• Paggini
    26.3k
    Zašto se ne bi aktivirali s nekim free agentima? Ne moramo čekati zimu...
  • Orc123
    8.7k
    2. Njemacka liga, borba za opstanak...top
  • Captain America
    18k
    Zašto se ne bi aktivirali s nekim free agentima?Paggini

Free agenti su s razlogom 28.10. još uvijek free.
  • ElDorado
    367
    Rezime:
    Ivan Filipović - nemamo pojma nije dobio priliku a trebao bi ako Nevistić ima problem s leđima
    Sammy Mmaee - od oduševljenja do tragedije
    Raul Torrente - dočekao priliku i trenutno jedini u prvih 11. Čini se ozbiljan igrač.
    Marko Pjaca - vratio se, ostala je nogometna klasa, ali na krilu očito nema više siline i brzine. Bjelica pogodio s njim kao drugim napadačem
    Juan Cordoba - dobar ulaz, poslije sasvim zgasio a i nije dobio neke prilike još uvijek se ne zna prava kvaliteta
    Nathaniel Mbuku - potpuna misterija. Puno tekmi u Francuskoj po renomeu bi trebao biti pojačanje ali ne dobiva priliku
    Jan Olivares - potpuna misterija bez ikakve prilike. Nema seniorskih tekmi.

Zaključak: jedina kakva takva pojačanja Raul Torrente i Marko Pjaca. Eto to su 'pojačanja' sportskog direktora s tim da je potpuno podbacio s ozbiljnom 6om i lijevim bekom.
  • ElDorado
    367
    Ma slažem se ja. Ali drugačije je to kad vraćaš svog igrača a drugačije kad dovodiš stranca. Tako je bilo i s KTCom pa nam je spasio sezonu.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    super, tvoj rezon da uzmemo polomljenog bivšeg igrača je to da je odigrao više tekmi od igrača koji uopće nisu dobili priliku i/ili su najveća razočaranja. Super. Trebali smo onda riješiti i Šunjića, Gojaka, Kastratija, Jozu Šimunovića
  • ElDorado
    367
    nije to moj rezon samo se pitam
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Meni se cini da lutamo previse bez neke potrebe. Apsolutno razumijem odluku da se u Europi igra sa 3 iza neke utakmice, ali sam trener je po dolasku na klupu rekao da ce igrat s 4 iza. Sta se promijenilo? Zasto? Mi stopera za hvatanje krila nemamo. Vec su to pokazali i Istra i Osijek, zasto onda igramo s 3 iza?
    Problem motivacije? Ne pusim te price, imas ogromnu sirinu, ako ne mozes nac nikog motiviranog, pa kopaj u juniorima.
    Ja sam se nadao da ce Bjelica to nabrzinu slozit, da ce se obrana izbetonirat (jbg u LP i je) i da cemo imat jasnu rotaciju. Ne razumijem zast od tolikih krila igramo bez krila il nam glume wingbackove.
    Zivo me zanima lista za odstrijel na zimu, ali i tip pojacanja koje ce Bjelica trazit.
  • emilperska
    6.7k

Ne treba SDu ni davat te ideje. Sve se bojim kog bi doveo dostupnog 1.11
    To kad bi uletio netko tipa Teo za kog bi svi dionici u procesu (Bjelica, SD, Zajec) znali da se odmah uklapa i da se nije zapustio, onda da.
    Dovodit graničnu ekipu iz Ligue 1 i Ligue 2 kao freelancere, ja ne bi. Makar siguran sam da i tamo ima boljih lijevih bekova od ovog što mi sad imamo..
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    zato su Torente,Oliveras,Mbuku,Mmaee i Kačavenda kao pojačanja zadnjih godinu dana igrali svaku 90 minuta...
    Da ga se potpisalo na ljeto i da je prošao pripreme imali bi top hnl stopera u najboljim godinama.
  • ElDorado
    367
    Mi s ovako postavljenom veznom linijom nemremo igrat s 4. Protivnik blokira Mišića i nema nas nigdje. Nemremo prenjet loptu bez napucavanja. Za to nam je trebala stvarno neka zvijer od 6ce.
  • San Lorenzo
    16.9k

Igrači koji su tu mjesecima i sa odrađenim pripremama izgledaju kao da neznaju ni gdje su ni šta trebaju raditi, teško je očekivati da bi netko tko je od 1.7. slobodan igrač mogao uskočiti i biti od pomoći...ni taktički ni fizički.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    imali bi Dinu Perića za siromašne
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    bolje i Dino Perić za siromašne nego ove igračine kvalitete Djuahre,Styope,Sose ili Dajakua.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    onda ne mora igrat Sucic i Baturina ako to ne mogu pokrit nego Rog il Kacavenda il Pavic.. Na treneru je da nade rjesenje. Ademi kod Bjelice ima staru ulogu i ide naprijed maksimalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.