• don
    6.7k
    Pa bio je prvak zato što nije imao pravu konkurenciju.Simpatizer

a ekipe koje je Dinamo pobjeđivao u europi su šta?

glupa teorija.
  • Simpatizer
    323
    a ekipe koje je Dinamo pobjeđivao u europi su šta?don

Pobjeđivao je, ali je i gubio (balkani npr) Uostalom, i u drugim ligama se igra Europa
  • don
    6.7k
    naravno da je gubio, ali je ključna rijeć pobjeđivao, šta znači da imamo kvalitetu i da smo s razlogom osvojili ligu.

kada bi ocjenjivali tako klubove, zašto je hajduk sad prvi? Jer "nema" konkurenciju odnosno imaju ali kiksa. Jel hajduk zaslužio titulu po prikazanom u provlačenju zadnjim utakmiama? nije, i to ne može držat u konstanti cilu sezonu.

Dinamo dokazano ima kvalitetu, to smo i ove sezone vidili, a od hajduka nismo, pa ne mogu se sitiit ni jedne dobre utakmice od strane njih osim možda Šibenika i Gorice na poljudu, ali prvi su, kako ti kažeš, zbog loše konkurencije.
    samo jedna strana ima kvalitetu, druga nešto drugo zbog čega je trenutno prva.
  • Simpatizer
    323
    oni imaju tempo jednu tekmu tjedno i to im zasad puno pomaže, kao i činjenica da je liga slabija nego prije i da smo spušili na Maksimiru od njih
  • striko
    1.6k
    Liga je slabija a mi gubimo bodove više nego prošle sezone.
  • Nogo
    3.9k
    Ne znam za vas ali čim vidim da Kolarić sudi Varaždin-hajduk mogu misliti kako bi to moglo izgledati.
    Mogao bi biti na zadatku pa malo hlađenja nakon.
  • Georg Koch
    4.8k
    Meni je samo zao Sibenika, jer ni krivi ni duzni izgubit ce duplim hendikepom :lol: i to na zapovjednu svetkovinu :smile:
  • The Undertaker
    5.7k
    Nisam vidio u medijima ali se nadam da je Dinamo izrazio sućut obitelji Gabrić i da će netko u ime kluba otići na komemoraciju.
  • Dudu9
    866
    Rus preuzima goricu
  • Jaro
    7.6k
    krasan neki čovjek:

Rusiju izbjegava od 2018. godine kad je 64 ljudi od kojih 37 djece poginulo u požaru shopping centra u mjestu Kemerovo u Sibiru – u kojem je on jedan od investitora. Ima li on ikakav udio u krivnji nije jasno, no prozivan je zbog kršenja pravila o sigurnosti od požara. Protupožarni alarm i sprinkleri nisu radili, a vrata kina i protupožarni izlazi bili su blokirani. Obiteljima poginulih u međuvremenu je isplaćena odšteta. Na upite australskih novinara zašto se ne vraća u Rusiju odgovorio je da pomaže u istrazi, no da se ne misli vraćati jer strahuje od kaznenog progona.

Znaci ruskogoricka verzija kombinacije Volpi-Miskovic. Malo Rus opere love, kasnije "proda" klub Karamaticu i ovaj se bakce kasnije. Ne znam ima ki kakvo atraktivno zemljiste koje je cilj ili je nesto drugo meta ovdje...
  • Dudu9
    866
    Da nema nikakvog smisla što taj rus kupuje nogometni klub do sada nikad nije ulagao u nogomet, jedino u Australiji neki sportski centar tenis, kupio je zvečevo a za šta im treba gorica...
  • NKDZ86
    1.9k
    za pranje love će služit gorica.
  • Simpatizer
    323
    Razmišljao sam ovu noć i nekako imam dojam da čak i ako Hajduk osvoji da neće bit smak svijeta.

Mi još uvijek imamo love i nećemo bankrotirati, Baturinu ćemo prodat na ljeto sa titulom ili bez nje, a hajduk neće igrat LP najvjerojatnije.

A i da se to dogodi, ipak je to samo nogomet, na kraju krajeva mi pričamo o nogometašima koji zarade godišnje ko mi u cijelom životu. Ima i bitnijih stvari u životu od toga
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Meni ce se svijet smaknut ako Hajduk bude prvak.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    Ajde više u vražju mater vi i hajduk jebo vas hajduk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.