumf

Možeš li napisat ako si dobio kakav odgovor i koja je onda konačna odluka što se tiče minimalne potrošnje?
  • Felip
    216
    Pohvale za kviz, ali sad ja razbijam glavu gdje sam fulao. :sweat:
    Bio sam uvjeren da imam cenera.
  • The Undertaker
    5.9k
    Javite kad sve proradi.
  • nemapredaje
    3.7k

Ja sam sve točno odgovorio:

Kup UEFA
    Trnava
    Zajec
    Kelava
    Silvestr
  • Crusades1986
    13.4k
    Odeš opet na kviz i pokaže ti točne i netočne odgovore. Kaj točno ne radi?
  • Felip
    216
    Mene odmah nakon petog odgovora izbaci i ne uspijem ni pročitati poruku koja se pojavi. A kviza više nema u appu.
  • Felip
    216
    Sad vidim, odmah ispod Ulaznica. Sve ok. :up:
  • ZrnTSCHeZ
    331
    Jel ovo OK procesuirano glasanje za igrača mjeseca ili bez zelenog i kvačice ispada da nije odrađeno?

Jer probal sam više puta glasati, reinstaliral aplikaciju i ne označava mi glas uopće...dok je kviz prošel iz prve

Screenshot-20241105-180140.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.