• Crni86
    4.4k
    Do sad sam ga branio, nakon danas hvala i dovidenja.
  • K3p
    176

Dragi, samo ću reći da su naša dva momentalno najbolja stopera došla besplatno.

A da dovedemo jedno pojacanje prvo bi srali zašto samo jedan, a nedo bog da bude flop, jer se nije uklopio ili se ozljedil
  • emreli21
    61
    Ne slazem se, i dalje mislim da je daleko od kvalitete za Dinamo, pa i danas ima prste kod tri gola. Ako cemo trazit da igraju decki kojima je stalo, onda nek igraju Stojkovic i Kacavenda svaku
  • Haza
    5.3k

Pa postoji valjda i stranac kojem je stalo, pamtim takve, Dilaver, Teofil, Lauritsen, onako iz glave unazad par godina.
    To što Mmaee igra preko one stvari je samo jedan u nizu problema u njegovoj igri. Ali onaj presudni da ga zamrziš. Trenutno sam u toj fazi kad je on u pitanju.
  • Crusades1986
    13.1k
    Branio sam ga do sad, al nakon ovoga nemam riječi
  • emreli21
    61
    ma razumijem, ja pričam o Bernaueru, nije me uvjerio da je za Dinamo i dalje. O Mmaeeu ne želim ni trošiti riječi.
  • Haza
    5.3k

Isprike, nisam te shvatio odmah, Bernauer nije za Dinamo (to je svima jasno), ali kažem, njegov karakter, stav na terenu, me ipak drže da bi ga držao kao rotaciju neku.
    Mislim da je problem kad imaš stav bolikurčine (Mmaee), to se prelije na svlačionicu, recimo, tovari su imali problem s takvim igračima, pa su te strance tjerali, dali priliku svojim igračima i pogodili.
    Stojković, Kačavenda, Rog, oni kad uđu lete po terenu, to ja kod naših stranaca osim Teofila i još ponekih nisam vidio.
    Iako, za kraj ove teme, naši stranci imaju IQ nogometni nula, neke odluke na terenu Bernauera, Mmaeea, Ogiware, to je stvarno u pitanju čista inteligencija, nevjerojatno je šta njima dođe uopće na ideju.
  • emreli21
    61
    sve se slažem, od početka do kraja. danas gledam, bernauer iz ničega na centru polomi tipa, ademi poludio na bernauera, nije mogao vjerovat kako je to glup start bio. a ono namještavanje ofsajda kod trećeg gola je za anale.
  • San Lorenzo
    16.6k
    I ja sam očekivao više, al se sere po skautingu bez da se uzima najbitniji parametar a to su pare kojih očito nije bilo. I sam dao primjer po kojem se to da zaključiti. Ni brodica nije trebalo prodat pa etoK3p

Imam osjećaj da si ti pomješao prošlu i ovu sezonu...mi smo već 1.6. znali da imamo minimum EL, a kao nositelji smo mogli zmati da imamo kako velike šanse za LP...jednog jedinog igrača nismo bili prisiljeni prodati...igranje na kartu da je netko došao besplatno pa valjda smije biti bezveznjak je bedast pristup.
  • Haza
    5.3k

Nitko nije besplatan, to tako izgleda, daš proviziju par stotina tisuća eura, igraču ugovor od 800 tis eura bruto na četiri godine, to je knjigovodstveno skoro 4 milijuna eura, kad pričamo o Mmaee. Ajde se ti riješi škarta bez otpremnine.
    Mnogi misle da ako se ne plati odšteta da je džabe. Svaki promašeni igrač je skupi promašaj, posebice ako ti na terenu radi probleme.
  • Danko
    1.2k

4 godine je potpisao!?
  • Maxova dijagonala
    993
    Želim ga sutra vidit kako trčkara krugove sa Zebićem,Miljkom i Šuntom.
    Toliko o njemu
  • K3p
    176

Imam osjećaj da ti nije jasno da su nam troškovi i ulaskom u lp još uvijek veći od prihoda na godišnjoj razini.

Svaki igrač je trošak, a "kapitalac" i košta i troši više od ovog besplatnog gotovo u svim slučajevima.
  • Haza
    5.3k
    4 godine je potpisao!?Danko
    Da do 2028 godine, sad su ti ruke vezane. Ja se nekako nadam, da će se lik sabrati, ili da će mu se naći neki klub.
    Iako, tko bi njega sad htio, meni djeluje nestvarno kad ga je Jakir predstavljao, kao nešto tipa, nije mogao vjerovati da je takva klasa uopće došla u Dinamo.
  • Danko
    1.2k
    Katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.