• Sibirski plavac
    2.6k
    Nisam gledao, jel može netko reći kakvi smo bili danas? Protiv Palme se očekivao poraz, ali da te jebeni Dobovec (uz dužno poštovanje njima) ovako do kraja muči, ne kužim.
  • Patak
    3k
    Dobovec je bio jak klub ali ga je ove godine napustilo dosta igrača, pa sam očekivao lakšu utakmicu.
  • Crni86
    7.1k
    gledao sam prvo poluvrijeme i mali pocetak drugog do 2:0.

Napadacki bezidejno, puno rotacije igraca. Najbolji igraci se nisu uspjeli nametnut u ritmu jer su se svako malo mjenjali. Puno losja napadacka igra nego proriv spanjolaca, dosta pogresaka i sl. Obrambeno smo bili okej, sve do pocetka drugog poluvremena gdje primamo valjda u 15-30 sekundi dva gola gdje smo lose ekipno reagirali. Ja bi istaknuo Gudasica. Taj decko uvijek radi dar mar, odlican igrac i vjerujem jako brzo A reprezentativc (za SP je zavrsio na pretpozivu).

Po meni smo najbolje izgledali prvo poluvrijeme protiv Pule. Sve nakon toga dosta lose. Svaka cast svim deckima u rosteru, ali ne mogu dekanic, konsuo i zonjic imat isti broj minuta kao tiho novak, gudasic, ceki i pasaricek. Protiv nekih hr klubova mozda mogu, ali u ovakvim utakmicama gdje igras protiv top protivnika prvih 6,7 igraca bi trebalo iznijeti veci dio utakmice.
  • Patak
    3k
    Čiji mi se da je protiv Palme Polica loše reagirao u nekoliko navrata...
  • plav5
    34
    Dobar zaključak, nismo mi Palma koja ima 16 manje više podjednakih igrača, kod nas 1, 2 i 3 kategorije tako da bi trebalo po tome imati i minutažu a ne sve trpati u isti koš.
  • plav5
    34
    Pogotovo prvi gol da je samo stajao pored stative lopta bi ga pogodila, ovako se maltene izmaknuo da lopte udje u gol, ali još uvijek broj 1 golman u Hr.
  • BBBaranja
    2.9k

Piplica je top golman,ali u dosta važnih utakmica mu se dogodi poneki kiks..
  • din
    575
    Netko link za tekmu?

Edit: našao:
    https://sporttuna.xyz/eh_1
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Pasariček za 1 0 :strong:
  • marcio amoroso
    38.9k
    Nisu ovi naivni nimalo, ali smo za sada ok.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Uff, odmah njihov gol u prvih par minuta. :roll:
  • criticus
    2.9k
    Nemoguće
  • nkdz
    948
    Nemrem vjerovat
  • NB86
    15.3k
    Horor film
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.