• Purgeri
    860
    Prijavit cu, ali moram rec, koliko god hvalio (s razlogom) tisuću stvari koje su napravljene u zadnjih pola godine da je ovo vrlo razočaravajuće za nešto je mjesecima kasnilo pod izgovorom da se želi usavršiti i osigurati da sve radi savršeno.

Jednokratnu ulaznicu uopće ne želi učitati, javlja da se podaci ne podudaraju (naravno podudaraju se).

I nisam htio reagirati na pravu, ali i na drugu mislim isto - razumijem da je klubu i interesu da proda ponovo ulaznicu koji godišnjak prepusti, ali mi smo klub i ne moze se vise nagrađivati nedolazak nego dolazak. Ok je da za ligu prvaka jednako vrijedi dolazak i nedolazak ali to je to. Godišnjacima je iovako glavna motivacija za prepuštanje zadržavanje pravo prvokupa godišnje.

Tu je i ona nerazumna odluka s minimumom od 10e da se opće skupljaju bodovi. Očekivao sam (puno) vise.
  • Crni86
    4.5k
    Nije pitanje vec je molba. Zamolio bih vas da se pocnete vise fokusirat na diaciplinu u svlacioni i pristupu momcadi, a ne marketinskim aktivnostima, clanovima, prodajom i sl. Lijepe su brojke, ali mi smo na -7 nije 1.11. Pojedinci izgledaju kao da ih tesko boli ona stvar, secu se po terenu kao manekenke.

Vrijeme je da se udari sakom o stol i igracima. Razjebali su proslu sezonu, razjebali su ovu. Dosta je bilo. Nitko nije veci od ovog kluba!
  • doubletrouble
    1.3k
    Zamolio bih vas da se pocnete vise fokusirat na diaciplinu u svlacioni i pristupu momcadi, a ne marketinskim aktivnostima, clanovima, prodajom i slCrni86

Jer u klubu inace radi 15 ljudi, svi moraju raditi sve pa se zbog clanstva i ostalih aktivnosti ne stignu baviti sportskom politikom
    Ajde ne pricajte gluposti
  • Dinaminjo
    1k
    Prijedlog da se na web stranicu stavi karta organizacije ulaza na zapad.
  • Papastrumf
    12.8k
    Zamolio bih vas da se pocnete vise fokusirat na diaciplinu u svlacioni i pristupu momcadi, a ne marketinskim aktivnostima, clanovima, prodajom i sl.Crni86

Jer eto marketing, prodaja i članstvo inače brinu o disciplini u svlačionici i stanju na terenu.
    Puno je gluposti napisano na ovom forumu, a ovo je sigurno među većima.
  • Crni86
    4.5k
    Zna se koga to ide. To ide vodstvo. Nejde tetu u marketingu ili nekog ko radi u prodaji. To ide ljude koji donose odluke, postavljaju pitanja itd. Netko tko to ide izvrtat vjerojatno samo zeli maknut odgovornost sa sebe. Situacija je ozbiljna, jako ozbiljna. A vidim da niko nema muda preuzet neku odgovornost za ovih zadnjih mjesec i pol gdje smo izgubili 3 utakmice u hnlu.

Postajemo ko tovari. Ima nas 50k sve je super, samo dode ko god hoce i popisa se po maksimiru. Vrijeme je da se vodstvo probudi i pocne donosit neke odluke jer nije problem u treneru ocito vec igracima kojima se dopustilo da budu veci od ovog kluba.
  • mokoxax468
    748
    Tako je, najbolje da se vodstvo kluba uključi u disciplinu i kažnjavanje igrača. Savršen način za potkopati autoritet trenera.
  • Dino
    2.8k
    razumijem da je klubu i interesu da proda ponovo ulaznicu koji godišnjak prepusti, ali mi smo klub i ne moze se vise nagrađivati nedolazak nego dolazak.Purgeri

Tvoja nagrada je u tome kaj si dosao na tu utakmicu, a netko drugi nije mogao!!!
  • Purgeri
    860
    Joj daj ajde, poštedi me. Meni nemoj objašnjavati kaj znači dolazak na utakmicu i zašto sam na svakoj. I kakav je to uopće argument? Jedno je loyalty koji bi trebao biti nekakav objektivan sustav nagrađivanja, drugo je subjektivan osjećaj zašto ti ili ja idemo na utakmice. Za LP može isto bodova dobiti i za dolazak i za prepuštanje, ali sa (značajno) više bodova za nedolazak se šalje kriva poruka i to je to.
  • Dino
    2.8k
    Za LP može isto bodova dobiti i za dolazak i za prepuštanje, ali sa (značajno) više bodova za nedolazak se šalje kriva poruka i to je to.Purgeri

Nisam uopce komentirao tvoje dolaske ili nedolaske na tekmu nego cinjenicu da su sami dolazak i loyalty program neodvojivi. Da, za nedolazak ces dobit 50 bodova, ali poanta je da bi tebi taj dolazak trebao vrijediti vise od nekakvih pisljivih 50 bodova, osim u slucaju da stvarno nemres doc pa dobijes barem nekakvu utjesnu nagradu za prepustanje ulaznice u omogucavanje klubu da zaradi na tvojoj “nesreci”.

Mislim ne znam mozda sam ja retardiran pa ne shvacam tocno poantu, ali meni je sustav bodovanja jako smislen.

Edit: tih 50 bodova ti nisu nagrada, nego utjeha, a nagrada za tu utakmicu ti je sami dolazak. Ono logicnije je da vise treba utjesit nekog ko propusti pobjedu nad tipa milanom neg pobjedu nad istrom. Valjda je logicno…
  • Purgeri
    860
    Utješna nagrada je to što ćeš i sljedeće godine moći kupiti godišnju. Utješna nagrada nije da dobiješ više bodova od onoga tko je došao na utakmicu. Kažem, jednaki broj bodova za LP mi je ok.

Cijeli je problem u tome što loyalty na kraju vrijedi samo za skupljanje bodova, a onako kako je to bilo najavljivano je trebalo biti uz to i praćenje dolazaka i godišnjaka i negodišnjaka. Da bi na kraju ispalo da se godišnjacima prate dolasci neovisno o loyaltyju a da se negodišnjacima ne prate i da se samo mogu dobiti bodovi kad se ručno unese ulaznica u aplikaciju (čak nije ni automatski). Tu je bilo predstavljano, i postoje mnogi postovi koji to dolazuju, da će neki zbog nedolazaka izgubiti prvokup godišnjih, a da će drugi koji kupuju pojedinačne karte i dolaze na npr. 90 posto utakmica dobiti pravo prvokupa.

Sad ispada, i molim da me netko iz kluba ispravi ako griješim, da godišnjaci mogu izgubiti pravo prvokupa, ali onima s pojedinačnim ulaznicama koji dolaze na gotovo sve utakmice opet ostaje samo stajanje u redu sa svima drugima.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Vrijeme je da se udari sakom o stol i igracima. Razjebali su proslu sezonu, razjebali su ovu.Crni86

Sto se tocno razjebalo prosle a sto ove sezone?
  • Dino
    2.8k

Okej da, s tim se slazem i potpisujem.
  • Crni86
    4.5k
    prvenstveno ugled, prosle sezone balkani, lokomotiva, viktoria, razbijanje u pragu, razbijanje u solunu. Grcevita borba za prvo mjesto do zadnjeg kola makar si duplo bolji i skuplji od konkurenata. Ove sezone razbijanja od strane bayerna, slavena i osijeka, poraz od raspalog hajduka, -7 na tablici. To je tebi sve okej u odnosu na budget koji imamo? U odnosu na place koje imaju isti ti igraci? Treba pohvalit igrace jer su eto ipak bili ispred rijeke u kojoj igraci zaraduju vjerojatno duplo manje od njih? Kaj mislis zasto sad svi dolaze uzdignutog garda u maksimir? Pa zato jer su vidli da nas moze slaven razbit, zasto nebi i oni? Da nas moze balkani razbit pa zasto nebi onds mogli i loksa, gorica ili neko treci. Izgubili smo strahopostovanje suparnika zbog njihovog mlohavog pristupa i prodavanja ugleda.

Treba i pohvalit igrace jer su dokazali i da mogu igrat s najvecima te su uspjeli vodit protiv monaca te dobit salzbrug. Al u ovoj prici je to negativno za njih jer je to dokaz da su jako kvalitetni, samo je problem sto ocito pristup na svim utakmicama nije jednak.

Sve ono za sta se jakira prozivalo i za sta je jakir dobio pedalu je djelomicno krivica i igraca koji su svojim pristupom doprinijeli svemu. Bayern je jakirov potpis, ali da li si ozbiljni igraci mogu dopustit onakav pristup makar ne imali trenera na klupi? Da li si ozbiljni igraci mogu priustit ovakva 4 gola protiv osijeka? Ili mozda onakvu utakmicu u koprivnici? Ili mozda onaj drugi gol protiv istre? Jakir je pedalu dobio, sada je vrijeme da igraci dobe svoj dio po nosu jer neke se stvari ponavljaju.
  • Niccolo Machiavelli
    1
    Imam par pitanja vezano za novi loyalty program. Može li se na neki način naknadno prijaviti za newsletter kako bi se dobili bodovi? Također, obzirom da mi danas nisu priznati bodovi za raniji ulazak i potrošnju u plavom korneru kome se mogu obratiti da mi se ti bodovi nadoknade? Nadam se da će taj sustav uskoro proraditi, jer je zabrinjavajuće a i smiješno da se uvođenje loyalty programa odgodilo s početka sezone do sada a svejedno imamo poluproizvod koji ne funkcionira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.