• Dani Olmić
    450
    Kad sam to govorio, vrijedali su me i ismijavali
  • Orc123
    8.7k
    sta danas Mbuka i Cordoba imaju s porazom? Zast nisi spomenuo Torrentea, ne odgovara u ovu konstrukciju zato kaj je pokazao da je pojacanje? Kak ne shvaćate da možda jednom ili nijednom je tak kak je nama....sve njihove tuge rijesit ce pogled na racun na kraju mjeseca! Nas nece, jer nas goni cista i bezuvjetna ljubav prema Dinamu, bez ikakve financijske koristi. Cemu raditi razliku, mislis da ce kojem drugom nasem igracu biti teze zaspat danas nego njima? Nisu se iskazali i amen, cemu podjele na ove i one! Svugdje je tako...i meni da legne na racun na kraju mjeseca 30 do 50 tis eura bi bilo lakse podnjeti ovu tugu! Sigueno niti jednom igracu nije svejedno ali da ce biti u k..cu ko mi to nemojte traziti!
  • emilperska
    6.7k
    Sutra je sjednica IO.
    U IO ima mudrih ljudi..
    Siguran sam da ce netko potegnuti pitanje SDu i onom zaduzenom za kreiranje transfer politike koji je tocno bio plan za ljeto i sto je od tog napravljeno te posljedično koji su planovi za zimu.

Ako je istina da je NB predlozio par igrača, a rečeno mu je da nemamo sredstva za njih, onda je pitanje gdje su sredstva za transfere, sto se ocekuje od sezone i koji je plan za zimski rok.
    Ocekujem zanimljivu sjednicu. SDu ne bi bio u koži..
  • San Lorenzo
    16.9k
    Nadam se samo da je ovo zadnji prijelazni rok u kojem dovodimo Francuze, Latinose i takve...imaš svoju školu, imaš domaće igrače vani, imaš 'domaće' strance tipa Ristovski koji razumiju šta je Dinamo...okrenimo se tome, takvi smo najbolji, takva je bila i Kekova Rijeka.
  • emilperska
    6.7k

Ja nisam protiv stranaca, ali moraš znat sto radis..
    Moras imat mrežu ili skaute vani kojima vjeruješ i koji znaju koja je razina Dinamo..
    Mi nemamo nista od toga. Pouzdali smo se u SDa koji se pouzdao u nekog, a sve skupa je rađeno s osnovnom doktrinom štednje.. (makar je i to relativan pojam jer ce MMAe primit lovu blizu Bruninoj, a tu su sjekire padale radi njegovog ugovora)..

Kad ides galebarit na francusko trzište moras znat da su ga prije tebe izlovili svi iz liga petice, second tier liga i onda mi dolazimo.

A ako nemas brutalnu skaut mrežu ili odriješen budzet, osuden si na razne Fahd Moufije, Dialla i MMAe. Mi smo svi mislili da SD ima neke nadnaravne kontakte.
    Na kraju je to kurac od ovce kao Ameri u Ciboni od 2015. Neka agencija ima svog igrač kojeg preko nekog gura na blef dalje, a budale to plaćaju..
  • Jurki
    12.6k
    Ako je istina da je NB predlozio par igrača, a rečeno mu je da nemamo sredstva za njihemilperska

To da je Bjelica predlozil par igraca je prica s kave ili?
  • Mali dioničar
    16.1k
    Ako je istina da je NB predlozio par igrača, a rečeno mu je da nemamo sredstva za njih, onda je pitanje gdje su sredstva i koji je plan s njima.emilperska

Kad je to Bjelica predlagao igrače? Bjelica je po ustoličenju rekao da Dinamo ima izvrstan, širok kadar i da čestita svima koji su složili ovakav “roster.”
  • LovroZG
    1.3k
    Ovo upiranje prstom u strance vam je besmisleno kad skužite da su danas i domaći Baturina, Sučić, Kule, Špikić odigrali dost slabo.
    A bogami i u prvom Bjeličinom mandatu kad je prelomio nakon Varaždina da rezerve više neće dobivat puno prilika u momčadi je bila hrpa domaćih igrača. Niš drukčije nije bilo ni na samom početku mandata i onom Rudešu.
  • emilperska
    6.7k

“To ima veze s tim da se igra svaka tri-četiri dana, normalno je da igrači nisu najsvježiji. U prvom mandatu sam rotirao čak 11 igrača, to se nije uopće osjetilo. Sad s ovima nisam radio pripreme, a ne mogu onako otirati ni da hoću, jer Kulenović i Petković nisu isti tipovi igrača, a Petković je k tome poluzdrav. Pjaca nije igrao na svojoj poziciji, četiri smo uveli s klupe… Imao sam jednog i pol zdravog napadača... Oni koji su igrali u srijedu, a sada startali, pokazalo se da su jedno želje, a drugo su mogućnosti.”
    Brzo je promijenio ploču onda. Trebalo mu je 6 utakmica da shvati kakav masterpiece od širine kadra ima..
  • Mali dioničar
    16.1k
    Brzo je promijenio ploču onda.emilperska

Promjena ploče brža nego kod Jakira.

Slažem se da nisu bili na nivou Dinama zadnje četiri utakmice, ali to je vrlo kvalitetna ekipa, možda i po širini kadra kvalitetnija od one koju sam ovdje vodio zadnji put. Zaista sam zadovoljan što mogu voditi ovakvu momčad i čestitam svima, koji su stvarali ovaj kadar.

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/pratite-prvu-press-konferenciju-bjelice-nakon-povratka-u-dinamo/
  • rioda
    5.3k
    Ako je istina da je NB predlozio par igrača, a rečeno mu je da nemamo sredstva za njihemilperska

Kada i kome? Pa preuzeo je ekipu nakon završetka prijelaznog roka... :grimace: Ili misliš na zimu
  • Zambatine škude
    2.8k
    Ako je istina da je NB predlozio par igračaemilperska

NB je izvrstan trener, ali očajan SD. Neka prvo radi svoj posao, onda može o nekom drugom brati brigu.
  • emilperska
    6.7k

Evo ti imas više info od vecine nas ovdje..
    2018. kad su stvoreni temelji ovog Dinama, kakvu je NB imao ulogu u dolascima Petka, Oršića, Dilavera, KTCa, Leovca, Šunjića, Ivanušeca godinu kasnije itd?

2018. je temelj i ovog Dinama, to se svi slazemo..
    Temelji su dograđeni na zimu 2020/2021 s Riletom, Mišićem, Nevisticem, Špikićem itd.
  • Daliban
    2.2k
    Po prioritetima - lijevi bek, napadač i zadnji vezni.Paggini

Nama trebaju prvotimci. Napadača i zadnjeg veznog imamo, imamo i njihove rezerve. Nemamo novaca za trošiti na popune kadra, fokus mora biti na pozicijama na kojima fali kvalitete. Lijevi bek i stoper prije svega. Rekli su da traže i golmana, što mi ima barem nekakve logike jer su nam sve rezerve loše i ne možemo se pouzdati u njih ako se Neva ozlijedi. Zadnjeg veznog i napadača imamo za rotaciju. Može i Cordoba uskočiti naprijed, može Sučić zadnjeg veznog ako baš zatreba i još uvijek ne vjerujemo Paviću. Petko, Kule i Mišić su trenutno najmanji problem..

Problem je nedostatak ekstra kvalitete na lijevom beku, stoperu i krilima. Budi rečeno, ne mislim da je Cordoba promašaj iako ne igra puno u zadnje vrijeme. Možda nije baš krilo po mom guštu jer je malo li-la dribler, ali jako dobro napada prostor i to treba koristiti.
  • Paggini
    26.2k

Ako se ne varam, Nenini pickovi su bili Kadzior, Hajrović i Dilaver
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.