• NitkoBitan
    18.6k
    Da nasi klubovi igraju europske kvalifikacije kao sto igraju protiv nas puno bi bolje stajali u Europi. Ako ih pobjede nad Dinamom vise vesele od igranje europskog natjecanja... njihovo pravo.
  • seljak86
    2.6k
    Iskreno ova retorika "namjerno su nas pobjedili" mi je jedna od najjadnijih mogućih...
  • NitkoBitan
    18.6k
    A nego kako su nas pobjedili nego namjerno, nije to nikakva retorika niti opravdanje. Meni je zao sto ne igraju u kvalifikacijama kao protiv Dinama pa bi mozda i usli u KL.
  • reziser
    6.9k
    prosle godine smo u 1 mjesecu bili u puno goroj situaciji.i dobro je zavrsilo. Naravno da ovih -7 ne izgleda dobro, ali nece ni oni vjecno pobjedjivati, niti cemo mi ovako prosipati bodove. Treba biti optimista....
    tjesi me poslovica
    prvo mrkva, a onda batina...nadam se tome da tovarima dajemo mrkvu a onda slijedi batina...

nema predaje
  • Ali
    2.2k
    Prvih 11. kola lani:
    1.Rijeka 25
    2.Hajduk 24
    3.Dinamo 22

Dakle Hajduk u plusa ove godine za jednu pobjedu a mi kratki za dva boda.

Ono sro malo brine je da Hajduk izgleda dobro i kad nisu bog zna sto zabiju gol vise, a mi se mucimo.
    Kao npr. danas prelezerni smo, kod 1:0 imamo dva zicera Kule i Bati i umjesro ds ih dojrajcimo mi im razbrsnimo Malenicu i sami ih uvjerimo da i oni pocmu vjerovati da mogu do bodova.
    U zkatno doba bi jos kod Ivanica u busu se predali....
  • Agramer86
    381
    Evo pressice na youtubu.
  • badjibadara
    3.5k
    Gorica, koja je u prilicno losem momentumu, dobije Istru koja nam je agresijom radila dosta problema.
  • Dani Olmić
    363
    Da mi je netko reko da ce tovari imati 8 pobijeda i 2 remija nakon ruzomberoka, pitao bi ga jel normalan
  • Paggini
    23.9k
    Da mi je netko reko da ce tovari imati 8 pobijeda i 2 remija nakon ruzomberoka, pitao bi ga jel normalanDani Olmić

Aj oćeš prestati više pisati o jebenim tovarima, majku mu više, jel možeš pustiti ljude na forumu jednu jebenu večer bez svog divljenja tovarima
  • Jaro
    7.6k
    tema je 1.HNL, tovari su dio te HNL i ovo je fakat tema gdje postovi o njima spadaju. Bjeze 7 bodova, kad ne igraju nesto ekstra dobijaju, igraju 1 tekmu tjedno, imaju Livaju i Rakitica koji su za ovu ligu extrakvaliteta (a i ne igraju u reprezentaciji pa su i u tim pauzama u klubu), Gattuso je od onoga sto ima poslozio sasvim solidan sustav. Obrana im je i prosle sezone bila dobra, ove su samo nastavili. Ostatak lige je slabiji kvalitetom, tako da je i mogucnost kikseva smanjena, dobili su nas na Maksimiru. Da, treba se pricati o njima...
  • Paggini
    23.9k
    tema je 1.HNL, tovari su dio te HNL i ovo je fakat tema gdje postovi o njima spadaju.Jaro

Nisam bezveze njega izvukao od svih ovdje, lik već tjednima piše o mrtvim tovarima svaki jebeni dan
  • Dani Olmić
    363
    Hvala ti majstore… bar netko od rijetkih koji to vide

I kaj onda? Kako kolega kaze, tema je 1.HNL, oni su nam glavni konkurenti i osli su na +7… ne vidim problem osim da neke boli istina i objektivna realnost - a pisem s razlogom ovdje o njima, ne pisem pod temi „Nenad Bjelica“
  • Simpatizer
    323
    Je li službeno to da osvajač HNL-a ove sezone ima direktan plasman u LP?
  • Danko
    1.2k

Naravno da ne, daleko smo još od toga.
  • Maki2
    702
    Nece se to znat dok ne zavrse sva natjecanja, pa usporedis koeficijente, tko je osvojio naslove u nama zanimljivim ligama i je li osvajac LP osigurao nastup i iduce godine u domacem prvenstvu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.