• Marcinko
    607
    Koliko je prošle godine Dinamo najviše zaostajao za prvoplasiranim?
  • Simpatizer
    323
    Dajte više vi koji paničarite počnite pit terapijuNoel

-7
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Mislim da je bilo -12 u nekom trenutku,ali nisam ziher...
  • BBB Sibenik
    4.5k
    Mislim da je bilo -12 u nekom trenutku,ali nisam ziher...Sibirski plavac

Sa utakmicom manje ako se ne varam
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Prošle sezone je Dinamo zaostajao 12 bodova ali je imao čini mi se čak 3 utakmice zaostatka. Sada zaostaje 7 bodova bez zaostalih i sljedeći derbi je na Poljudu. Ukoliko se tu izgubi ova sezona je završena i treba se spremiti za iduću sezonu, dati priliku dečkima koji će dogodine biti nositelji igre.
  • Marcinko
    607
    Ma evo sad sam pogledao, nakon 11 kola(ako zbrojimo zaostalu koja je bila poraz protiv lokse) bili smo na -3 sad je -7.
  • sebenico
    660
    Mislio sam da je nakon Istre loše, ali ovo je užas.
    Imali smo nikad duži odmor preko ljeta, nikad više vremena za pripreme i transfere, i ove godine nam se otvorila prilika da idemo iduće direktno u Ligu prvaka i onda se ovako sve izdogađa. Ekipa loše formirana, dovedeni igrači ili ne igraju ili kad igraju su najgori na terenu, mijenjaju se formacije svaku utakmicu pa igrači ne znaju što trebaju raditi. Mi u hnl koji je jedna od najgorih ligi u europi protiv svakoga primamo 2-4 gola, na gostovanjima ne možemo šansu napraviti.
    Ali glavno da se broje članovi i da se poziva na gospodštivnu. Gospodo uhvatite se posla i prodrmajte stanje u klubu i svlačionici jer ovo se neće dobro završiti.
  • Toni90d
    670
    Ma evo sad sam pogledao, nakon 11 kola(ako zbrojimo zaostalu koja je bila poraz protiv lokse) bili smo na -3 sad je -7.Marcinko

Nemamo pravo više niti na jedan kiks, 3 izgubljene, 2 neriješene utakmice, to je 5 kikseva od 11 utakmica, skoro pola.
  • Marcinko
    607
    kad se uključe zaostale kao redovna kola najveći zaostatak je bio nakon 15 kola, -5. Tako da su stvari već za uzbunu i nikako ne bi smjeli dopustiti da se stvara atmosfera da je tek početak prvenstva.
  • striko
    1.6k
    Zadnja dva kola kiksali i mi i Rijeka a Tovari 6 bodova.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    kad se uključe zaostale kao redovna kola najveći zaostatak je bio nakon 15 kola, -5. Tako da su stvari već za uzbunu i nikako ne bi smjeli dopustiti da se stvara atmosfera da je tek početak prvenstva.Marcinko

Da, u nijednom trenutku prošle sezone nismo bili u ovako lošoj situaciji. Još treba ići na Poljud vrlo uskoro i raspored nam je grozan, sama gostovanja. Ovo bi mogla biti sezona u kojoj stvarno gubimo titulu jer su pojačanja potpuno promašena i jer se nije željelo uložiti u ekipu čak ni nakon ogromne financijske injekcije nakon ulaska u LP.
  • ksapi
    3k

Daj Kizo, molim te, ne seri
  • Simpatizer
    323
    Sad čekam da nam netko napiše mini sastavak kako svi mi koji vjerujemo da tovari mogu osvojit naslov trebamo na terapiju i da pokupi cca 30 lajkova, jer eto makar smo na -7 ima još puno do kraja
  • sebenico
    660

Potpuno si u pravu. Selekcija je promašena. Zamjena trenera je promašena jer je Bjelica potrošen trener. Ključnu grešku je napravio onaj tko je Marića postavio za sportskog direktora. Mnogo nas je ovdje upozoravalo koje se pozicije moraju pojačati. Od toga nije urađeno ništa, a ono što je doveo je većinom promašeno. Ekipa je ispuhana i tu treba ozbiljniji remont, a ove priče o najboljoj ekipi treba ostaviti iza sebe.
  • Toni90d
    670
    Nas najveći problem je što igrači misle da će protivnik skinuti gaće protiv nas i da se možeš zajebavati, kao što svi u ostali u HNL-u misle da su bolji od nekih Maltezana, Slovenaca, itd, pa da će oni skinuti gaće jer netko stiže iz Hrvatske. Nema razlike.
    Tek kad Baturina zabije šansu za 2-0, a ne da se ide igrati žabica pri 1-0, kad Sučić prestane preskakati lopte dok nije riješena utakmica, tek kad budemo ozbiljniji na terenu kad se igra HNL, kao kad se igra LP, onda nećemo imati problema sa HNLom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.