• Paggini
    26.3k
    povratnike tipa Benković,Pjaca,Šunjić ili Borna Barišić te potencijalna pojačanja iz hnla kao što su Šotiček,Jurišić ili Galešić.Maxova dijagonala

Benković i Pjaca su jedini od ovih klase od igrača. Šunjić je propao kao žeton, Barišić je ruperda, Šotiček je nedokazan i ne bi nam u ovom trenutku bio pojačanje, vjerojatno bi lošiji od Cordobe bio, Jurišić bi bio pojačanje s obzirom koji kriminal se na lijevom beku događa, a Galešić nula bodova.

Iako se slažem sa sentimentom da trebamo ciljati HNL i "naše" momke, također je istina da u tom HNLu ne postoji igrač kvalitete Dinama, koji bi radio razliku. Osim Livaje, jel.
  • Nevo7
    799
    Ne shvaćam čemu otpisivanje domaćih igrača Bulata,Solde ili BrodićaMaxova dijagonala

Niti jedan od navedenih igrača nije bio po volji Marića. Uz to, Bulat i Šutalo su igrači stare uprave. Pod mačem bi završio i Perković da se nije nesretno ozlijedio. Soldo je igrač bivše uprave, uz to nije Mariću po volji. Mariću je Brodić "prezdepast", da ne kažem težu riječ, odnosno nije po volji. Ostatak igrača iz HNL-a ne može igrati u Dinamu ili su preskupi a vani ima bombi koliko hoćeš.

I za kraj: "Nije Francuska zanimljiva, jer sam ja igrao tamo. Nego je omjer cijene i kvalitete tamo najbolji, ubrzan je razvoj igrača, s 25-26 godina više nisu zanimljivi svojim klubovima i otvara se mogućnost da ih dovedemo."

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/marko-maric-u-hnl-u-ima-igraca-za-nas-no-igrati-u-dinamu-to-je-drugi-sport/128808
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Barišić bi za hnl sigurno bio dobar na beku to je čovjek sa 35 utakmica za hrvatsku reprezentaciju. Ne može mi niko reć da bi ga neki Alen Grgić ili Dolček vozali po boku ko Ogija. Šunjića sam stavio na popis jer mi je pao na pamet kao naš bivši igrač koji se našao u problemu baš kao i Benković.
    Ali svakako ga ne bi uzeo nego bi dao šansu Soldi i Bulatu.
    Što se tiče Šotičeka to je dečko sa određenim potencijalom koji bi u najgorem slučaju završio kao Špika(solidan hnl igrač).
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Barisic je promasaj od igraca koji uz to dovodi mafiju u klub. Tog debila ne zelim vidjet ni u krugu Zagreba, a kamoli u momcadi.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    taj zdepasti Brodić odlično igra u mađarskoj i za Dinamo je zabio 7,8 golova u polusezoni u ulozi treće špice.
    Petković i Baturina su također izbor prošle uprave pa normalno nisu otpisani.
    Očito je u pitanju kriva prosudba ta 3 navedena igrača a ne neke zakulisne igrice.
    Da su se otpisivali igrači zbog toga što ih je dovela prošla uprava klub bi imao 3 igrača i mogli bi se rasformirat kao Bordeaux.
  • Daliban
    2.2k
    Jurišić i Galešić bi nam pomogli, ovo ostalo preskočit. Samo, jbg, preskupi su. Slažem se da omjer cijene i kvalitete za njih možda nije najidealniji, ali mislim da je još gori u drugoj francuskoj. Ideja da povoljni dealovi za Dinamo postoje u drugim razredima liga petice je najblaže rečeno bedasta. Normalno da će te nekad potrefiti, ali u pravilu igrači koji bi tamo bili za Dinamo odlaze za po 5-10 milijuna eura i više. Da smo mi voljni platiti tih 2-3 milijuna za igrače poput Jurišića i Galešića, mogli bismo pronaći i bolje po Europi. Također mlade. Samo je problem štednja zbog koje nismo voljni plaćati takve odštete i posljedično dovodimo škart dok nam se prodaju floskule o omjeru cijene i kvalitete drugoligaških igrača kvalitetom u rangu Istre.
  • Nevo7
    799
    taj zdepasti Brodić odlično igra u mađarskoj i za Dinamo je zabio 7,8 golova u polusezoni u ulozi treće špice.
    Petković i Baturina su također izbor prošle uprave pa normalno nisu otpisani.
    Maxova dijagonala

Postoje igrači koje se ne dira. Ademi, Mišić, Petković, Baturina, Zagi, Perić... Oni su kičma svlačionice i njih se ne dira. Opravdano.
    Kulenovića se odabralo jer se predpostavljalo da ima veći potencijal od Brodića koji je svima, osim Jakiru, bio "zdepast" da ne kažem težu riječ koju je Bel izgovorio. Uz to, Kulen je ljubimac navijača i negativno bi se odrazilo na imidž kluba.

Brodić neka samo zabija i neka se popiša po dugokosoj prevari. Broda je želio ostati pa makar bio treći igrač i makar igrao samo kup utakmice. Baš mi je drago za njega, iako i on sam "pati" za Dinamom jer se prekratko ovdje zadržao. On se nije niti želio seliti iz Zagreba. Ovdje je uživao i sportski i privatno.

Boško Šutalo i Marko Bulat su riješeni jer su transferom povezani sa Mamićem.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Mi također podcjenjujemo balkansko tržište.
    Pogledajte onog Jakupovića jučer,plaćen milijun eura čovjek odličan igrač...zna se snać u šansi,ima odličnu kombinatornu igru i tek mu je 26.
    Čovjek došao iz Maribora.
  • Orc123
    8.7k
    Kakvih gluposti cemo se nacitati ovih dana....neki jedva docekali, bit ce toga i jos.....
  • Captain America
    18k
    Kakvih gluposti cemo se nacitati ovih dana....neki jedva docekali, bit ce toga i jos.....Orc123

Molim obrazloženje stava prema kojem bi sportski sektor trebao biti lišen kritike ovih dana.
  • ElDorado
    367
    Ne znam kae s Benkovićem? Slobodan je a nemre bit lošiji od Mmaeea da rak raka...
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Zašto bih gledao Hajduk? Što su oni dokazali? Što su osvojili? Koji vam je vrag s Hajdukom? Pitat ću te da mi daš njihov primjer kad jednu popuše. Jesi li ti ono tupio da je Benković pojačanje za nas? Daj oladi malo, u lošem smo trenutku, ali daleko je to od kataklizme.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    A ma koji Benković, čovjek nije ozbiljno loptu udario par godina! Pa stvarno pametujete Mariću, a dovodili bi Benkovića?
  • ElDorado
    367
    odigrao je u Eintrachtu 19 i u Trazbonu prošle sezone 14 tekmi. Koliko je Mbuku odigrao u zadnje dve? 7. Koliko je Mmaee odigrao prošle sezone? Cijelo proljeće niti jednu. Koliko je Olivares odigrao seniorskih tekmi? Niti jednu.
  • San Lorenzo
    16.9k
    Pojačanja nam izgledaju kao da su kroz loyalty program dobili šansu potpisati ugovore s Dinamom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.