• Zagi
    8.2k
    ali u Hnl-u nema ekipe sem Dinama i Rijeke koja može i ovako kotrljajućem hajduku otkidat bodove.Markelo

Kako igraju, svaku tekmu ima solidne šanse da kiksaju.
    Dugo je prvenstvo sa ovakvom igrom ...
  • Jurki
    12.2k
    i kad puknu prvu utakmicu.. a to bi se moglo desiti vec sljedeci vikend.. onda ce 2-3 zaredati s kiksevima.
  • ElDorado
    298
    Bitno je samo i jedino da mi sutra ubijemo madzarone.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Mudrazija nestao nakon zenidbe, zena mu pije krv na slamcicu :100:
  • Pavinho
    62
    10 kola je proslo, jos 26 je u igri...ko kaze da oni nece iducih 3 zaredom kiksat
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pa i oni su igrali X u puli...
    Njima tek slijede gostovanja u osijeku i varazdinu pa cak i gorici mada mislim da tu mogu odmah upisati 3 boda
  • OsamŠest
    3.5k

Već je jednom naš trener rekao da ćemo vidjeti na kraju sezone tko će gdje biti.. :smile:
  • Nino Bule
    14k
    dosta mi svileno djelujeEfes Pilsen

Dobio vecinu duela, i ove agresivnije presinge je sve izdrzo, predriblo ih i fauliran; bar 3,4 faula su napravili na njemu jer ga bez faula nisu mogli zaustavit u duelu, on ako ovako nastavi sljedece sezone moze u prvu postavu
  • don
    6.7k
    ako mi dobijemo sutra, siguran sam u titulu.
  • Jurki
    12.2k
    cak i gorici mada mislim da tu mogu odmah upisati 3 bodaIstinaZaDinamo

Siguran si u to? Gorici kojoj opasno visi ostanak u ligi.
    Oni ce se trgati za svaki gol i za svaki bod koji budu osvojili do kraja prvenstva.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Titule se ne dodjeljuju na kraju listopada, nema mjesta panici, a mi se sutra vracamo na -4 i vozimo dalje.

Cini mi se da je Kmetnjak rekao da za iducu tekmu nemaju sarliju zbog zutih
  • Izet Hajrović
    2.2k
    Tovarima slijedi kup u srijedu kod Mladosti iz Ždralova, a potom u nedjelju gostovanje u Varaždinu. Tu vidim priliku da kiksaju na uvijek neugodnom gostovanju jer Varaždin ima 8 dana odmora i pripreme za tu utakmicu koja je i njima važna s obzirom na stanje na ljestvici.

Nakon toga im dolazi Istra na Poljud koja bi mogla otkinuti koji bod pa imaju gostovanje u Osijeku i onda nas na Poljudu. Sve su to potencijalne mine, a mi ih moramo svakako dobiti.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    nakon sto dobijemo sutra, siguran sam u titulu.don

Malo sam ti uredio :wink:

Maloca, Banic, Mikanovic su medju glavnim igracima tamo a svi znamo ciji su oni navijaci... Plus trener je Carevic
  • jedan u nizu
    8.7k
    Ne sekirajte se.

Proslo je vrijeme kukavicluka i cuvanja rezultata u derbijima.
    Neka oni sve pobjeduju do kraja prvenstva, a mi cemo ih u medusobnim ogledima prestici i uzeti titulu.
  • ElDorado
    298
    Objektivno sami smo si krivi i na to treba tak gledat. Pa se onda sami moramo i izvući.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.