• OsamŠest
    3.5k
    To su te prljave i vazne pobijede, koje mi trenutno propuštamoDani Olmić

Pa mi sutra igramo..
  • Nino Bule
    14k
    Ajmo prestati govoriti ako hajduk osvoji ligu, ako ovo ako ono.Paggini

Poanta mog posta je bila da nema sanse da osvoje, ovo sto oni igraju je kriminal, njima je lokomotiva prvo poluvrijeme sakrila loptu
  • rioda
    5.1k
    Koja će sutra bit nervoza na Maksimiru i općenito u svakoj sljedećoj dinamovoj HNL utakmici...nije lako igrati kada si na -7 i kada ti svaki kiks znači ogromne probleme.Maksim Maksimirski

Sve utakmice do derbija u Splitu bi trebali igrati u terminu prije njih, tako da mi njima možemo nabijati pritisak. Ako pobijedimo sutra...
  • Zagi
    8.2k
    Uglavnom tovari loši, Vrba odličan.
  • Jurki
    12.2k
    Cemu panicarenje?
    Tovari su do sad odigrali sve utakmice lose uz puno srece.
    Ne vidim tu apsolutno nist vrijednog spomena.
    Ok, liga je losa i dobivaju za sad, al i oni igraju na svojem maksimumu.

Dal je moguce da jedna ekipa igra na svojem maksimumu cijele sezone? I dont think sou.
  • tp1997
    560
    Čovjek ima pravo u neku ruku. Tovari odigraju užasno protiv Slavena i uzmu tri boda, nama Slaven metne 4 komada. Tovari odigraju užasno protiv Lokomotive i uzmu tri boda, mi jedva remi sa Istrom.

A nama slijedi paklen raspored, koji kulminira tjednom kada u sedam dana imamo Rijeku, Borussiju i tovare.

Činjenica je da oni izvlače pobjede kako god igrali, katkad srećom, katkad uz sudačku pomoć, a mi smo i dalje na -4 a nije nam ni došao najteži dio kalendara.

Mislim da nitko ovdje ne misli da su tovari ne znam kako dobra ekipa, ali su solidni, a tablica nas drži u nervozi
  • Keyser Soze
    10.4k
    To što oni jedva pobjeđuju ne znači ništa kad ćemo i mi u derbiju ako dobijemo, dobiti na mučenje kao prošle sezone. Jednostavno se onaj Belupo nije smio dogoditi i tu se napravila ta razlika.
  • Markelo
    2.7k
    Da magarad igra loše ali u Hnl-u nema ekipe sem Dinama i Rijeke koja može i ovako kotrljajućem hajduku otkidat bodove. Nekad će nešto i odigrat a nekad će se osvajat bodovi samo na lucidnost Rakitića i Livaje. Nije ugodno trenutno stanje na tablici al nije još ni vrijeme za paniku
  • Nino Bule
    14k
    Vrbancic izdominirao, zove me stari poslije utakmice (navijac hajduka) i ispituje me ko je riđavi da je daleko najbolji igrac lokomotive
  • Omake
    3.1k
    Lokomotiva koju smo razbili 5 1 u Splitu pred 25000 ljudima ima više udaraca od nikad jačeg ajduka 17-11
  • Zagreb1992
    1.8k
    Mi kiksamo protiv Istre i Belupa oni u tim malim utakmicama skupljaju bodove..to je razlika ove sezone između nas i njih
  • San Lorenzo
    16.6k
    Treneri i kondicijska sprema, stvarno je otužno vidjeti profesionalne sportaše da su na izmaku snaga u 70. minuti...prošle sezone sam gledao one Dance, Midtjyland, Bronby, Kopenhagen...zabezekneš se kad vidiš u kakvom su fizičkom stanju ti tipovi za razliku od tutleka iz naše lige.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Glupo je tak postavljat stvari, oni rutinski dobiju Belupo 0:2, a mi izgubimo 4:1...
  • marcio amoroso
    37.2k
    Previše se zamarate klubom koji je u zadnjih 10 sezona prosječno treći klub HNL-a, a u zadnjih 20 sezona za nama zaostaje 300 bodova.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Vrbi fali samo malo fizike, dosta mi svileno djeluje. Sve ostalo jako dobro, odlicno koristi minutazu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.