• IstinaZaDinamo
    2.2k
    Onaj zuti sarliji za povlacenje Vrbancica, je li mogao biti crveni karton jer nije bilo nikoga u blizini, a isao bi sam na kalinica?
  • Blueshadow86
    1.8k
    Na 24 sata, rubrika "sport", 4 jeb*** članka vezano uz pobjedu tovara nad Lokomotivom! U najmanju ruku kao da se radi o pobjedi nad Real Madridom.
  • Dzgšb
    1k
    Čitam jedan komentar koji je pogodjen u sridu
    Zbog vašeg guranja u hnlu, hnl sudaca zato i ne možete ništa napraviti u Europi, tako i je. Al opet će bit drugi ili treći.

Oni da imaju Mamića na čelu spomenik bi mu digli siguran sam.
  • Maxova dijagonala
    993
    Ljudi mi samo možemo izgubit prvenstvo teškim raspadom...
    Mi razbijamo vani Salzburg a oni dobijaju Lokomotivu doma jedva uz obilatu pomoć sudaca.
    Počet ću se sekirat ako ih ne prestignemo 10 kola do kraja prvenstva.
  • Noel
    6.8k
    Dajte više vi koji paničarite počnite pit terapiju. Svake godine isti film svake godine isti kraj filma samo sa drugačijim glumcima. Odjednom nezaustavljivi tovari a izbacuju ih iz Europe nasred poljuda slovački amateri. Prestanite sa sranjima. Ako pušite tu PR i marketing priču zvanu "Hajduk" koja je SLUŽBENO raskrinkana tokom ovog ljeta onda ste spremni za osnovnu školu nogometa. Stvarno mislite da klub kojeg vodi sekta ,koji grca u dugovima koji ispada od slovačkih amatera može ozbiljno igrat 36 kola u nizu? Jedan gigant Dinamo to ne može u nizu 36. kola radit a vi se pribojavate nekakvog propalog marketing seoskog kluba. Ne poznajete osnove nogometa i pišete gluposti a pojedinci padaju u tešku paniku koja graniči sa zdravim razumom.
  • Marc
    136
    Koliko negativnoga na ovoj temi… ljudi mi smo Dinamo!!! Osvojili smo u zadnjih 19 godina, 18 naslova prvaka.. ovi nisu osvojili 20 godina prvenstvo i da citam ovakve depresivne komentare uzas… zatvarajte temu..
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Liga je kriminal, Istra i Varazdin vani su jedine malo teže tekme,izuzev derbija.

Igraci tipa kao Pjaca,Hoxha,Mbuku ,Stojkovic jednostavno moraju dominirat u HNL-u.
  • čovjekjogurt
    798
    Smiješan penal, napucao ga sa pola metra, ruka u potpuno prirodnom položaju.
  • Izet Hajrović
    2.2k
    udarac prema golu blokrian rukom, kakve veze ima blizina/daljina? U takvim situacijama ruke su iza leđa.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Penal cist, ruka zaustavila loptu na putu u okvir gola
  • Simpatizer
    323
    Ajde barem Rijeka kiks
  • Maksim Maksimirski
    6k
    udarac prema golu blokrian rukom, kakve veze ima blizina/daljina? U takvim situacijama ruke su iza leđa.Izet Hajrović

Penal cist, ruka zaustavila loptu na putu u okvir golaIstinaZaDinamo

Super da su ova dva komentara jedan za drugim. Moram komentirati penal Varaždina ali zapravo više općenito suđenje u zadnje vrijeme.

Prvi komentar nam govori kako ono nije bio prirodan položaj ruke igrača Rijeke već su čovjeku dok trči i dok igra nogomet ruke u prirodnom položaju kad su iza leđa. Uspjeli su tokom godina potpuno promijeniti svijest pratitelja nogometa pa sada ljudi misle da je neprirodno imati ruku iz kuk dok trčiš ali ju je prirodno imati iza leđa. Uistinu čudesno kad malo promislite. Za mene je ono u Rijeci potpuno prirodan položaj ruke čovjeka koji igra nogomet.

Drugi komentar nam govori da je penal zato jer je lopta išla prrema golu. Taj argument je prvi izvalio Boban nakon polufinala kupa Belupo-Hajduk kada je komentirao sumnjivi penal za Hajduk tvrdeći kako je lopta išla prema golu pa je zato opravdano dosuđen. Nakon toga je ta nevjerojatna glupost ušla u javni prostor i sada je svi ponavljaju. Po toj logici bi u situaciji igranja rukom kada suca pozove VAR, sudac trebao procijeniti ide li lopta u gol ili ne. Ako ide u gol onda je penal, ako ne ide u gol onda nije penal. Ono u stilu: ''Ah, čini se da bi ovo završilo na stativi, ništa od penala, da je išla 30 cm ulijevo onda bi bio penal''...naravno da se to ne događa i naravno da nigdje u pravilima ne piše da je penal ovisno o tome je li lopta išla u gol ili ne ali je taj mit ušao u našu javnost i sada ga čujemo na svakom koraku.
  • ShanKu
    902
    Sutra oko 18:00 se možemo počet veselit kiksu Rijeke (ako pobijedimo), a i treba priznat kako je splitski klub opasan ovu sezonu (za sad) i kako je netko napisal ovdje, odlučivale budu na kraju tekme između nas i njih i Rijeke.
    I zato su sve ove manje tekme tipa Osijek, Šibenik, Lokomotiva, Istra, Gorica, Varaždin i Slaven isto sve jaaako bitne za dobit. Svi na sve tekme! Idemo Dinamo!!
  • Izet Hajrović
    2.2k
    naravno da je to prirodan položaj ruke prilikom trčanja u bilo kojem dijelu terena osim 16 m. Sory, ali kada se ide u blok u 16 m, ruke se stavljaju iza leđa. Je li Theophile budala zato što svaki put stavlja ruke iza leđa kada ide u blok? Sjećam se komentara, mislim da još Strahonje od prije koje sezone kada je pohvalio KTC-a upravo zbog te navike stavljanja ruku na leđa prilikom ulaska u blok. Konkretno u ovome slučaju Galešićeva ruka je malo "stršala" od tijela tako da je proširio obujam i za mene je taj penal čist, vidjet ćemo što će reći Skomina, valjda je on mjerodavan.
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Sory, ali kada se ide u blok u 16 m, ruke se stavljaju iza leđa.Izet Hajrović

U redu. Ja ne želim gledati takav nogomet. Ja želim gledati nogomet gdje je normalno da obrambenom ruka bude odvojena od tijela dok trči ili igra bekovski ples i gdje nije penal ukoliko netko sa metra punom napuca tu ruku. Prije se takvi penali nisu svirali ali u zadnjih 5-6 godina se promijenila praksa i sada imamo to što imamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.