• Orc123
    8.7k
    daj bar pisi s pravog profila, ovak je smijesno....
  • morales
    158
    Evo ga svjetski stopet mmae
  • Captain America
    18k
    Mali savjet za admine je da se tema preimenuje u sportski sektor jer Marić sigurno nije jedini donosio odluke vezane uz sportsko upravljanje klubom.

Mi smo ovo ljeto potrošili 5.10 milijuna eura+proviziju za dolazak Mmaeea. Ostatak HNLa (ili bolje rečeno Osijek i Hajduk) je ukupno potrošio 3.2 milijuna eura. Nemamo lijevog beka, nemamo stopere kad ne igra Theo, nemamo šesticu i nemamo drugog/trećeg napadača, ali zato imamo 3. mjesto na tablici i -7 u odnosu na vodeći klub kojem smo se smijali cijelo ljeto zbog angažiranja Nikole Kalinića. Taj Kalinić je ispao Txiki Begiristain za naše vodstvo, a to samo pokazuje kakav je katastrofalan posao napravljen ovo ljeto.

U ozbiljnom klubu se snose posljedice za (ne)odrađeni posao.
  • don
    7.2k
    samo ću reć da je jedan naš bivši SD ne tako davno sam otišao nakon jedne rezultatske sramote.
  • Crusades1986
    13.4k
    pa kad je bio u trener istovremeno
  • CastAway1986
    1.7k
    Ne treba pljuvati direktora i ovo što pojedini tu pišu je jako ružno..Ali činjenica je da se pojedini igrači nisu još iskazali..Sačekajmo bar pola sezone prije neke procjene
  • San Lorenzo
    16.9k
    Sačekajmo bar pola sezone prije neke procjeneCastAway1986

Čekanje je precjenjeno...kako Oršić nije trebao godinu dana da se prilagodi, Petković, Soudani, Fernandez, Teofil...kupovanje vremena i traženje alibija.
  • CastAway1986
    1.7k
    slažem se većinom s tobom , ali mi je glupo reci da Mbuku nije zadovoljio jer ga ni vidio kako treba nisam..Mmaee zasad očajan, lijevi bek je priča za sebe to nemamo godinama , Cordoba ako me sad pitaš je trebao više s obzirom da je najviše plaćen..Ali eto suzdržao bi se od neke veće ocjene
  • Orc123
    8.7k
    Ljudi..a krv ga ebo, pa gdje su onda igraci koji du tu 1000 godina?? Pa polovica igraca koji su dovedeni nisu igrali....kako su onda oni krivi za sve? Torrente definitivno zasluzuje samo pohvale! Mmae ne izgleda dobro, istina. Na pocetku djelovao dobro, sada izgleda nezainteresirano! Ostali, tko je igrao? Zasto ne igra Mbuku, Cordoba? Nisu dovoljno kvalitetni a kaj ovi koji du igrali onda jesu? Daj me ne zaebavajte......igraju oni na starim zaslugama, senatori i oni koji su to zasluzili na druge nacine a ne na terenu! Uvijek ulaze isti, igraju nespremni.....to se tako ne radi..
  • CastAway1986
    1.7k
    Legendo moja moraš shvatiti jednu stvar , uvijek će biti prvi na udaru onaj koji je najviše plaćen u ovom slučaju Cordoba..Još na sve se nadovezalo ono famozno kašnjenje , pa naslikavanje u autu i na instagramu..Torrente je zasad jako dobar , Mbuku i Oliveras tek trebaju igrati a Mmaee koji me najviše razocarao dosad ako ovako nonsalantno nastavi treba ga udariti po dzepu
  • Paggini
    26.4k
    Ono što najviše zamjeram je prodaja Brodića i nedovođenje zamjene. To prije svega.

Drugo što zamjeram, iako sam mislio da nema potrebe toliko ekstremne - lijevi bek. Mislio sam da će Ogiwara biti dobar, da će se Oliveras uigrati, da će i Perković pokriti ako treba, ali sve je to ispalo pimpek i tu smo tanki da tanji ne možemo biti.

Zadnji vezni - i da i ne, kako se uzme. Imamo Roga koji igra dobro, Misica, Sucica, Ademija i Pavića kao razvojnog. Iz one perspektive, jasno je zašto se nije dovodilo pod svaku cijenu. Iz trenutne perspektive - trebalo se dovesti terijera na šesticu. Da. Jbg.

Po prioritetima - lijevi bek, napadač i zadnji vezni.

Mmaee se zasad čini kao promašaj, Oliveras nitko pojma nema šta je s njim, Mbuku kao i Oliveras, Cordoba mi se čini da će biti pojačanja kad-tad, Pjaca je ok, Kacavenda također ok, ali na kraju sezone se mrtvi broje.

Zima će biti kipuća očito.
  • Mihaljević
    10.3k
    Dovedi jednog igača za kojeg si siguran da je svjetska klasa, za njega daj 5-6 milja, devetka, stoper, vezni - nebitno.

Profiliraj jednog mladog igrača iz akademije da bude starter do kraja sezone Pavić/Mikić/Belinho/ - nebitno.

I ti si svoj posao ispunio, sve ostalo je na igračima i treneru.

Svaka čast Torrenteu, Ogiwari, Mbuku itd. to su igrači koji nikad neće imati kontinuitet, dečki su OK, kolko smo dali - tolko smo i dobili.
  • San Lorenzo
    16.9k

Kao htjeli smo dovesti Čerina, ali smo mudro odlučili čekati Euro i da mu cijena padne...ljut sam ko pas jer nam je svlačionica kao puna, a opet će the usual suspects, Petković, Mišić, Teofil...morati igrati 99% utakmica jer se na novopridošle ne usudiš računati u ovoj situaciji.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Amo bit realni boli Mmaeea,Cordobu i Mbukua ona stvar za današnji poraz.
    Ne bi nikad dao 2 mil za Cordobu nego bi te novce uložio u Šotičeka domaćeg dečka.
    Imamo našeg dečka Benkovića koji ima duplo jači renome od ovog mmaeea sa dredovima mi uzimamo ovog što je danas došao napušen na utakmicu.
    Pored živog djeteta Dinama Jurišića mi se uzdamo u bubu zujalicu Ogiwaru šta reć...
    Prodaja Solde i Brodića skandalozna bili bi nam top u rotaciji.
    Imaš zagarantiranih 15 milja i ponude za Baturinu i Sučića i umjesto da dovedeš domaći proizvod Benkovića,Šotičeka,Jurišića,Vidovića mi se zajebajemo sa ovim strancima koje boli k... za dinamo
  • sport
    3.6k
    Ako je SD glavna referenca za obavljanje tog posla znanje 6-7 jezika onda smo u problemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.