• Maksim Maksimirski
    6k
    Zapravo doveli smo se u situaciju u kojoj većina pratitelja nogometa smatra da je SVAKA ruka penal osim ako:

a) ruke nisu iza leđa
    b) ruke nisu potpuno pripijene uz tijelo

Doveli smo se u situaciju da ljudi smatraju da je svaka ruka odvojena od tijela penal, makar bila u potpuno prirodnom položaju i makar bila napucana. To (barem po meni) ne bi trebalo biti tako i ne sviđa mi se ova inflacija penala.
  • Brusa
    1.6k
    jesu svirali su se prije i meni se čini još stroze nego sad. Ruka u 16m je bila penal i nitko nije ništa propitkivao. Roberto Baggio je , sjećam se, doslovno na jednoj utakmici namjerno sa pola metra tipa pogodio u ruku koji je stajao ispred njega , samo da iznudi penal. I sviran je penal naravno.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    jesu svirali su se prije i meni se čini još stroze nego sad. Ruka u 16m je bila penal i nitko nije ništa propitkivao. Roberto Baggio je , sjećam se, doslovno na jednoj utakmici namjerno sa pola metra tipa pogodio u ruku koji je stajao ispred njega , samo da iznudi penal. I sviran je penal naravno.Brusa

Ne bih rekao. Mislim da je prije bilo puno manje penala po utakmici. To je zapravo lako provjerljivo, samo treba naći podatke koliko je penala po utakmici bilo prije 30, koliko prije 20 godina a koliko ih je danas.
  • ZrnTSCHeZ
    269
    Theophile budala zato što svaki put stavlja ruke iza leđa kada ide u blok? Sjećam se komentara, mislim da još Strahonje od prije koje sezone kada je pohvalio KTC-a upravo zbog te navike stavljanja ruku na leđa prilikom ulaska u blok.

To se nakon čini mi se Villareala u koroni "naučil", tamo su mu na gol aut liniji svirali kod centaršuta

Suglasan da je ovo kaj se zadnjih godina svira penal zbog ruke već na rubu zdravog nogometnog razuma
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Njemu jesu, Pareju nisu. To su bili penali za odabrane.
  • DiddyGuela
    2.1k
    Ni u ludilu na startu sezone nisam ocekivao da cemo gledati -7 na tablici pa makar i sa utakmicom manje. Krajnje je vrijeme da se probudimo i pocnemo pobjeđivati u serijama kako bi stavili konkurente pod pritisak. Pocevsi od danas, zelim gledati dominantan Dinamo. Ajmo plavi!
  • BBB Sibenik
    4.5k
    Nevjerojatno da na forumu ima ljudi koji nakon 11kola osjećaju strah od Hajduka :rofl:.Biće kurac hajduk šampion!
  • ZgDLions
    482

Gle, nakon 11 kola nemaju poraz, a sa svima su igrali.
    Mi imamo dva i to nikako nisam očekivao ni od njih ni od nas.
  • Petar86
    906
    Vrijeme je da nas nasi razuvjere, ocekujem sigurnih 2-0 i pocetak pobjednickog niza u HNLu
  • DiddyGuela
    2.1k

Ne brine me hajduk nego neuvjerljiv Dinamo. Oni po svemu ne bi trebali biti ni blizu nama ali su gle cuda na danasnji dan +7. To smo im mi omogucili najprije porazom na Maksimiru pa onda blamiranje kod Slavena i standardno HNL mucenje u Puli.
  • Zagi
    8.2k
    Imamo najkvalitetnije igrače i najboljeg trenera u ligi. Samo mirno.

Inzistirati na stranim sucima u derbijima i sve će vrlo brzo sjesti na svoje mjesto.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pobjedama danas i protiv sibenika im dolazimo na - 1, a njima je iduca protiv varazdina u gostima...
  • Brusa
    1.6k
    Pustite kalkulacije. Jednu tekmu po jednu. I u HNL i u LP.
  • Paggini
    23.9k
    Kiks protiv Slavena i Istre mogu nekako pregrmit, ali ne mogu onaj poraz od tovara na Maksimiru.

Da smo tu barem X izvukli, nema šanse da bi oni krenuli u taj niz, a i da su krenuli - sad bi bili na bod razlike i minimumom panike među svekolikim plavim pučanstvom.

Ići ćemo na Poljud, dotad očekujem neki njihov X ili poraz i tamo da ih dobijemo i sjednemo na prvo mjesto.
  • Maxova dijagonala
    992
    Meni je presmiješno kako tovari skrivaju euforiju a u sebi gore :grin: :lol:
    Mi smo ih vratili u život u onom derbiju kao i prošle godine pod Bišćanom.
    Nemojte se sekirat to je kao kad mačka ulovi miša pa se igra sa njim pusti ga malo ali na kraju ga opet ulovi i pojede.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.